nema ove dimenzije za te pare :) bez u Kinu :)
Printable View
kad se zatvara staza ujutro?
Otisla mi je klapna za recirkulaciju(tj.zatvaranje kabine), motor se cuje da radi a klapna ne zatvara...takodje i preklopnik polozaja izduva vazduha u kabini zaglavio i jedva moze da se prebaci na izduvavanje naprijed i izduvavanje na noge...drugi polozaji nemoguci...morace veci dio instrument table da se skidaju...dje bih to mogao neko povoljno da mi odradi jer trenutno nisam pri parama da dajem neke vece pare...?
koje auto...?
brate mozes sve nac preko interneta dje su zabice kako se sto skida i sl... pa polako...
majstor ako ti uzme, sto slomi nece nadoknadit tako da ti se isto fata...
javi koje je auto pa mozemo nesto da vidimo...
Auto je fiat brava...mora kompletna instrument tabla da se skida...bukvalno kompletna...nemam alata a ni 2dana vremena da oko toga radim jer bi mi toliko trebalo da rastavim i ponovo sastavim to...i jos da nadjem te djelove plasticne koji su vjerovatno pukli...neko ko se razumije u to bi to zavrsio vjerovatno za par sati posla...
ima li dje farbicka navigacija od vw , mfd2 oznaka?
ebay...
ovdje ti se cd-playeri prodaju po 150e a mozes misliti za navigacije onda...
bolje ti je uzeti i kineza novoga za 200-250e isti bas isti kao fabricka ...
Na ebay je najbolje.
Dje je tacno taj Boljevic sto ugradjuje plin? Kako da ga nadjem i ima li ko njegov broj?!
Vec su ugradjena ***** :) tek sam ga kupio pa ga moram vodit na to fuckin' stelovanje jer mi trosi 20l trenutno. Najsrecniji bih bio da ga skinem, nego ga nemam dje prodat posle.
kao se pravi zazor na ovakvu svjecicu ???
jel kao i na onu obicnu samo sto u krakovi sa strane ?? , samo se malo cuknu i spiunom izmjeri jel ?
Attachment 64320
Ne diraj zazor.
Ne frende, nego to ti je 23 000 volti, DC, toliki ti je napon na izlazu (output), toliki je napon potreban da bi "pokrenuo" plazminu loptu, a da bi zadrzao tu loptu potreban je napon od 85 volti, DC.
a zasto ne rade ovi ballasti na mom autu :)
sve je ok prikovcano, nije bas plug&play ali je prikovcano, ali jednostanov ne rade, a prodavac tvrdi da su ispravni. novi su. uzeo na ebay. otvorio sam case pa se malo raspravljam sa njim zato pitam...
izmjeren napon na konektoru prije ballasta 12v i probano na 4 sijelice koje rade 100%
Probaj da zamijenis + i - na konektor, tj da ga raskacis, rotiras za 180 stepeni, i zakacis, to je meni bio problem, a sta vise fizicki lici da ga kacim pogresno, tj ne mogu ga zakacit da klikne, jer je okrenut na pogresnu stranu, al jbg, radi :)
lakse mi je onda + i - okrenuti ovamo dje spajam na instalaciju od fara :)
+ i - dje? Na sta ces ga okrenut?
kako ce se neko ovdje zapalit :D
ahahha :) makar oko te struje znam ponesto :)
pa jesi mi ti predlozio da okrenem konektor jer mislis da je u njemu problem kao da su pomijesani - i + ?
da nebih okretao konektor koji se tako ne moze ustekati jelte bolje onda zice od toga konektora koje moraju biti spojene nedje a to je na instalaciju od sijalice okrenuti
iliti direktno na akumulator spojiti jedan ballasta sa sijalicom i probati da zamijenim + i - jel to to sto ti mislis?
ma samo zamijeni + i - PRIJE balasta, kako ces to odradit tvoja stvar :D
P.S. aj mi daj link odakle si narucio ili neku sliku gdje se vidi cijeli set detaljno, cisto nesto da pogledam :)
Ma ne znam ja kakva je instalacija u tvoja kola, pa me samo zanimalo na sta se kace ovi krajevi metalni, al nebitno, javi jesi rijesio problem ;)
nece da moze :)
nije do + / - ....
ocigledno su ovi ballasti rikavela ne?
Nikola prespoji balast direktno na akumulator i tako isprobaj , ja sam moje tako probao . Ako radi mora raditi na 12v akumulatora
ps. mada moze se lako desiti da ne rade , kad sam drugu uzimao u mobilend jedne prilike desilo se fabricki da jedan ne radi pa smo ga zamijenili ...
Pa kod ovih se ne dira.
Kablove? Upalis auto, i onda skines 1, ako promijeni zvuk znaci da radi, i tako sa svakim.
koliko kosta neki najobicniji alarm koji ima funkciju podizanja tj. zatvaranja prozora??? i koliko bi kostalo to sa ugradnjom?
treba mi to jer mi je na 159 to fabricki ugaseno, mogu da spustim prozore, al me podiaznje nervira strasno :)
dal moze da se to namjesti da radi na daljinski koji dodje uz auto, ili mora da se nosi i posebn daljinski za alarm
Ne moze na daljinski, AFAIK, ali podji kod Mladena (onamo preko puta elektrodistribucije kod sportskog, kod prodavnice Lido...mozda oko 120 eura.
Ja sam na moju astru to uspio... ako se razumijes u elektroniku ne bi bio problem da se to napravi pretpostavljam... Na moje auto to rade samo sa prespajanjem nekih zica u modulu za centralno zakljucavanje...
Nisam te razumio, ti sad mozes samo da spustis stakla na daljinski?
Ovdje je to drugacije, ne kao na Astru.
Moze da ih spusta, ali za podizanje treba da se enejbluje u diler, isti slucaj kao kod mene, i BIMMA NA kaze da je to safety feature.
na 159 alfa nije ugradjivala one senzore koji bi u slucaju neke prepreke ponovo otvorila prozor, a tokom 2007 je u evropskoj uniji donesen zakon po kome pozori mogu da se zatvaraju automatski jedino ako imaju ovakav senzor, i onda alfa nije ugradila senzore, vec je samo ugasila funkciju zatvaranja prozora preko daljinskog...a funkciju otvaranja su ostavili...
e sad, ja mogu da zatvorim prozore kad ubacim kljuc u bravu, pa drzim u stranu na koju se zakljucava...al lakse mi je iz kola zatvorit sve, nego to radit
koliko znam, ovo je moguce ukljuciti opet preko programa koji imaju vjerovatno ovlasceni servisi...al u CG to nema niko...
bilo ko ko ima dijagnostiku ce da ti odradi to
pretpostavljam da treba da se isprogramira samo nista specijalno
to sam ja radio na moja kola
http://www.a4mods.com/index.php?page...tml&category=6
ti me uputi kako da to odradim :) ja castim picu makar...a dijagnostiku cu lako naci... :)