http://www.vijesti.me/vijesti/polici...-clanak-130292
Printable View
e kako bi dobro bilo da ovi sampioni sa pjene od mora malo odmore u drugu ligu :D
'Oće li mi neko objasniti šta se dešava sa Janjuševićem?
3 šuta Budućnosti - 3 gola.
Prvi je primio sa 25m, drugi go' bih ja odbranio, kroz ruke mu je prošla. Treći da ne pričam...
Čitava ekipa je bila na nivou, ali on je zasrao. . .
Ispade Mornar direktno... Tako i treba kad su se prije 2 kola krenuli da kupuju utakmice.
Pucaju suspenzije na obje strane.
http://www.vijesti.me/sport/buducnos...-clanak-130707
Ne svatih ovu zabranu nesto jesmo li kaznjeni mi ili nece moc ni narod poc na zapad da gleda?
Ako zapad stavite na brdo Gorica i ponesete dobar dvogled onda nece zapad biti kaznjen...
Pred praznim tribinama ce se igrati naravno, a i saopstenje je bas zbunjujuce....
Nije zbunjujuce toliko kolko ne kapiram sto je narod sa zapada kriv i ko ima za pravo njima da uskrati za nas nije problem navikli smo da imamo jedini muda da kazemo kako jes pa im je najlakse nas kaznit. A sto se tice ljudi sa zapada ne svatam kaznu ljudi su se samo branili od znate koga i cega..
lakse im je, da se ne cecaju sa zapadnom tribinom uz goricu, da sruse istocnu i onda gledaju ka ljudi sa onog parkinga!
Pa klub nije odradio dovoljno dobro organizaciju meca samim tim dolazi i takva kazna, kakav bi apsurd bio da kaznis samo ultras grupu , a npr druge trbine pustis bez kazne, isti ti ultasi bi mogli na te meceve da budu na zapadnnu tribinu, i radi toga ide kazna cjelog stadiona...
13 navijaca Sutjeske kaznjeno sa po 400e zbog paljenja pirotehnickih sredstava na utakmici SUT-BUD,a pri tom nijedna baklja nije ni na atletsku stazu ulecela a kamoli na stadion.
ajde ovo za domaće utakmice, al kako misle da zabrane odlaske na gostovanja, na koje to stadione će zabranit da se uđe ? :mrgreen: nek naprave prvo stadione pa nek se onda igraju sa zabranama
Tako.
Pa valjda je zabranjeno uopste paliti baklje na stadionu, bez obzira sto nisu ubacene na teren ?
Pa zabrane organizovane odlaske. Npr, ako dodje autobus sa navijacima ispred stadiona, nece dozvoliti tim navijacima da udju na isti. Svako moze da ode u sopstvenoj reziji, kupi kartu, sjedi i gleda utakmicu.
Varvari kad je zabranjeno navijanje vrlo rijetko idu na zapad skoro nikad ne kapirate vi moje pitanje kojom logikom zbog niksicke mafije mi ne mozemo da odemo da gledamo fudbal u subotu nidje veze.. no aj navikli smo na kazne
bez ikakve zelje da razumijem mozak jednog navijaca bilo kojeg kluba, zelim samo da mi pojasnite sledece
Zasto su varvari lomili svoj stadion i gadjali svoje redare, obicne mrcene ljude koji su tu da po kisi uzmu dnevnicu od 7e?
а досадно је. фудбал ионако не умије да игра нити један тим из лиге, па макар занимљиво на трибинама да буде
примјера ради, ни Звезда - Партизан се одавно не гледа због фудбала, него само због навијача и потенцијалног хаоса који може да настане
Hahaha Polniju poslata u drugu ligu zbog dugova.Deportivo se isto raspada i on ce put druge lige.Da su pametni ovi sto nam dodju sad u Evropu da ne dolaze da igraju no da nas puste jer ko san nama odigra prokletstvo ga prati.
http://www.vijesti.me/sport/polonija-izbacena-drugu-ligu-clanak-130723
Jeste, baš je nikšićka mafija zaslužna za bacanje stolica protiv Lovćena. Prošli put je bila suspenzija, ako se ne varam, od 5 utakmica i normalno da će svaka sljedeća bit veća. Treba li podsjećati da je prošla suspenzija bila od prošlog prvenstva i ne znam kakva je tad bila mafija, ali očigledno je da je vrlo uticajna čim je i UEFA suspendovala stadion Budućnosti na jednu utakmicu. Daleko od toga da se slažem sa suspenzijom jer ispaštaju navijači koji vole klub a ne bacaju stolice, petarde, baklje ali shvatam da Savez pokušava da naćera klubove da regulišu problem sa navijačima. Mislim, ipak, da im je u konkretnom slučaju sve to zaludnja rabota.
Ja cu ti odgovoriti, jer osjecam neku iskrenu zelju da saznas i zbunjujuce ti je to, kapiram, i meni bi bilo.
Dakle, u trenutku kad je bila frka u toku na zapadu, narod sa zapadne tribine je krenuo da se spusta ka terenu/ogradi i da preskace, jer se prepao da ce policija krenuti sve da tuce (kao sto je i obicaj kod nasih milicionera). Tako su se mudri sekjuriti rendzersi okomili na narod i krenuli da udaraju neke osobe i naravno, film je pukao mnogima i krenuli su da ih gadju... Sigurno nije bez razloga napadnut sekjuriti, jer bi po pravilu trebalo prije policiju da gadju ljudi (iz vece mrznje), a nisu iako su milicioneri stojali ispred sjevera.
Nadam se da si skapirao o cemu se radi.
Inace, suspenzija kao da smo glavni problem Crnogorskog fudbala... bravo! Ne znam samo za koga se igra ova liga? Za 200 ljudi sa zapada? Za 1 ljudi pod Golubinjom? Za 6 ljudi na Tresnjici? Najbitnije je ugasiti te Varvare... nista lijepo ne donesose...osim sto se djeca pale na Buducnost trenutno samo zbog Varvara.
A nije vala da ste simpaticni i da vas je lijepo vidjet na tribini, pogotovo u zadnje vrijeme.
Ne valja vam Tomo, pa vam ne valja Mugi, lomite svoj stadion , necete himnu i crnogorsku zastavu na utakmicama ZRK Buducnost, necete himnu na finale kupa. Sve neke nenavijacke price . Najvise ste gurani, najvise para imate, najorganizovaniji ste, a satro imate najvise problema.
Kao sto rekoh, dosadno vam je, jer nemate konkurenciju i onda samo izmisljate neke probleme.
Помену Мугија... Нико да спомене сад да прозивамо Мугија? Ође су плакали, прозивали Варваре да су пиз.де јер не смију Мугошу да прозивају, `не смијете ви директног кривца да прозовете...` итд итд... Сад се нико не чује да похвали Варваре што прозивају Шерифа?! Какви сте, кукала вам мајка...
Па е, сигурно је симпатичније да видиш кишобран навијаче на Трешњици него Варваре на сјеверу... Сигурно је одвратно виђет Цигане на северу Маракане, боље је гледат запад и исток како грицкају сјеменке... Страшни сте ви љубитељи фудбала и стадиона, могу вам рећ.
Sad se proziva kad je najavio da ide, na kraju će Varvari reć da su zaslužni za to... :D Najsimpatičnije je viđet pun stadion, a to nose li ti ljudi na stadion baklju, kišobran i viču li "ljelje" je potuno nebitno...
sutjeska - lovcen
1 – 1.10 x – 4.50 2 – 7.00 www.lutrija.co.me
xaxaxaxa
a isto bi se dobre pare uzele da se namjesti 2 :D
Kolika bi bila kvota na Mancester, protiv, recimo Fulama zadnje kolo, a da Mancesteru treba za titulu.
Zato nam se i raspada fudbal, sto 99 % "navijaca" prati kvote i pljuje,
Mancester iz Niksica :))
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
I ? Ko ce uzet titulu ? :)
Onaj tim koji je cijele sezone bio na prvom mjestu...
...ne zaboravite da utakmice možete pratiti na http://www.777lutrija.com
Opet ništa od prenosa ?!
Sutjeska već vodi.