Ako mislis na onaj od 140ks, nikako.
Printable View
Gledao sam, nema to godiste za te pare.
Eve ga u familiji, najbolje se pokazao..
Početak 2008. prije facelift-a...
Facelift je krajem 2008.
Još je i čipovan neđe u germaniju, 160-170ks...redovno se održavaju i motor i menjač i sve je tip top
Full opremu ovaj ima, mislim da je tu neđe sa cijenom (da se uveze naravno, ne kod nas da se kupi), oko 8k mislim da bi trebalo da izađe
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ja bih golf 6 uvezao, ako može za te pare, a mislim da može
Pogledacu to za Audija. Ima li neko da se bavi nalazenjem i uvozom, osim onih iz Bara?
Fabia, neki dizel, benzin ostavljam za druga vremena.
Hvala svima na pomoci.
A nećemo ga prećerivati sad..ima on dosta obrtnog tako da ne bi trebao da se muči..
A ovaj je malo pojačan tako da se ne može reći da je slab..
Čak ni default 140ks nije toliko loše..
Ne znam baš za a6, nisam se susretao sa njim na veće udaljenosti, vožnju van grada i slično..ali u a3/a4 novijeg godišta taj motor je sasvim OK..
E sad, nije ni a6 nešto toliko puno teži od a4 da se kaže da je spor...
Kao i novija e klasa mercedes, slične konjaže...nisu slabi ti motori...
Kao što rekoh imaju dosta obrtnog i nema frke.
Pričao sam o uvozu istog, nisam ni pomišljao o kupovini ođe kod nas...a kad se planira 8k e za auto, uvijek se može ta cifra nategnuti malo..ako nešto naleti da baš valja/da mu se baš svidi..
A koliko sam zapamtio, ti voziš facelift model od 100kw pa im napiši je li spor, je li slab..fali li mu toliko drastično snage itd itd
Vjeruj mi i vani da ga trazi treba vise nego 8000€ da ga dovede ovdje.
Sto se tice performansi, za mene je OK, za mog suru (koji vozi BMW 520d x-drive od 184ks) je penzionerski. Hocu da kazem da je to individualna stvar, neko je navikao na 200 konja ili 3000 kubika pa mu je sve malo ispod toga. Do sad jos nisam imao situaciju da sam pozelio vise konja nego sto ima (136). Niti imam namjeru da ga chipujem jer sam sasvim zadovoljan i sto se tice nasih puteva i sto se tice autoputeva vani. Ja ga nisam birao da bih isao na trke sa njim nego da bih imao komotnu limuzinu i da me ne kosta puno. Ukratko, veoma sam zadovoljan sa njim i ako sreca posluzi druzicemo se dugo. Moja preporuka sto se tice 2.0 je facelift, jer su motori CR pouzdaniji od PD (mislim prije svega na balansni mehanizam koja je naveca boljka PD motora).
Pogledacu taj auto, mada mi nije prvi izbor. Trazim nesto manje, manju limuzinu ili hecbek. :-)
Nemoj njih, imaš Mondo auto.
mondo auto je super i povoljni su.nisu paljevine.
Dokad je cirkus u pg zna li neko
Послато са SM-N910F уз помоћ Тапатока
Citam ovo za cirkus i rekoh da nisam promasio dio foruma... Jel' ovo jos automobilizam? :)
Elem... koja je fora sa radio prijemom na autima koji nemaju (makar vidljivu) antenu? To se nisam ni pitao do skoro ali je poceo da mi smeta prilicno los signal hvatanja stanica pa sam odlucio da uzmem antenu a onda shvatio da je ja uopste nemam...
Moze li se stavit' "naknadna" i koja je fora sa bezantenoidnim vozilima?
U pitanju je Audi A3, 2005. god.
Zar on nema elektronsku antenu?
Vjerovatno.
Jesu li one po default-u lose ili se nesto syebalo u medjuvremenu?
Ima li sto bez (auto) elektricara?
Ti imas integrisanu antenu za zadnju sajbnu. Moguce da si sjebao neku od onih crvenih linija, ili mozda imas slab kontakt...
Ljudi,vjerovatno od sunca a i neodrzavanja kozni volan na autu mi se oljustio pogotovo na mjestima najvise drzi,pa me interesuje ima li gdje u pg da se kupuje neka navlaka za volan jer ako bih ga tapacirao morao bih da skidam volan a to bih da izbjegnem,pa sam mislio da stavim neku navlaku za volan ali ne one gumene debele nego neku koznu tanju,da nije ko nailazio na nesto slicno? Hvala
Ja sam u Tuzima kupovao tanju, koznu (ne mogu se sjetiti je li kostala 7 ili 12 eura) i super mi je legla... Malo je potrajalo postavljanje (40-ak minuta) ali sam bio bas pedantan. Skoro 2 godine stoji, bas sam zadovoljan...
Kolege moze broj nekog sa auto slepom iz pg naravno sto povoljnijeg da nije neki koljac;)
Da ti polisa nije lovcen? Imaš besplatan slep ako jes :D a manje-više svi isto naplaćuju...
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Nije lovcen morace se platit;)
Emin, 20 € lokal naplacuje, makar je naplacivao.
069555123
Koliko kosta da se ugradi klima u neko starije vozilo?
Tel pauka?
istekla mi je registracija 28. a zakazali mi tehnicki u srijedu. mogu li da vozim, pa da recem ako me zaustave da imam zakazan ili sto? jer nisu imali nikakvu potvrdu da mi daju o zakazivanju.
ne brate, nista. i jos kad ih pitah pa dajte mi neku potvrdu o zakazivanju ili nesto. pogledase me ono kakva potvrda.
ti imas placenu polisu koju bi trebalo da si dobio...
A na koju foru mu mogu prodati polisu ako nije prosao tehnicki
na foru sto na tu polisu ne moze da vozi neograniceno... a tehnicki mora da prodje da bi dobio saobracajnu...
znaci na putu se moze naci vozilo koje ne ispunjava uslove tehnicke ispravnosti. to je kao da neko predaje u skolu a samo ceka da dobije diplomu posle ljeta... na ler
i posle se cudite sto ne daju da se vozi na polisu, a kako nece kad se ne moze opstat od tigrova i njihovih polisa na koje voze po pola godine.