Samo Pink3 ostaje u osnovnom paketu pored Pink M, Pink2
Printable View
Samo Pink3 ostaje u osnovnom paketu pored Pink M, Pink2
Mislim da će ostati ovi koji su poslije Pinka 2... Ovi poslije broja 100 su u dodatnom paketu.
Potvrdili su oni da ostaje samo PInk 3 na njihovom sajtu ima..
pink folk 2,pink world,pink zabava,pink kids i pink plus :) ukupno za sad ima 26 kanala :)
Super ponuda. Odlicna zamjena za SK, Fox i Viasat.
SRAMOTA!!!!
Toooooo, PINK. Ceeeeeepaj, ljuljaj, mešaj...Op,op,op, opaaaaaaa...!!!!!
Sva moja pesma je od bola, a ta je pesma život moj...:yipiiii:
To je to, ukidam Extra TV. Pozdrav za tim zadužen za izbor kanala na EXTRA TV:ass:
Bila je prije dva dana SMS anketa kako smo zadovoljni uslugama Extra TV i Internet-a. Jedna od opcija na kraju je bilo da se daju prijedlozi i kritike.
Glasnuo sam se za Sport Klub i Fox nadam se da su i svi ostali ili će to uradit ukoliko se odluče da učestvuju u anketi.
Ja sam uzeo total i izgleda da nijesam pogriješio;)
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk now Free
nisi 100% a viđet ćeš i sam koja je razlika u ponudama.
pink extra,pink fashion,pinkBH,pink SRB ostalo je još 5 kanala i to bi bilo to :)
Ko prenosi hrvatska-belgija pa je 'zamracen' signal na hrt??
Sent from my iTelefon using Talktap
nazalost niko, po zahtjevu hrta su ga zamracili svi operateri, otkupio ga je samo za hrvatsku.
Ostali su još pink pedia,pink comedy,pink horor,pink music 4 i 5,od prvog nevembra piše na sajtu još:Pink DJ,Pink Kuvar ,Pink Legend,Pink Grand 1,Pink History,Pink Putnik,Pink Lov i Ribolov,Pink EROTIC 1,2,3,Pink film2 i 3 sa domaćim filmovima i serijama,PINK KIDS2,Pink crtani 1,2,3 i PINK DOQ a do kraja decembra će biti ukupno 60 kanala u okviru PINK paketa
Da li moze da se ubaci PINK Folk 8 , umjesto recimo Nacionalne geografije koju niko ne gleda?
Imam LCD TV od 42inca i vecina kanala se prikazuje samo po sredini TV-a do je ostali dio crn,pokusao sam da to napravim ali neznam kako. Stavio sam na extra tv da je 1080p tj full HD rezolucija ali ono isto. Zna li neko kako ovo da napravim?
Meni na LCD 44" sve je lijepo rasporedjeno.
Mora da je do TV-a podesavanje.
Aj ako imas USB ulaz u TV, probaj neku seriju il film da prebacis na eksterni/usb pa da pustis. Da vidis oce li i tada bit. Ili na neki drugi resiver/antenu.
Vidji tamo one rezolucije da malo procackas..
Mada na sredini ekrana mi npr pusta sve serije koje su stare (friends 1. sezona, Family Guy 1. sezona i sl)
Pa bice da je do rezolucija nesto..
desno od nule imas kao slomljenu strelicu na nju podesi razvuceno i bice ti ok na vecini kanala
treba tako da bude , sa strane crno kod vecine kanala . jer se emituju 4:3 odnos duzina sirina . nesto stranih kanala ide u 16:9 sto je odnos tv-a. mozes rasirit sliku ali onda ce ti svi biti malo buckasti (citaj neprirodni)
Meni je na bbm 16:9 postavljeno, i sve je regularno..
draka ako ti je slika na 44inca lcd potpuno popunjena onda se to "nasilno" jer svi domaci sem prve tv i mislim vijesti se emituju u 4:3 . strani recimo pola pola .tako da mora imati crne strafte sa strana ako ces originalnu sliku
Zbilja ima li šanse da ubače sport club?
poslato sa aždaha ljutita
Moze li neka snimljena emisja da se prebaci na flesku?