Eh raskinuo si ugovor taman ispred brojnih povoljnosti u narednom periodu
resiveri novi već sad, novi raspored kanala, novi softver, VOD servis do kraja
godine, novi kanali, novi HD kanali....
Drugi su nedorasli TotalTV-u!!
Printable View
Eh raskinuo si ugovor taman ispred brojnih povoljnosti u narednom periodu
resiveri novi već sad, novi raspored kanala, novi softver, VOD servis do kraja
godine, novi kanali, novi HD kanali....
Drugi su nedorasli TotalTV-u!!
Ne smiju oni da prenose na osnovnim kanalima onu jednu utakmicu koju su prodali BHTu i TV3.
Ne znam sta se desava sa Atlasom, ako jos postoji zabranjeni termini kod nas onda oni ne mogu da prenose te utakmice...
Na novom Foxu ce ici i ovo
Family Guy
According to Jim
Modern Family
Spartacus
The Borgias
The River
X Factor
American Idol
So You Think You Can Dance
blokiraju li partizan veceras u 18h
Ne mogu da vjerujem da je mrtvi M-Kabl ubacio Prvu TV prije Total TV-a... Razočaran sam...
nažalost ali tako je jedino je TTV montenegro nema u ponudi, BOXER NK reče da su pregovori sa prvom u toku i da se može očekivati da bude u ponudi ali ne tako brzo.
Total tv ima najbolji izbor programa,mana im je sto nemaju recorder i doplata za HD receiver
@Vujadin, ko kaže da Total TV nema resivere - recordere. Ima ali se plaća renta od 6 ili 6,5 eura, što je besmisleno!
Ima li kakvih naznaka sa dugo najavljivanim internetomkod TTV-a? Najavljuju ga evo vec dvije godine i nista.
Fight chanel MIRKO CROCOP vs RANDY BLAKE 14.10 u 09 i 30h
Ja sam ih zvao, renta je i dalje na snazi... Ništa džabe...
Zvat cu ih... Makar ce sajt redizajnirat da ne dovode u zabludu ljude kao sto cine...
Nesto mi nije jasno... kad sam ih zvao ljetos rekli su mi da moram da platim nesto preko 100 eura (ne sjecam se tacne cifre) za opremu i ugradnju, a sada vidim na sajtu reklamiraju "Preko 150 kanala, besplatno koriscenje opreme".
http://www.totaltv.tv/Vijesti/1457/S...OX+kanal.shtml
ovo bi svi trebalo da imamo?ili plati pa gledaj,a?
Osnovni paket normalnu. Broj 32. Emitovanje krece u 20:30 sa Simpsonovima, a u 22:00 je premijera trece sezone Walking Dead.
23.08 sam uzeo total tv tacnije iznajmio :) kako je moguce da nisam dobio jos nijedan racun ? :D
Neces ga ni dobiti , ja ne pamtim kad sam dobio racune, mozda polugodisnje dobijem po 2 racuna
Septembar ti je gratis, znaci imas za oktobar da platis 11 eura, ali mozes da platis i polovinom novembra(za oktobar obavezno napisi) i broj ugovora ne zaboravi:courage:
Trebalo bi, mogu da ga uvedu to je sigurno, a posto imaju i Life i Crime logicno je da ga ubace. Extra TV ne moze da ga uvede, ostali mogu u CG.
Koliko ovo ispada mjesecno, nemam nikakvu opremu, itd znam da je cijena paketa nekih 10ak eura, ali tu su valjda instalacije itd. Koliko sam shvatio moze i izvan grada, tacno ?
Ajde samo mi recite ukratko, koliko se me ispasti ovaj najosnovniji paket sa svom opremom, instalacijom itd.
Zahvaljujem.
50 eura
odlican ovaj Fox casti mi...jedino sto sibaju reklame svako malo.
Strasan kanal bas!
Evo za novembar
Američka horor priča: Ludnica
Od 28. studenoga
Regionalna premijera
http://www.dodaj.rs/f/2x/A/2Cbwcz99/...r-story-po.jpg
ORIGINALNI NAZIV: AMERICAN HORROR STORY - 02 - ASYLUM
TRAJANJE: 1 h
CILJNA SKUPINA: 18-49, svi
ŽANR: horor/drama
VRIJEME EMITIRANJA: srijedom u 22.05, repriza subotom u 22.00
AMERIČKA HOROR PRIČA: LUDNICA vraća nas u 1964. godinu, a radnja serije odvija se u instituciji za duševno poremećene kriminalce koju vodi čelična sestra Jude, časna sestra sa sumnjivom prošlosti. Iza zidova ove umobolnice opasnost vreba iza svakog ugla.
JESSICA LANGE, sestra Jude
JAMES CROMWELL, dr. Arthur Arden
SARAH PAULSON, Lana Winters
EVAN PETERS, Kit Walker
Bedlam
Od 26. studenoga
Regionalna premijera
http://www.dodaj.rs/f/1f/sR/3ZPltVrA...c9kalsx500.jpg
ORIGINALNI NAZIV: BEDLAM
CILJNA SKUPINA: svi
ŽANR: horor/drama/triler
VRIJEME EMITIRANJA: ponedjeljkom u 23.05, repriza subotom u 00.05
Dobro došli u Bedlam Heights, novouređenu trendy zgradu na rubu britanske metropole. Ovi ekskluzivni stanovi iznimno su moderno opremljeni, ali iza lijepe fasade skrivaju se nezamislive strahote jer ovu viktorijansku umobolnicu opsjedaju duhovi iz njezine mračne i nasilne prošlosti. Kate živi i radi u Bedlam Heightsu te smatra da su svi koji vjeruju u duhove budale. Pretjerano samouvjerena, ali i iznimno autodestruktivna, iznenađena je posjetom osebujnog rođaka Jeda, liječenoga mentalnog bolesnika koji vidi mrtve, duhove i prošlost. Uvjeren je da Kate prijete duhovi Bedlama, ali ne zna da Kate i njezine prijatelje Molly i Ryana čeka mnogo strašnija istina.
HUGO SPEER, Warren Bettany
CHARLOTTE SALT, Kate Bettany
THEO JAMES, Jed Harper
WILL YOUNG, Ryan McAllister
X Factor SAD
http://www.dodaj.rs/f/b/l3/4XwsXecn/xfactorpic06.jpg
ORIGINLNI NAZIV: The X Factor US Y1
ŽANR: reality show/natjecanje
VRIJEME EMITIRANJA: petkom u 21.00, reprize ponedjeljkom u 15.05 i nedjeljom u 18.00
Audicije za pjevače za talent show u Los Angelesu i Seattleu.
Steve Jones, voditelj
Kontinuum (prva sezona)
Od 2. studenoga
Regionalna premijera
http://www.dodaj.rs/f/H/Xo/3YZqpJCo/continuum.jpg
ORIGINLNI NAZIV: Continuum Y1
ŽANR: drama/ZF
VRIJEME EMITIRANJA: petkom u 23.05, repriza subotom u 18.00
Detektivka iz 2077. g. zapela je u sadašnjem Vancouveru u potraži za nemilosrdnim kriminalcima iz budućnosti.
Rachel Nichols, Kiera Cameron (detektivka, Služba za zaštitu grada Vancouvera)
Victor Webster, Carlos Fonnegra (detektiv, Policija grada Vancouvera)
Erik Knudsen, Alec Sadler (2012. g.)
Stephen Lobo, Matthew Kellog (bivši član Liber8-a)
Roger Cross, Travis Verta (član Liber8-a)
Lexa Doig, Sonya Valentine (član Liber8-a)
Tony Amendola, Edouard Kagame (vođa Liber8-a)
Omari Newton, Lucas Ingram (član Liber8-a)
Luvia Petersen, Jasmine Garza (član Liber8-a)
sjebani su im termini za x-files i IASIP,rado bih to ispratio iako sve imam po dvd-a.ovaj kanal im jedan od naj poteza ikad.
Da nece mozda ubacivati Vh1 Adria,poceo je sa emitovanjem u regionu?Muzicki kanali su im nikakvi :(
mozda za novu godinu :)
Zašto nema RTCG2 na Totalu?
Željeli ste da znate - novi serijal na Discovery
http://portal24.me/index.php/zabava/...discovery.html
valja li cemu total? bbm ili total
Total 100 puta bolji od BBM-a po kvalitetu slike, izboru kanala. Kod BBM-a mala kisa nema signala.Sinoc je bila jaka kisa, signala nijesam imao samo 2-3 minuta i odma se pojavila slika na svim kanalima.
Na frekvenciji 11369 GHz ver. SR 30000 FEC 3/4 radi nov nekodiran tv program EUROCHANNEL. Ima opciju croatien titlova, ali koliko se čuje sa STN biče srpski titlovi.