Samo opusteno, sto bude neka bude, i posle ove utakmice zivot ide dalje.
Printable View
Samo opusteno, sto bude neka bude, i posle ove utakmice zivot ide dalje.
-----------bonja-----------
savic dzudo basha jovanovic
-------zverota novakovic---
simon----------------joveta
------andrija-----mirko------
kad vec lupamo, ja bih ubacio boskovica, mislim da na svjezinu njegova igra moze dosta pomoc.
Mi ne treba da jurimo glavom bez obzira da im damo gol. Vazno je da nasi igarci cirkulisu oko njihovog sesnajsterca, pa se moze desiti neki opasni prekid, korner i sl. Nesto slicno kao sto su oni nama dali golove.
Ja ne bih jer ne moze Mirko da trci i igra po strani.
Prekidi ovo je isto dobro.
To to,ne treba mi da jurimo.Strpljivo i doci ce gol.
Jovanović ne igra zbog žutih.
Ova formacija je što se napada tiče slična postavci u Pragu a tu su česi veoma dobro razdvojili naš vezni red i napad.
Ja bih volio da vidim u liniji Simona desno, Jovetića u sredini i Mirka lijevo plus Bećiraj ili Andrija u špicu. Čini mi se da bi tako oni bili nešto bliži defanzivcima koji bi im lakše distribuirali lopte i možda bi se lakše prelazilo u napad sa tako kreativnim veznim redom.
Pitanje je koliko Bošković može fizički jer se tek oporavio od teške povrede.
Veceras će Djalovic da proradi
Ada no het trik ce dat.
Povratak otpisanog.
Posto mi drustvo kaze da sam baksuz kad gledam utakmice, eto zrtvovacu se idem spavat u 8 :D
Ah koliko imamo spicevaaaa... eh da nam je da umjesto 2 spica imamo jednog dobrog na sredini.
Ja bi da i tri samo da smo na klupu sigurni.
Pa sto ste odlucili, ko ce da igra i kakva ce formacija biti?
Sad cemo zvat Brnovica da mu recemo sto smo odlucili ;)
Problem s nasom ekipom je to sto nemamo 'cistih' igraca, tj. igraca koji igraju klasicne, stare pozicije. Nemamo niti jednog klasicnog veznjaka, igraca kojem je mjesto na sredinu i zna prosjecno da igra i naprijed i nazad. Ili su mesari u pitanju (Pekovic, Drincic, Zverotic, Novakovic, Kascelan, alooooo petorica) ili Jovetic koji igra neku nenormalnu poziciju iza spiceva malo lijevo. Simonu ce vise bog sami znat sto on igra. Mirko nekakvi lijevi spic u igri s 3 spica. Lijevog veznog nemamo, desni improvizuje. Ludo burazeru, ludo.
znaci igramo nocas
"15.11.2011... Noć kada se svi naši snovi spajaju... Noć kada se naša srca zajedno vezuju za samo jedan cilj! Zato kada izadjete na taj teren, pogledajte se u oči, izadjite hladne glave i vrelog srca kao da nema sjutra! A kada izadjete, pogledajte oko sebe! Vidjećete hiljade srca koji vjeruju u vas, koji žive za taj trenutak! Neka vam naša vjera, naši snovi i naša pjesma budu krila! MI tražimo ono što znamo da možemo! I ako ne uspijemo, tu smo da zajedno izdržimo. Jedno je sigurno! Nećemo se predati! Borimo se do kraja! Najteži zadaci zahtjevaju naveću vjeru a vjerovanjem se ostvaruju snovi! Mi vjerujemo u vas... mi vjerujemo u snove... E VIVA!"
Srecno svima veceras!
Steta za Peka, bas mi je mio igrac, ali desava nam se isto sto i Cesima prije nekoliko dana sa povredama, kartonima, a cek cemo i mi imat jednog betmena...vidjecemo oce li i rezultat bit isti. Ja sanjah 3-0, prva dva gola Delibasic, treci zaboravih ko je dao... :D
Džabe mi pišemo ođe naše formacije i čuda, kad će ovaj Dr.Profesor B. Brnović opet izvest nešto nenormalno! Drinčić će 99% igrat, u napad vjerovatno Damjanović ponovo iako bi Đalović da igra dao het-trik, i staviće V.Božovića za lijevoga beka! (Leleleeee)
Ja bi volio da prođemo dalje iakos am 97% siguran da nećemo. :/
A volio bih i ja M.Novakovića da vidim, dobar je on pozadi a sa Zverotićem bi bio odličan! Bećiraj desno, Joveta AMF, Mirko lijevo i Đalović u špicu napada!
Djalovic bi dao het-trik ? Sad ozbiljno, da l' si normalan ? :D
djalovic iz pet penala ne moze postic het trick ako cemo realno :D
100% sam siguran da će dat minimum jedan go ako bdue igrao!
No, od gostovanja u Velsu promijenili smo sistem, pobjegli od svog načina igre. Tada smo pomislili da smo dominantni, da smo mi favoriti...Najbolje je išlo kada smo ulogu favorita prepuštali drugima, i kada nije bilo mnogo egzibicija u napadu", zaključio je Milačić.
Pametno je rekao Milacic
E veceras, da se ispusi dzoint i na utakmicu, pa kako god se zavrsi, meni ce biti lijepo. :)
Čuo sam da se Burzo vratio iz Japana u Podgoricu pa bi ga mogli angažovat za ovo večeras:mrgreen:
ae, treba sto vise ljudi da sakuplja lopte jer cemo zurit da izvodimo aute.
Još jedan razlog zbog kojeg mislim da nećemo proći je DRINČIĆ!! Sve utakmice koje je on odigrao posle one povrede smo ili izgubili ili igrali neriješeno! Znači nismo dobili nijednom kada je on igrao zadnjih godinu dana čini mi se!
a koliko utakmica smo dobili zadnje godinu dana, znas li? :D
crna goro majo nasaaa, voolimoo te srceeem sviim, grb na gruudima kao zakletvaa da smo tvoji sinoviiiiii....
Neka igra Drincic, samo da ne izvodi kornere i slobodne udarce. Kako su mu ocajni centarsutevi, kao da ima drvenu nogu.