Ma pazi, rekao sam NEMAMO DOBITKA:
cijene goriva idu gore a putevi i dalje imaju rupe;
cijene goriva idu gore a plate ostaju iste, ili manje;
cijene goriva idu A GUZVE KROZ GRAD ISTE.
Printable View
Ma pazi, rekao sam NEMAMO DOBITKA:
cijene goriva idu gore a putevi i dalje imaju rupe;
cijene goriva idu gore a plate ostaju iste, ili manje;
cijene goriva idu A GUZVE KROZ GRAD ISTE.
fakat, ziva istina. u svemu tome najvise me nervira guzva na saobracaju. tipican primjer je cvijetin brijeg-stari... sad sam prolazio tuda, kolona od semafora do semafora :roll:
Alo ljudi,ne vracajte se na temu...Necemo odje raspravljat o gorivu no da vidimo ove rep-ove i ko sipa u cije auto 5 eura!!!
Kad smo već kod ološa Barskih, ružnih i gadnih, stolica i lopova - predlažem da se skupimo i idemo svi 21.januara u 11 i 45 ? :)http://www.youtube.com/watch?v=Pt0q_...layer_embeddedVanja Ćalović je najbolje rekla, Lukšić nam poručuje navikavajte se a "mi" smo njega izabrali i od naših para prima plata da bi nam obezbijedio bolje ekonomske uslove. Protest se odnose na povećanje cijena goriva, najskuplji internet u regionu, najskuplje telefonske impulse, školovanje i sl. Biće organivan od strane USSCG, MANS.a i studenata. AKo nemate što činjet, mogli bi poć da prošetamo malo. Meni je ispit 21-og pa ću svakako da idem.
Mogli bi se mi sa foruma okupit, da zajedno svi krenemo s njima... ja sam za
Samo da vas minjo ne cuje. :)
I ja za! Idem sa bidonom od 5kila. Dako se neko sazali.
Cena plina u SRB 0.63 evra.
No way.
Pređoh blizu 300km sa 15,5l 95ice, kombinovana vožnja. Na EKO sam točio.
sa cime?
Drugo pitanje, koliko km? Blizu 300 je i 260...
Sa suzuki swiftom novim. Tačna brojka je 296km, oko 160km je bilo vangradske. Mada moram probati i taj BP kod autobuske.
Ufff, Swift je Swift...
Eo na cdm pise do kraja februara cijena na 2e po litru kakva banja hhahaaha
http://cafemontenegro.com/index.php?...25&news=226171
Daj bre, ne palinjaj ovaj jadni narod...
Salim se ja malo nece 2 ali oce 1.5e :D
Do 1.5 moze.
A moze ti ga ne koristis pa nije problem a mi koji nemamo plin da sviramo... :)
nishta ne valja ako ne izadje na 2
ovako, ili cete vas 3-4 batalit prepirku ili cete svi bit banovani. te vase licne razmirice rjesavajte preko pm ili na neki drugi nacin. nas niti interesuje ko sto vozi niti koliko ko sipa goriva na pumpu. drzite se teme i bez prozivanja.
ovo vam je posljednja opomena.
cudi me da nisu pomenule i ekrane od nokie da manje trose gorica kad je telefon u auto