Los si ti *ebac kad po foruma trzas za zenama..:p
Printable View
Los si ti *ebac kad po foruma trzas za zenama..:p
Posla je da se obrije,pa ce onda da ti se javi.
svojerucno, joj napisi pismo ;)
pms.
vala ste dosadni sa ovih 5 karaktera.
osobe koje sastavljaju ovakve recenice:
znaci nidje na svijet nisam vidio da se narod ovako buka ka ovdje..
ada sroci ga ODJE kad si vec tako krenuo da pises..
Što nemam brener uza se kad mi treba.
pa da nekome get medieval on ass ;) kao u pulp fictionu ?
Mene sve nervira,ali bas sve s cim se ne slazem,a toga ima dosta -.-"
Nervira me kad pisem neki post pa ostanem bez njega a ona restore opcija nije ni pola sacuvala.I onda ga ne napisem jer mi je muka da opet razmisljam sto sam napisao.
Idem danas pored zgarde na zabjelo i vidim jedan mali 9,10 godina nabio kondom onako polijepo napunjen $emena i cera drugare sa njim..I tako se igraju , e poludjeh od j*baca podgorickih sto na svaki cosak kondom bacaju..Kad se vec izdjipate dobro i posijete $eme bacite ga nedje dje dolikuje a ne na ulicu da se djeca sa njim fatalice igraju..
to je taj mali napunio, zabjelcani su vazda bili napredni..
Treba si reć malom da koristi kondom kada radi tako nešto, da ne dobije sidu.
gužva
"ljeto"...
kad mi se spava posle 3 red bull-a
Kad mi sestra čini usluge/radi stvari umesto mene. http://i39.tinypic.com/16k3pzb.gif
hm cuvaj se tog prijatelja, zvuznuio bi ti ga taj i da nisi kurvestina ;p
Ocekujem,kad ovaj topic dosegne 100 strana,da dobijemo nekakvu diplomu od Mitrica,za doprinos psihijatriji.
Ljudska glupost koja zna da ide u beskraj i povlači većinu za sobom ,kao za ovcom zvonarom..
najvise me nervira kad se pojedinci na forum prave pametni a ne znaju da prdnjave..ali klasicna prdnjava se prosipa iz dana u dan.. jos im se skrene paznja i kaze im se da ne prdnjave i oni opet..pa nekome je lakse zacerat metar u prkno no cenat u glavu !!!
Shto Komovci slave zhivot. Sad prochitah i ne mogu da vjerujem.
nije da me nervira koliko mi je zestoki smor kad ljudi od mene traze istinu u oci i onda kad im je kazem onako kako jes jos se nadju uvrijedjenim,mislim sta insistiras na istini kad nisi u stanju da je podneses onakvom kakva jes pa sam ti ja krivac sto je to tako...
slazi ih,boli te uvo....
shoping..imam napad migrene.
ispijanje kafe od lokala do lokala
peglanje i slaganje robe..ovaj vjetar danas, po dana sam lovila robu oko zgrade
Ona scena kad djevojka ne umije ici na stikle pa joj noge klizaju u stranu... Znaci, drama.
$ekiraju me mravi . svuda su po kuci , nista im ne mogu. evo mi iz lap topa izlaze ..... aaaaaaaa poludjecu :)
ako ko ima nacin da se elimnišu neka dojavi.
dusko, desinfekcija, dezinsekcija, deratizacija..
ahahahahahahhahaha cuveni oglas na elmag i blu mun..
http://blog.onespotallergy.com/wp-co..._ant_baits.jpg
Uzmes ovaj, sto ja zovem "mravlji hotel"
stavis kod mjesta gdje ih ima najvise... funkcionise tako sto mrav udje, pokupi neki mravlji virus ili nesto tako, onda mrav logicno se vrati u svoju kucu, tamo zarazi svoje drustvo, i to tako dodje do kraljice, kad kraljica umre, svi mravi umiru...
Ja sam imao probleme sa mravima, uzmem casu da pijem vode a u nju mravi....uzmem leb da jedem a mravi izlaze...legnem na trosjed i nesto me gilice na ruku, kad ono mravi idu na trosjed... e necete neeee
a jes dusko radisic jamislim neprijatelj broj jedan svake gamadi kako sam zapamtio tu reklamu blago blago
a nerviraju me sinusi koji me jebu najstrasnije ali hard core mi cine
i tastatura mi je poludjela,nece sift nece ovo nece ono mars
turisti,krcate plaze,ima li dje mjesta na cg primorju dje nije tako?
sto sam prehladio usred ljeta http://www.pic4ever.com/images/2mo5pow.gif