Cao Ferarri
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Cao Ferarri
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što bi rekao Mark Webber - Not bad for a number 2 driver...
2 kruga su mu trebala, eventualno 3
Najjače je da Kimija nema niđe. Interesantan lik.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Vettel je dao sve od sebe, ali bas sve.
Koliko god da je Ferari napravio najbrže krugove na sami kraj trke opet je nekako Mercedes bio brži na pravac za 3-4 km/h ( ako je vjerovat onom grafičkom prikazu ) što je bilo dovoljno da ni drs nije mogao puno da pomogne Vetelu ... mada je zanimljiva sezona jer su tu nedje i nijanse odlučuju ...
U tom trenutku i Bottas je imao DRS zbog Masse.
Plasio sam se loseg starta, samo sam se nadao da ce makar jedan od crvenih uradit to kako treba...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ja sam zadovoljan...na stazi koja vazi kao mercedesov teren, uzet prva dva mjesta u kvalifikacijama i drugo i trece mjesto u trci, i zavrsiti u odnosu na prvoga za manje od sekunde znaci da je ferrari ovu trku mogao da dobije sa boljim startom...a ocekivao sam da ce ih mozda oba mercedesa pre i na startu...
definitivno mercedes i ferrari su sad na istom nivou, cak mi i ferrari izgleda bolje u kompletu...
botas je inace na ovoj stazi uvijek jak...prosle godine sa wiliamsom je bio na postolju.... a luis je bio van svih desavanja citavi vikend....
Možda da su probali undercut kad je Seb prišao na skoro 3sec a Botas upao u gužvu prije odlaska u box..
Trka namrtvo dosadna, preticanje dana Kvijat u boxu obišao Magnusena zbog kazne od 5 sec.
kazem, lise zasnjih par krugova sve ostalo nije vrijedno pomena... sve se desilo u prvih 500m i u zasnji 3 kruga
Imaju ugovor do 2025 [emoji107] Možda ih ovi Amerikanci izbace iz kalendara [emoji57]
Odlicna trka za Mercedes u kojoj je opet fetel slavio.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sa puno preticanja.....
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Pa od boksa zato sto je Vettel na U bio sporiji od Bottasa na U.
Ja sam siguran da Mercedes ima mnogo jaci motor od Ferrarija, ali ovaj drugi ima mnooooogo bolji bolid. Pravac je Benzov, krivine Ferrarijeve.
pa ne mora da znaci... ja vjerujem da je razlika samo u "uljara" rezim i olicina downforce-a koji podese za trku.
vidio si da ove godine nema puno plpreticanja pod drs-om vec se bolidi uglavno tada primaknu i spreme za preticanje negdje dslje tokom kruga...
Evo ti sad i dokaz:
https://streamable.com/jah99
Šta bi juče sa "najboljim vozačem današnjice"?
During quali it was seen that Vet was carrying more downforce by sacrificing straight line speed later which did cost him alot in the race.
Pa o tome ti pricam, previse downforce-a, a u drugom stintu Ferkan je bio brzi.
Večeras je na HRt2 dokumentarac o Seni, čisto ako nekoga zanima da gleda. 23 godine...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3e7f3ee8a3.jpg
Put oko svijeta
https://www.f1puls.com/18405/put-oko-svijeta/
Aooo
Hahahahahaha
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
meklaren najgori tim ikad. Zauvijek. Bio i ostao. Postoji li gori i mrzniji tim idje ikad da je postojao. F1 smece. Honda zakon. Alonslo konZA
KIMI :applause: :D:D:D
Ma tu se vidi koliko je ukljucen u ono sto se desava. Da bih ja njemu nogicu.