kakva je situacija sa zgradom Trojke u NK?
Ima li tu optike?
http://content.screencast.com/users/...06-21_1814.png
Printable View
kakva je situacija sa zgradom Trojke u NK?
Ima li tu optike?
http://content.screencast.com/users/...06-21_1814.png
Bugi, daj tacnu adresu
Koliko vidim po GMaps, to je Alekse Backovića.
Valjda se isto zovu ova i ona gore
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note x2
Bozo utisci?
nestade sa topic cim dobi optiku :)
skida internet.zip, pa ce da se javi kad zavrsi...
sto moze biti pa evo 5 dana ne mogu na YT normalno snimak da pogledam sve koci a inace stream hd mogu da pratim bez problema ??
od kad sam u ubacio optiku imam taj problem, a sve drugo funkcionise par ekselans.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
meni je ispocetka radio dobro nego evo 4 5 dana nikako
svima je problem. I meni eo 4-5 dana muka, posebno yt, treba mu sigurno 20ak sekundi da pocne da ucitava klip. Ili uopste kad kliknem na snimak, dok ga otvori bar po minuta treba. Fb isto zajebava i spor..
Podrsko? Sto nam to spremate, na cemu rabotate? :)
kako uvesti optiku kuci,8 km od grada?:))
nista ti ne treba vjeruj mi...
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Pavle vidim da si tu, da citas ovo, pa danu nam reci u cemu je problem?
Nemojte samo reci da nema problema, jer je ocigledno.
Bozo, Bozo :)
Ja nijesam rekla da je problem optka, nego da je problem i sa optikom i sa ADSL (vidjeces na drugom topicu), znaci nije problem u nijednom od ta dva servisa, vec generalno neki problem. A Pavle uvijek ima informaciju iz prve ruke :)
Nazalost, moram se sloziti sa Bozom. Nemam uvid u stanje mreze i servisa. Moj opis posla je pristupna mreza, tacnije FTTH. Do prvog cvorista, sve posle nadgledaju ljudi iz servisa i core dijela mreze.
Ako stvarno ima problema, helpdesk ce znati za to sigurno.
Stvarno ima problema :)
Dajte nam par brojeva telefona na PM na kojima imate probleme samo sa YT a da je pri tome ostalo ok pa da procesuiramo kolegama da detaljnije ispitaju.
Sto treba da uradimo da u ulici jovana tomasevica 15, 100m vazdusne linije od planete telekom, preko puta zgrade stare vlade, dobijemo optiku?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
da li ce uskoro biti uvodjena optika u kucama u momisicima i dalmatinksoj ulici ?
@guest drago nam je da ste dobili optiku i da ste zadovoljni...:-)
Bozo ja optiku imam vec godinu ipo, tako da su meni ovo sasvim normalne brzine. Osim u pocetku sto je stekalo (tu su nam iz Telekoma izasli u susret i stvarno reagovali kako treba), poslije nije bilo problema.
Ono o cemu sad pricamo je stekanje pojedinih servisa, a to se ne vidi na speedtestu ;)
Helpdesk, ja imam jednak pšroblem na optici i na poslu na ADSL, i mislim da bi bilo korektno da nam konacno odgovorite u cemu je problem? Nemojte samo reci da problema nema ili da ne znate.
Radili su se i ulazi sa po 3-4 stana a ne sprata, samo gdje ima uslova. U toj ulici samo par ulaza moze, kao npr Jovana Tomasevica 33. Provjericu pa cu ti javiti, ali je velika vjerovatnoca da ne moze da se radi jer ne moze da se provuce kabal do ulaza bez gradjevinskih radova.
Stvarno mi nije bila namjera da te ljutim :)
Ja sam pomenula ovo na ovoj temi, cisto da se zna da je an optici isto.
I iz razloga nece li helpdesk dati neko valjano objasnjenje mozda ovdje.
Konkretno sto se optike tice, i ja sam nekoliko puta napisala da sam zadovoljna, da su mi sad paketi recimo Flat5 smijesni i bas se osjeti razlika.
Evo obecavam necu te vise nikad citirati :)
A ova tema nije samo za pohvale vec i za probleme i treba da ide u pravcu dok neko ne kaze u cemu je problem, a ne da dodje, procita i "dobro je to".
Cekaju da se stvar popravi, i onda ce nakon nekoliko dana doci na forum i reci "Evo nema problema".
A tebe brzo kupise sa 20Mb/s :D
Bozo se prodao za 15 Mbps
Posto to ponavljas treci put, ajde da te pitam: Dje sam ja rekal da ima veze sa optikom taj problem?
Trazila sam i na drugom topicu, nema efekta.
Trazim i na ovom jer ovo je Optika, ja kuci imam Optiku na koj mi ne radi kako treba ni youtube ni pretraga. Trebam li ja da razmisljam da li je do optike ili ne?
Ja samo hocu da dobijem kvalitetnu uslugu za ono sto redvno placam svaki mjesec najdalje do 10.og u mjesecu. Trazim li mnogo? :)
YT steka i preko mobilne. Da restartujem telefon? ;)
Veoma duhovito Bozo.
Ti ajde dje te volja, ja cu svoja prava traziti dje je mene volja :)
Nevjerovatno kako su crnogorci potkupljivi, das im optiku i eto ti, glavni zastitnici lika i djela Telekoma :D
Bozo koliko % od Internet.zip si od sinoc preuzeo? :D ima hard diskova kod sasa.mne, pa ih smjestis u neki synology box :)
Ako ti raspravu o Telekomu dozivljavas licno ja ne :)
Ja tebe nidje ne prozvah dok ti meni nijesi poceo da odredjujes na koju temu da pisem. Ako moje pisanje nije adekvatno, moderatori su tu.
Ja ukazujem na probelm, a ti se iz petnih zila trudis da me poceras sa ove teme :D
Uzivaj Bozo u optici, ja evo uzivam vec godinu ipo, imaces kad i ti da se pozalis nakon ove pocetne zanesenosti necim sto je normalno u 21-om vijeku :).
A davanje negativne reputacije ne bih da komentarisem, dovoljno govori ko ovo shvata licno.
Evo samo za tebe testovi, da se ne zalis da sam promasila temu :D
http://www.speedtest.net/result/2801256851.png
http://www.speedtest.net/result/2801264303.png
Uh brate koja tezina :D
Lakse mi je palo lose ucitavanje youtube-a i google-a nego ova rasprava sa tobom.
Znaci meni servisi na optici ne rade kako treba i dok je tako pisacu na ovoj temi, bilo to tebi drago ili ne.
Ovim zavrsavam raspravu sa tobom. Uzivaj u optici, a ja cu nastaviti da trazim ono sto placam
Laku noc
za sve konverzacije vece od 2-3 reply-a :)
http://www.njuz.net/forumas-priznao-gresku-tokom-forumske-diskusije/
No hard feelings :)