1.8 brate....
Printable View
Sve vam je rekao moj drug Celzinjo :razz::razz::razz:
Sala mala...
Axxxxxxx,sidjoh juce u Kotor preko Njegusa,a nikad vise tuda, smrt za kocniceeeeeeee i za auto.....
Toliko sam se bio smorio da sam put HN isao za jednim autobusom bas bas dugo i kad me je smorio poceo sam da preticem jer sam "vidio" da nema nikoga. Na pola pocese drugovi da skacu da kocim i samo vidim nekog golfa ispred mene,zamalo sudar celo u celo :(
Ex sta sve umor uradi...
e ovako , imam jedno pitanje , nalecele su mi jedne extra felme povoljno ali je problem sto su ove ja mislim 4x108 (nisam siguran) , a meni su na auto 4x100 , e sad ja sam skinuo tocak da ih probam i samo po par mm fali . Pa me je interesovalo meze li se sto tu iskombinovati , da se obrade felme ili na kola nesto i naravno isplati li se oko toga cinjet
4x108 i 4x100 nije mala razlika....
Na koje auto?
naleceh na ovo pa moze nekome valjati http://www.alloywheelsinternational....mentguide.html
http://www.youtube.com/watch?v=8DYl4mD_620
F1 Honda V10 Suzuka Special
auuuuuffffffffffff
Skide mi neko 6 sa auta. Koliko moze to kostat?
sigurno misli na A6
u roksped original. mada mislim samo a6 citavo. 10,15e nazalost
il po ovih prodavnica ono divlje 6 da nadjes
Pa i meni su skinuli prvo sa gepeka, pa onda sa prednje maske S4 znak. Oba sam kupovao. Zadnji je kostao 10 eur a prednji oko 20 eur...
I onda to lijepe na audi 100 :D
jes no skine s4 i stavi ga na bmw 318 ... e to je vec skandal
Ili znak mercedes stavi na opel kadet,sa sve postoljem ;)
Prednji je skinula jedna djevojka koju je momak dovezao crnim audi-jem A3 i cuvao joj strazu dok skida. Vjerovatno ga je zakacio na taj audi. Bila je noc i ja sam to gledao kasnije na video nadzoru, ali se tablice ne vide. Da se vide tablice, prijavio bih policiji...
Pa koji ce mu **** S4 oznaka a vozi A3, sigurno 1.6?
samo vidji na audija nesto prepoznatljivo tipa neke felme il tako nesto. zavrsi da ti neko nadje crnog a3 (valjda pg tablcie?) i pokaze sliku sa tenickog pregleda.moga bi suzit izbor
evo napisah ovo pa se iznervirah i vratih da napisem opet. pazi ti toga smrada on je dosa sa a3 i DJEVOJKA mu krade znak a on joj cuva strazu. on i njegov smrdljivi a3 a vala cu sad kroz grad svakog a3 da gledam dok mu znak ne nadjem