Jesi to post izmjenila, srece ti? :D
Printable View
Jesi to post izmjenila, srece ti? :D
Beskičmenjaci koji cio život žive u fazonu ''a šta će drugi reći na to'' ''a nije ti to po običajima''.. Koliko možeš biti beskičmenjak bez svoje ja, pripadnik kalupa po svaku cijenu? Ma ajde bre, j*bo običaje, da se takvi ljudi išta pitaju i dan danas bi sjedjeli oko vatre u kakvoj pećini i glodali koščurine od 3 dana.. Odrastite i makar se suzdržavajte po internetima pls.. U svoja 4 zida ili u svojoj pećini, radite kako vam volja.
'novogodisnja' euforija. ljudi se cimaju kako ce skupiti pare da odu nedje vani. i onda ce tokom januara da sjede doma jer su radi 2-3 dana potrosili mjesecnu platu :)
ne naravno daleko od toga :) nije to moja poena bila. nego da ljudi se previse cimaju oko tog dogadjaja i da putuju iskljucivo jer je nova godina. ja prvi volim da putujem i da odem negdje van CG, ali ljepse mi je uraditi to recimo u nekom drugom periodu kada nije tolika pomama i euforija. i onda kad mogu da iskoriste neku povoljnu ponudu da odu i vide nesto oni ne mogu jer su sve pare spiskali da bi posle pricali dje su docekali NG.
Beskorisnost. Bacih cijeli dan. I iscrpi me vise nego da sam gajbe istovarala cijeli dan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovi strucnjaci u voznji koji je gledaju retrovizor kad prelaze u drugu traku... Instiktivno zakocih a da sam imao vremena da razmisljam zabio bi mu se do volana govedo na PG table.
U paralelnom univerzumu matičar mu je glavu ispresovao knjigom vjenčanih, konj mu je plućna krila pretvorio u kašu, a žena ga je izbačila iz ležišta...
Kakva seljačina, kretenčina..
https://www.facebook.com/trojka.rs/v...5965322129385/
Kakav seljak majko sveta, lvl. 999, ultra-alfa seljačina. Zna li se ko je lik, je li uspio sina možda napravit i je li ga isti ubio na spavanju nakon što je odgleda ovo?
kad alkohol pokaze pravi karakter...
Taman oćah napisat da je video kao iz osamdesetih kad viđeh datum.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
wtf did I just watch?!!
Nisam mogao do kraja odgledat'... Obicno na ovu temu izdusim malo a sad se iznervirah ni iz cega...
Tupi ljudi
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Uroljao se gospodin.
Najveća muka je što ovakvih ima i danas i to dosta!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ljudi obadi.Onaj sloj koji ne kapira kad mu kazes da si trenutno u guzvi i da ces se javiti kasnije da to znaci da NE MOZES da budes u guzvi i kuckas poruke nego nastavlja da salje besmislena smaracka pitanja od kojih ti se glava prepolovi pa neces onda ni na normalna da odgovoris.I onaj sloj,koji nezaposlen trazi da i ti budes nezaposlen i da gluvarite po cio dan napolje jer je to super tako.Pa u pm,imala sam i ja dana kad nisam znala sto cu od sebe i kad mi se nije sjedjelo doma al sam nalazila nacine da to vrijeme nekako iskoristim,nisam prijatelje koji rade i koji su umorni ili neraspolozeni zvala da vise nedje sa mnom il da ih zovem na kafu a da mi je oni plate.
Pih bre!
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ако те зове блиска особа, фамилија или пријатељ, онда ће ти вјероватно поправит расположење и отклонит умор.
Да се забијеш у кућу и гледаш екран сигурно неће помоћи.
Макар ја тако размишљам:) . Друштво је увијек добро-дошло свакоме
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sprdas li se to?
Ada,imam familije i bliskih i prijatelja,drustveno sam bice Bogu fala.Pitanje je kako te moze oraspolozit taj koji trazi da ti otkacis posao i svoje obaveze da on ne bi sjedio doma i gledao u ekran jer je bezposlen i ne zna sto ce sa sobom?
Ne znam za tebe ali ja kad sam umorna tezim da odmorim,ne trebam tad da mi neko prica viceve.S druge strane ne ubijam ljude posesivnoscu,da se kad se nadjemo zalijepim za njih pa da ne znam za put kuci.Bila sam i ja besposlena i imala dana da nisam znala sto cu od sebe pa sam cistila po kuci,citala knjige,crtala...jer ne ocekujem od prijatelja i bliskih da mi se nalaze kad god hocu no postujem i njihovo vrijeme koje provode na poslu,sa drugim ljudima i sa sobom.
Ima velika razlika izmedju prijatelja koji ti donosi radost i onog koji bi te povukao za sobom u neko srozano stanje.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Nivo nekulture kod nas...
Odem u pozoriste poslije 10 godina i svako malo neki telefon zvoni... ljudi vade i cackaju telefon na brightness 100... non-stop neko ulazi i izlazi... i svi se nesto dogundjavaju...
Pih.
A ovaj bioskop u Baru je inace tuga tuzna pa se jos i stolice cuju kako god se neko mrdne milimetar... Znaci ocaj zivi.
Mene bi sramota bilo da ikakve veze imam bilo sa ministarstvom, drzavom, opstinom ili sto vec. Znaci bez grijanja, rasvjeta ocajna, akustika nula i svako sjediste skripi iz najjace.
Kad tome dodas ovu stoku sa telefonima i tima za cipsevima i smokijima dobijes razlog zasto nisam isao u bioskop kod nas zadnjih 10 godina i zasto necu sad jos 10 narednih...
Trebao si ovo ljeto u Tivat. Baš je bio bogat program. Do duše ljetnja pozornica, ali uvjek kako treba.
U Budvi je bioskop Cadmus očajan!
Osim istovjetnog ponašanja posjetilaca, ozvučenje je katastrofalno! Kad gledaš domaći film o jadu se zabaviš da pohvataš šta se priča...
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka