kakve to veze ima, evo X-Men fransiza je u vlasnistvu Foxa pa su imali 5 sasvim solidnih/vrhunskih X-Men filmova sa 6-im u planu + 2 filma o Wolverinu koji su diskutabilni...Poenta je da je Fox postigao ogroman uspjeh sa X-Menima (u stvari X-Men iz 2000. godine je, zajedno sa SpiderMan-om iz 2002. godine, zapoceo revoluciju u ovom zanru, i tek posle ova 2 filma su poceli sve cesce da izlaze filmovi po stripu/superherojima) i sto su ti filmovi, po meni, daleko iznad skoro svakog filma koji je izbacio Marvel Studios...
a sto se tice Deadpoola onaj teaser koji je navodno "procurio" je u stvari reziran od strane lika koji ce da rezira Deadpool film iz 2016 (to je bio njegov pitch studiju i radjen je nedje oko 2011. godine) a Deadpoola u teaseru upravo igra Ryan Reynolds koji je igrao "Deadpoola" u Wolverine: Origins i koji je po misljenju vecine fanova br. 1 za ovu ulogu...ne samo sto je dao glas, nego je on bio u motion capture odijelu...
http://3.bp.blogspot.com/-ldS2e0hSSs...dthescenes.jpg
sto se mene tice, taj teaser je vrhunski i pogodio je sustinu Deadpoola, tako da ako uspiju ovo nekako da upakuju u PG13 rejting i dobijemo nesto makar priblizno ovome u filmu koji izlazi februara 2016. godine, ja sam zadovoljan :)