Ako ti odgovaraju (slični su) ... Oni plastični nosači lajsne od Golfa 3... Imam 7 komada, poklanjam kome trebaju!
Printable View
Ako ti odgovaraju (slični su) ... Oni plastični nosači lajsne od Golfa 3... Imam 7 komada, poklanjam kome trebaju!
Nisu isti. Gledao sam. Ali nema veze nešto ću iskombinovati.
Skini s nekog Megana,isti su :D
Ili s Corolle, 307-ice....
Ima kod njih cjenovnik koji izlazi svake godine i ima svako auto i pise koliko je bila cijena kad je bio nov i koliko % od te cijene vrijedi danas
samo da napomenem da cijene iz njihovog kataloga UBIJAJU :D
samo da dodam da na te kataloge stoji "auto moto savez SRBIJE", zato cijene i ubijaju :)
znaci ZasU ...
Dje ima da se kupe dvije dobre polovne gume?
servo za kocnice koje meni treba, ima ih ali sa drugim oznakama!!!
Meni pase servo sa oynakom 1J1614105sá i 1J1614106J
za golf 4 ,tdi 130ks automatic, fabijano helpaj, hitno potrebno ?!?!?!?!!??!?!!?!?!?
Kod Toskica na Konik.
imas kontakt ?
muchos gracias
069 058 840
da postavim i odje pitanje
kad se stave vece felme ili guma sve jedno , moze li se kako regulisati brzinomjer da ne laze tj. pokazuje manje ili vishe . Sta je potrebno odraditi ,radi li se neko bazdarenje ili se mijenja pinjon(ako se tako zove) ili sta ...
konkretno na 1zoll veci tocak od fabrickog i malo niskoprofilnija guma , laze nkeih 13-15km/h pri brzini od 80km/h
Ne moze toliko lagat zbog felmi
laze radar...
ka sva oprema sto im je bazdarena. pola boce votke i 0.0 promila.
Mora da je do votke :(
Pametni ste vi dvojica.
Pogotovo acid, koji je vec jednom bankinu sega zarad alkohola.
Bas divni mladici.
Evo da i ja postavim pitanje:
Situacija je kao na slici.
Koji migavac uključiti?
a)Desni
b)Lijevi
Desni jer skrećemo desno jel,ili lijevi da upozorimo ekipu s lijeva?
Ja nekad dam jedan nekad drugi pa da presudim sad.
Desni zmigavac. Nista drugacije od ukljucenja pod pravim uglom, samo sto je ugao malo veci. Da postoji dodatna traka, kao na ukljucenju na autoput, iz koje se ukljucujes onda bi davao lijevi, zbog prestrojavanja.
Cim imas mogucnost da se ukljucis u oba smjera, dajes zmigavac za smjer u koji se ukljucujes.
Desni naravno.
koliko ja vidim nema mogucnost da se ukljuci na lijevo???
Emp ako imas mogucnost da skrenes u oba smjera onda dajes desni,a ako imas mogucnost skrenuti samo desno onda dajes lijevi jer se samo ukljucujes, slicno prestrojavanju...
Ja u ovakvim slucajevima i ne dajem zmigavac :p
Upali sva 4 :D
Lijevi....
zavisno koji tochak se ne okrece u toj krivini :-p
Boca od plina, toroidna.
Evo ako zna neko odavde ili ima iskustva
Interesuje me da se uzme na lizing kia pro ceed 1.4 CVVT benzin LX CITY 12.100 EUR konkretno ta da li moze zna li neko probao sam prije zvat predstavnistvo u Podgorici medjutim vjerovatno ne rade .....
ako da lijevi daje pogresan signal ovima iza sebe!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: morao sam :D
http://pix.motivatedphotos.com/2008/...tionbomber.jpg
hahah...tek sad vidjeh ovo...hahah
samo da ga neko ne spuca nedje tako :lol: