Microsd sa 2 adaptera (SD i miniSD) - Transcend - 6.5 € kod nas u radnji.
A ako ti stvarno treba samo SD adapter svrati casticemo te adapter :)
Printable View
O, ovoga sa nisam nadao :) Dje je radnja :)
imas na ebay bas jeftino, za 1$ otprilike...
GaD, imas PM :)
treba mi informacija - ja i drug smo narucili satove preko sajta e-bay.od tada je proslo 2 nedelje,satova jos nema...recite mi da li je moguce da budemo ispaljeni ?
Odakle su satovi naručeni?
@Dutch ne znam,ali mislim da su iz USA
Pa računaj ka što reče čovjek mjesec dana.Meni ako je preporučeno iz UK za 4-5 dana stigne a evo neke obične pošiljke i po 15 ostanu.Iz Kine oko 25 dana zasad.Tako nešto i iz Amerike.
OK,hvala u svakom slucaju .
Los Angeles je grad na zapadnoj obali, a NY na istocnoj obali (nemoj da te buni ovo Jamaica, to je samo dio Njujorka)... Dakle paketu je trebalo skoro mjesec dana da predje sa jedne na drugu obalu Amerike... Ne brini, na putu je ka tebi, vjerovatno ces ga uskoro dobiti...
pa super , ako mu je za to trebalo mjesec dana, taman do ljeta ce stici u nasu lijepu CG.
Prije 3 dana sam uzeo neki novčanik al tom prodavcu ne mogu da platim,jednostavno paypal iz nekog razloga odbija.Posla sam mu dvije poruke da me uputi kako da to odradim al on ne odgovara.Može li pokrenut "case" protiv mene ili sam ja sa ovim porukama miran dok me ne uputi kako da mu prenesem novac :D
Case kad se otvori, prvo se ti i prodavac trebate dogovoriti, tek ako nema rjesenja onda to ide na moderaciju kod eBay-a. Al s obzirom da si ga kontaktirao, a da ti ne odgovara za sada mozes biti miran, nece te prijaviti za ne-placanje.
Probaj sa eBay.co.uk da platis danas ili sjutra, valjda proradi to, imao sam i ja slicnih problema jednom, al sam na kraju uspio platiti.
Nije to u pitanju.Inače idem preko co.uk.Mislio sam prvo da su mi karticu blokirali ili nešto slično al bez problema sam 4-5 stvari uzeo kod raznih prodavaca i sve normalno bilo. Kako se plaća direktno karticom pri kupovini na ebay,da ne znaš možda?
Placa se karticom ako prodavac stavi tu mogucnost. Prilikom checkout-a biras nacin placanja da je kartica a ne PayPal, i onda si redirektovan na poseban sajt gdje izvrsavas placanje unosenjem broj kartice itd, i onda na kraju bivas nazad redirektovan na eBay...
Provjeri na bankomatu ako nemas eBanking koliko imas raspolozivih sredstava na kartici, jer se meni desilo jednom kod tako neuspjelog placanja da mi je PayPal autorizovao novac, al mi ga nije vratio nazad zbog problema sa net-om, ili ne znam cim vec... I onda sam morao opet da platim, a te pare mi svakako nisu skinute sa racuna, al ne mogu raspolagati sa njima jer su pod autorizacijom...
Ma pare su na kartici to sam neki dan vidio.Al ja probah sa plaćanjem tako i nije me redirektovalo nego je samo izbačilo obavještenje kao novac će biti prebačen karticom i prijatno.To me ja malo pogubilo.
Onda ce vjerovatno prodavac da ti da njegov broj racuna, pa da napravis medjunarodno placanje preko banke... To je u sustini bankovni transfer... Uglavnom sacekaj na njegov odgovor, a u medjuvremeno opet probaj da platis Paypal-om...
Kako da vratim nazad opciju za paypal?Kako sam probao sa karticom tako mi je ta opcija uklonjena i sad je ostalo samo ono mark as payment sent a kad uđem u detalje narudžbine Payment details - Credit card
evo oko onog mog slucaja , sad sam pricao sa ckb-om , ode se u odjeljenje za reklamacije, popuni formular koji se unese u proceduru , onda cura sa kartica vas zovne , dodjete kod nje , i klike klike korak po korak prijavite sve mastercardu za provjeru, kako i sto dalje cu vas obavjestavat kad predam zalbu u utorak posle praznika
ja sam proba da se prijavim na paypal..stavi sam zemlju sloveniju ,ali me 10 puta vraca ,pise da je nepravilan br tel..da ne zna neko kakav cu broj stavit da mi prodje to :)
turi naki njihov za 387 koji pocinje
Najbolje pođi na sajt neke slovenačke organizacije i fino kopiraš njihov broj i onda na kraju dodaš još jedan ili dva.Tako ne možeš omašit za pozivne itd
evo prosa sam to ,ali kad ukucam br kartice ,i kliknem na 'continue' pise mi 'The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.' sto je sad to? :O
sad ce bit stara prica nlb karticA JEL ?
Ili NLB kartica, ili je PayPal poostrio kriterijume o cemu se spekulise u zadnje vrijeme...
CKB kartica...nadam se da nije to..koliko sam vremena proveo u bankuu ..pihh :)
onda su krterijumi skocili nazalost ;)
i dalje ali mi je sad stiglo na mail ovo.... 'Welcome
Dear Luka Vlahovic,
Thanks for joining PayPal.
Once you link your bank account or credit card, you’ll speed through online checkout without exposing your financial information.' ???
a sto su mi slali ovo ako mi ne daju..budale :D
Pa zato sto si napravio account, i sad ocekuju neku slovenacku karticu da dodas :)
Do sad su bez problema prolazile nase kartice, izuzev NLB banke... Sada izgleda da su ipak provalili da ima dosta laznih naloga na Sloveniju iz Crne Gore... Nista, nadajmo se da ce Vlada ispuniti obecanja, i da cemo se naci u PayPal sistemu do kraja ove godine :)
ja ipak danas predah zahtjev na arhivu za povracaj novca , pa vas obavjestavam kako sto dalje i kolko to traje , eto da znate zlu ne trebalo
Vidjeo sam... Onome kome funkcionise sistem eBay + PayPal ne treba da brine o tome, jer ima Resolution Centar koji fantasticno radi, i siguran si 100% kod svake kupovine.
Međutim ovo iskustvo će biti korisno za one koji kupuju na sajtovima gdje se direktno vrši plaćanje karticom, bez PayPal-a - što će izgleda biti čest slučaj ubuduće zbog ovih poostrenih kontrola na PayPal-u.
Moj paket konacno stigao danas. Ali morao sam karticu da zamjenim. E sad ostaje jos da ce sve da radi kao do sada.
Eto, kao sto sam ti i rekao :) A sto moras da mijenjas karticu? Re-izdali su ti je? Ako su je re-izdali (produžili) onda bi trebao da ti je isti broj kartice, samo drugi rok važenja... A to je dovoljno samo da editujes postojecu, ne da je skroz mices i dodajes novu...
ee dje bas sad :) a cita sam da smo na vrhu liste za prihvatanje u paypal ,samo se nadam da nece cekat previse :)
da re-izdata je. samo sto se ceram evo 10 dana da podjem do banke da je uzmem. a nista onda je dovoljno samo da produzim onaj datum do kada vazi, jer ionako nikad ne idem na bankomat.
Evo i meni javlja istovjetan problem, tj izgleda da prepoznaje da mi kartica nije izdata u Sloveniji:mad: ... koje su mi sad solucije, da ne cekam taj mrceni PayPal kod nas, jer ko zna kad ce to bit kod nas...je li moguce da cinim nesto preko entropay kartice ili...?
edit : takodje se radi o CKB kartici