Svaki put kad Novak izgubi ovakva prica ide. Nikako fanovi Novaka da jednom priznaju poraz.
Printable View
Veliki Federer
Roger je odigrao veoma dobro. Ovaj put je i Novak bio poprilično raspoložen, tako da je pobjeda Federera još veća.
Ne znam jeli rano, ali već se može konstatovati da Becker i Đoković nisu baš dobra kombinacija.
Nema sto, puno bolji Federer.
Ovo postaje alarmantno za Novaka i Bekera.. Ne valja..
brzo će beker spakovati kofere i otići kući ;) što se tiče prvog mjesta teško će uspjeti da dodje do njega ali glavni prioriret jeste roland garos pa ćemo da vidimo kako će proći
kako obožavam likove koji se pojavljuju kad novak izgubi da li od nadala ili federera ili nekog trećeg svejedno je odmah ide trpaaaaaaaaaj ovo ono mislim stvarno smiješno ali mislim da to treba ignorirati.
Ovo već podsjeća na onu situaciju sa Todd Martinom. Sa njim je Novak izgubio godinu dana svog prime tenisa, ako se to ponovi i ove godine, bojim se da će Novak teško doći do brojke od deset GS titula.
Što se tiče prvog mjesta, već se poprilično udaljio od njega. U Dubaiju je izgubio bodove, sad slijede turniri na kojima i ne brani previše bodova, ali i Rafa ne brani bodove iz Majamija, pa će opet biti tu negdje. Kasnije Nadal ne brani bodove na Wimbledonu i potrebno je da podbaci na nekim turnirima da bi se Novak uključio u borbu za prvo mjesto.
U svakom slučaju, biće zanimljivo gledati tri preostala Slama. Sve miriše na to da bi Stan mogao do još jedne titule.
Kapiram da je tesko kad No1e uzme prvi set, pa se ti ponadas, a onda dodje Roger i ugasi ga kao aparat kod Pera. Al' osvojice No1e po neki masters, eventualno dodje do finala nekog GS.
Kul stvar je sto je No1etu taj RG glavni prioritet evo 2-3 sezone. A onda dodje Nadal i gasi.
Ma ne bi ga ni Roger osvojio da Robin nije crtao po terenu protiv Rafe ;)
hahahahaa ne budi smiješan to što si napisao je stvarno smiješno ;) omg kakve ti gluposti napišeš to je stvarno bruka ;) pa ti si prvi koji jede sam sebe od muke kad nadal ili federer ili neko treći gubi od No1e-ta pa poslije No1e ipak izgubi i ti skačeš od sreće što je on izgubio ja umijem da prihvatim poraz u svako doba dana/noći i dodjem ovdje i pošaljem čestitke opet za razliku od tebe
pa jeste kul stvar to što mu je prioritet RG pa neka ga čekamo još 2-3 sezone ali taj dan kad-tad će doći budi siguran
bye
Kako pa covjek je poslije tog meca pauzirao, nemoguce da nije bio povrijedjen?
http://www.theguardian.com/sport/200...rray-wimbledon , odmah je otkazao Vimbldon.
Pogledaj meč još jednom, pa procijeni. Svakako se nakon meča sa Soderlingom nije žalio. Ne znam, meni je djelovao potpuno normalan, posebno u mečevima prije Soderlinga kad nije izgubio niti set.
Na primjer, sad u Australiji se patio od samog početka, posebno protiv Nishikorija.
U Australiji je patio zbog povrede? mozda zuljeva.
A nema sto ja da procjenjujem, nijesam objektivan.
Da, u Australiji mu se baš sve poklopilo.
Roger se izgleda ne šali. Pokorio je Dubai kao u stara dobra vremena. Drugi set je osvojio sa samo 14% osvojenih poena na drugi servis, ne sjećam se da sam to nekad vidio. Polufinalni i finalni meč je dobio nakon seta zaostatka. Lijepo ga je ponovo vidjeti u ovom svjetlu.
Grisha osvojio Acapulco i potvrdio sjajnu formu. Druga titula u karijeri.
Ako ovako nastavi mogli bi ga gledati u Londonu. Izgleda da Sharapova djeluje pozitivno na njega i njegov talenat.
Ko prenosi ovaj Indian Wells?
Sport Klub
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
mislim da sam čuo negdje da će RTCG i RTS isto prenositi masters serije ali samo završnica ?
RTCG prenosi sve masterse. Indijan Vels valjda od nedjelje vece. Uzece sigurno jos Vimbldon, vjerovatno i RG.
https://www.youtube.com/watch?v=PNcP...youtu.be&a
federer na zagrijavanju pred indijan vels 2014
https://www.youtube.com/watch?v=18e719Ju80o
nadal na zagrijavanju pred indijan vels 2014....ozbiljniji video za razliku od prethodnog :)
https://www.youtube.com/watch?v=Z3W1R11RicQ#t=16
koga interesuje...slow motion trening rafaela nadala na indijan velsu 2014