E ima da se usrecis sa njim kao sto smo se mi sa ovim ZTE usrecili.
Printable View
E ima da se usrecis sa njim kao sto smo se mi sa ovim ZTE usrecili.
Kao na Smederevac. :-)
Napomena za HBO GO IOS korisnike. Trenutna HBO GO IOS aplikacija nije podrzana na IOS7, do narednog update-a.
kako raskidam ugovor? sto je potrebno uraditi?
podjes u shop sa licnom kartom i poneses opremu sa sobom
nosim li spliter? :D ocu i fiksni da iskljucim :)
Onda im ponesi i onu uticnicu : )
Kao što sam i pretpostavio, rukovodstvu T-coma puca prsluk za korisnike. Nema novih kanala,a plaćamo kablovsku televiziju da bi gledali izanđale reprize i bezvezne emisije. I kad se neko pobuni, to je obično zbog glupih sport klubova. Na kablovskoj Extra TV, normalan čovjek nema šta da gleda, dragi rukovodioci i novokomponovani biznismeni. Sramota! Molim ove što rade pri ovoj firmi da mi ne odgovaraju. Čim mi ugovor istekne, sve gasim i vraćam se na zemaljsku antenu. TV CG i njihova bijedna slika i još bijedniji program je zakon!!!!
Prvo kolo Kalća bijase a mora sam da idem nedje, te reko daj da aktiviram Arena paket, da mi se snimi Juve. Udjem preko menija, zavrsim to ali ga ne ukljuce ni posle 5, 6 sati. Ispsova sam sve zivo, onako kako sleduje i preko menija deaktivirao.
Juce stize racun, imam sta vidjet, mada se nisam cudio. Palo mi je na pamet da ce ga ipak uracunat.
Danas debi najskupljeg fudbalera svih vremena, gledajte ga preko T-Coma! Oh wait :lol:
Opet vidjoh onu reklamu dje gledaju oni momci F1 preko kompjutora. A kako kad nema u pustinjiiiii
Imah priliku da par dana koristim hrvatski Max TV koji je ekvivalent nashem Extra TV-u.
Slika je sjeckala na svakih 10tak sekundi u trajanju od 3 minuta. Onda se stabilizovala 10tak minuta da bi se odjednom zamrznula. I tako u nedogled. Tako da je kvalitet slike i signala odlichan :) Izbor kanala je vec druga pricha.
Restart u tom slucaju mozda moze da osvjezi listu, ali samo ako je sve proslo. Kada se to desi pozoves 1500 da provjere. BTW vidi da li je tvoj broj na menu > telefom servisi > informacije o racunu
Sport klub?
Ako bude,odmah prelazimm.
Prestanite da tezinjate, nece biti.
Discovery Science - sjecka u sve 16.
Neka neko pogleda o čemu se radi.
Pozdrav, evo koristim ovaj trio paket vec dosta dugo i imam onaj standardan internet sto ide uz to.
A sad evo u cemu je stvar, drug koji zivi jednu ulicu dalje od mene i koristi isti paket, placa isto kao ja a ima 10x brzi internet, rece mi cini mi se da su u pitanju neki opticki kablovi i interesuje me oce li to biti obezbjedjeno za sve korisnike u narednom periodu i o cemu se tu radi?
Trebam li da se ja aktiviram da vidim imam li potrebne uslove za ovo ili ce dovoljno biti da zamjeni ovaj stari ruter za onaj novi?