A za cik cak voznju?
Printable View
Samo me interesuje hoce li ih kaznit za cimanje sa mehanicarima?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Није било цимања. Све је то коректно било
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Daj nam plan C, odnosno na meke da predje Fetel, imace krug prednosti na tim gumama i iscijedice prednost u tom jednom brzom krugu :D
Kimi bog otac!
kimi je kralj :) mali ce pamtiti ovo :)
Stvarno je kraljina.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Trebaju nam softice i skinut 2 sec po krugu.
ali taktika ferrarija danas koma....
dozvolili su da im mercedes u pola kruga skine 8s razlike...
Taktika pada u vodu kad je Vsc na stazi
imali su kad....ali su kiksali...
Nisu, mada su ih ovi cimnuli na sto nemaju pravo, a onda su odreagovali brzo, vec u krugu kasnije su bili bili u boksu, nisu mogli da predvide, u takvoj situaicji gotovo po automatizmu kasnis krug, mada ovo je nenormalno kako mu pada tempo na ovim gumama, izgleda da se Ferari mnogo bolje ponasa na mekoj komponenti i mnogo bolje cuva te gume. U svakom slucaju imali su ovu pobjedu i imaju tempo, bice top sezona.
Samo steta sto kad je razlika bila sekundu i po nije Fetel otisao u boks. Mecka je potpuno novi paket donijela i opet su egal, ima Ferari konja za trku i bukvalno :D
Stize ga fetel 3sek po krugu izdusila je hamiltonu malo guma mora do boksa da mu je napumpaju.
---------------------------------
Evo pogledaj masu kako se sklanja hahahahha
Sto radi Masa ovo je pakao!!!!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Opet Masa...
Interesantan lik..
Masa naravno, kompleksi ga tuku :D jbg bio je doslo do dvije i po sekunde, ali ovaj potez Mase paklen
Čoek mrzi Ferrari, jbg.
Samo ću reći: Felipe, Fernando is faster than you.
Kakva je ovo greska za bodovno stanje?
2.7 na ovaj moj i na danas premijesni live timing, cudi me da ti imas slabiji TV i prenos, ti si uvijek najjaci brate moj.
Nema veze 2 protiv jednog, plus krenuo je sa pol pozicije, svaka mu cast na prvoj poziciji, ali je i dalje placko mali.
1.23.593 na krug prije kraja.
Potpuno novi bolid ima Meredes maltene od ove trke i Ferari je tu, ali ono sto smo pricali i prije pocetka sezone, Fereri ce morati da napreduje tokom sezone i upgraduje, to je izostalo pa proteklu deceniju maltene. Imaju bolid ali on mora da bude jos bolji. Problem za Ferari je sto Mercedes ima pomoc na samom gridu od ekipa koje koriste njihove agregate, bukvano su sami protiv svih, no za promjenu da vide kako je biti u toj situaiji, bili su dugo vremena monopolisti.
Nadam se da ce urnisati mrznog Hamiltona i Volfa.
Mercedes je zamalo uništio trku Hamiltonu, sa idiotskom taktikom da ne ulazi u pit stop kada je Fetel otišao na prvu zamjenu, umjesto da prate, a Botasa koriste da usporava Fetela, koji ima Hamiltona na ledjima, oni su se opredijelili da Botas usporava Fetela sa Hamiltonom 8 sekundi iza, idioti, kreteni...
Srećom pa Vandorm udari, a onda se Mercedes ispravi.
I veliki pozdrav za sve one koji tvrde da Hamilton nije neki vozač :D :D :D Fetela sa spoljne, pljas :popcorn::respect::ass::bravo::clap::finger:
Nema veze, placko je napravio jedno preticanje, a poceo je sa pol pozicije, svaka mu cast, treba mu medalju dodijelit sad... Meni je samo zao sto ferari nije poslao fetela u boks dok je bio vsc...
- Mercedes Benz -
veci je pljas bio botasu... ;)
sezona ce biti dobra ali sto kazu komentatori, vise stvari je otislo na ruku mercedesu.... eto, nakon kine drugabtrka dje vsc ili sc i slicne stvari odrede tok trke na stetu ferrarija
Ferrari ima bolje sve...a opet ih pospremi Lewis 😀😀😀😀😀
Na mekim da, ali na tvrdjim komponentama ova trka je opomena. I vise je izvukao Hamilton iz tvrdih guma od Fetela, a i dobro cuva Mecka gume kad im nije pun rezervoar, bolje od Ferarija cini mi se. Odavno nismo imali ovakva dva bolida, ali je problem za Ferari sto nemaju drugog vozaca, Raikonen je neozbiljan i nekonstantan. Fetelu bi dobro pao jedan Masa taman. Neki kravi radnik koji bi izvlacio to sto treba i zavrsavao trke.