Druže maximalno, minimalne su šanse za tako nešto... :D
Printable View
Ne znam koliko im trazhi SK i koliko se placa paket, ali nije da im 50,000 ne bi bilo milo s obzirom da ne trebaju prevelika ulaganja da se pushti sginal.
A i United Grupa mozhe izgubit ostatak T-Com grupacije zbog trichavih 50,000. Pa bi shteta bila veca od 50,000 koje njima nishta ne znachi.
No dzhabe kad je ovo divlji Balkan i neposlovni ljudi.
Mislim nije loshe to shto svi oce da glume Steve Jobsa i njegovo inacenje koje je dosta puta urodili plodom, ali ovo je malo drugachija dimenzija.
Pored baterije, da pitam da necete korisnicima optike pushtit josh koji HD kanal?
Nije da nema FTA HD kanala. Evo BBC One HD i BBC Two HD, Sky News, RAI HD takodje. Da ne nabrajam sad ima ih dosta koji se emituju u HD i koji su free.
Ako je neki kanal fta ne znaci da ga operater moze besplatno ubaciti u ponudu, a da ne pricamo o opremi za prijem, transcoding i licencama... Sve to kosta.
Sport Klub 59 centi po korisniku
Sport Klub, Sport Klub +, Fishing & Hunting i Golf Klub 79 centi po korisniku
Sport Klub, Sport Klub +, Sport Klub Prime, Fishing & Hunting i Golf Klub 99 centi po korisniku
Ultra, Mini Ultra i IQS.Life 20 centi po korisniku
Zanima me koliko su Fox, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies i 24 Kitchen ali te informacije nikad nisu objavljene, vjerujem da se radi o euru po korisniku za ovaj paket, vrijede toliko definitivno, televizija kao Fox je nesto posebno.
Ne mogu izgubiti ugovore sa T-Comom Hrvatska i Makedonija jer drze stvari ekskluzivno i ovi ako bi odustali od placanja SKu, a placaju mu zestoko, posebno Hrvati, onda bi izgubili masu korisnika ako ih ne bi imali u ponudi. Inace je bilo problema sa T-Com Hrvatska, posto su vise para davali Areni koju oni i razvijaju za Hrvatsko trziste SK je napusti njihovu platformu ali je T-Com imao strasne pritiske korisnika da ih vrate, pljunuli su velike pare, i to je jedina platforma koja nema SK kanale u osnovnoj ponudi vec ih nudi kao poseban paket, sportski paket, veliki dio tog kolaca ide SKu.
Pa United Grupu drzi fond i prodace ih vrlo brzo, da li sledece ili 2015. godine vidjecemo, a ko ce ih kupiti bice zanimljivo. Maksimalno ce podici cijenu, ulozili su ogromne pare, ulozice i novih 330 miliona jos posto su dobili kredit i onda slijedi prodaja. To je neminovno, prije ili kasnije, sad uvode HD kanale, lokalizuju ono sto je ostalo da se lokalizuje, kupuju manje kablovske po BiH i Sloveniji, sa SKom su potpisali novi ugovor, ocigledno i sa Foxom, produzili tu ekskluzivu, pokrecu IPTV u Srbiji, krenuli su sa fiksnom telefonijom i bilo bi sjajno kad bi imali uslova da pokrenu nesto slicno kod nas ali znamo da je to nemoguce. Prije se pricalo o kupovini BBMa ali do dogovora nije doslo. Sve su ucestalije price o dogovoru Solaka i Prve sto bi znacilo mozda upravo ovo sto je Pink uradio, da preko Prve odgovore, da Prva pokrene neke kablovske kanale, mada mislim da im ne treba, imaju pokrivenu ponudu maksimalno, a i mogli bi sami pokrenuti sopstvene kanale kao sto je slucaj sa Ultrom, Mini Ultrom i IQS.lifom. Ultra je najgledaniji kablovski kanal u Srbiji, svako ko ima dijete zna da ni jedan djeciji kanal ne moze da se mjeri sa Ultrom. Prica se da UPC Broadband dolazi u BiH, mozda ce upravo oni kupiti United Grupu od MEPa i samim tim bi dobili nenormalnog igraca na ovim prostorima. Bilo bi lijepo, mozda bi se nesto uradilo i u CG, ali opet za to je potrebno da se spoje sa BBMom npr. posto od ostalih nema koristi, a T-Com nece dati dio svog kolaca, ipak drze monopol.
Naravno, zato i radim tamo i savjetujem ih kako treba. Izvini na offu.
Dobro si priznao... Eto i zvanicno.
Dok svi nešto gude i prave se pametni po forumu, niko da nam se obrati sa jednostavnim odgovorom na pitanje: Hoće li biti novih kanala?!!!
Ukoliko neće, ja se odjavljujem sa extra tv, jer više ovo nema smisla nikakvog.
Odjavi samo ne smaraj svako malo sa pitanjem. Ako bude javice nam helpdesk
Tebe dječače ništa nijesam pitao. Zato prestani da se reklamiraš preko moje grbače. I ako smaram, smaram sve nas koji debelo plaćamo - ništa.
Koji nick jos imas, posto vidim da ti je taj samo za pitanje "kada ce novi kanal" :D
http://extratv.me/korisnicka-zona - odgovor 13
A šta drugo da pitam? Tebe za neki savjet? Plaćam da bih gledao, a ne da bih ovdje guslao sa tobom beznačajne priče.
P.S. Imam samo ovaj nick, a imam i pravo ime i prezime, ako te zanima.
Mada sve da se uzme nije greh ! :-)
:-)))))))))))))))))) a okle
ubaceno...
Šta si nam ti sad ispričao oba ti oka? Hebo ja... ako znam ;-)
P. S. Mora da je pjanska bila, priznaj :-):-):-)
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Moze li mi neko objasniti,imam problem kad gledam Tv ako neko prica na fixni meni zamrzne slika i pise mi No Signal.Extra TV je u pitanj,to se desava svaki put .Prijavljivao sam ,ali nista mi nisu rijesili
Imas neki fixni telefon ukljucen direktno u uticnicu. Moras da ga ukljucis u spliter (mala siva kutija).
Uticnica
||
spliter < telefon
||
Modem/router
http://telekom.me/content/Pirelli-DRG-A225Gv01.pdf
spliter definitivno. imao isti problem