Nije to do RO tablica. Naši momci kad uđu u crni A3 momentalno postaju degenerici.
Kao i oni u golovima 5
Printable View
Nije to do RO tablica. Naši momci kad uđu u crni A3 momentalno postaju degenerici.
Kao i oni u golovima 5
Umalo ne zgazih profesoricu unezveriteta, ide žena posred bulevara lagano, deset metara od pješačkog, sviram joj - ništa bez što mi zagleda tablice! E pa, ajde, gospođo, đe da zbog tebe ležim...
Da ne zaboravimo samo da na ljekarski pregled kod nas svi prolaze a to bi trebala biti neka prva selekcija.
E sto ja vidjeh prije sat vremena kod podvoznjaka u Masline aao. Neka baba je dosla iz pravca Centra i ladno stala ispod podvoznjaka sa lijevim zmigavcem da se, preko duple pune, ukljuci gore na zaobilaznicu u kontra smjeru. Za ovo bi joj bukvalno trajno oduzeo auto, vozacku, izrekao novcanu kaznu od 2000€ i 33 dana zatvora.
mislim da je magistrala PG-DG sad ipak vodeca po broju debila koji se mogu vidjeti na istoj...pa to je pakao....
prije nego udjes u kruzni pomolis se pa krenes.
u DG kruzni i kad sam isao i kad sam se vracao neke cice sa golfom 2 oba puta iz trake pored mene odose pravo na mene, kao da me nije bilo tu...oba puta na kocnicu da me ne bi pokupili...
a kad sam isao od PG auto doma zdravlja citavim putem ide lijevom trakom, i komentarise na glas gledajte sad kad iz liejve trake ode pravo za DG...i tako bi...
Toliko puta ponovljeno...Debilovgradjani , sto se voznje tice. iako su moji. [emoji1787]
Ko tv bd ct pg jedna patrola i to na barutanu jer je bio udes...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto ce patrole kad imaju kamere hehe
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Pa zna Estonac dje je dosao... od najboljih domacih je ucio.
Postoje razne kategorija degenerika a na ovoj slici ih imamo vise.
Prepoznajte ih i ocjenite.
Imajte na umu da su apsolutno sva vozila na fotki stacionarna, bez voazaca u autu.
Takodje je u pitanju jednosmjerna ulica.
https://i.ibb.co/dpbX0FG/IMG-20231016-170450.jpg
Nije to estonac, vec neki nas irvas sto je doveo auto ili dosao na odmor
Ne znam, ja to nikad necu moc' da ukapiram.
Parkiras auto na sred puta, u suprotnoj traci, na sred pjesackog, tik pred skretanje.
Za ovakve (a ima ih i previse) psiholoska evaluacija nije ni potrebna, bijela kosulja direktno.
ne mozes jer spadas u kategoriju onih koji misle i na ostale stanovnike ove planete...
a onda imas i ove koje boli k.... za sve okolo i kojima je bitno da zavrse svoje
Kad vec pricamo o degenericima.. Jel' UL*CG001 to dodje vozilo gradonacelnika Ulcinja?
Zacudih se sto je bijeli A6 (obicno su tamne azdaje za te "jako bitne" ljude).
Parkiran na sred bulevara, tik pred raskrsnicu.
Dosao bice da posjeti biznis partnere iz Mornara.
Vozilo majora Ulcinja.
kakav je ovo penis bio sad, sto se nije moglo proc kroz grad...apsolutno svaki moguci drzavni crni mercedes/audi/majbah je bio parkiran po trotarima oko weldera, ukljucujuci i nekih s kineskim zastavama
vole da rucaju u 16h kad je najveci spic
E, aj nek digne njih ona komunalna [emoji23] sjutradan bi otkaz dobili [emoji23]
U tunel Vrmac lik naprijed nazad u obje trake se obrce...
Motkom bi ga tuka...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/CyiQW...RlODBiNWFlZA==
kakvu srecu su imale ove dvije zene u srbiji... a Audi ko iz crtaća
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
kaze se
https://www.youtube.com/watch?v=pbuhiTm_3dk
:P
ostaci nitra iza skode....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk