Sto ga ne mountova onda sa ledja pa gusenje, Mir je bio dobro uzdrman, mislim da nije ni znao dje je par sekundi, dovoljno za mount..mrs u penziju ako ovo gubis!!!!
Printable View
Sto ga ne mountova onda sa ledja pa gusenje, Mir je bio dobro uzdrman, mislim da nije ni znao dje je par sekundi, dovoljno za mount..mrs u penziju ako ovo gubis!!!!
ma mogao je da bira nacin na koji ce da ga zavrsi,Mir je bio baaas uzdrman
malo me podsjetilo na mech Filipovic-Minotauro
Kakva su vam predvidjanja Lesnar vs. Overeem i za koga cete ovde da navijate?
navijam za Lesnara. ne znam, nekako mi je miliji od Oveerema. mislim da ce zavrsit borbu nekim gnp...
Za Reema naravno..Lesnaru zelim par koljena u glavu po mogucnosti..
Reem.
Prelazi Lesnara.
Gazi Santosa.
Uzima pojas.
Za Lesnara, pokretnog dzaka
ja navijam za strugara i skoro nokautiran pobjedjuje , go strugo go ! ;))))) hahahahahahahha kakav mech o mios dios .................
Strugo u sred price o Lesnaru i Reemu, to je to :D
kakvi lesnar reem i matraci, ovo je sampion univerzuma
30 decembar.a dje cemo gledat to ?
Overeem ne moze prebit DOS SANTOSA i CAIN-a.
oveerema-a je svojevremeno naslaga badr hari, tako da mislim da bi ga definitivno isprebijali cain ili santos.
Sve to stoji.Gokhan Saki , sa slomljenom rukom, zamalo nije nokautirao Overeema na finalni K-1 prosle godine, a Dos Santos je daleko ispred obojice sto se tice boksa. Nijesam bas siguran da bi Overeem prebio Dos Santosa u standupu, osim ako mu ne bi nanio bas neku veliku stetu lowkickovima u ranim trenucima borbe. Veliki Cain je zalegao, a ne Overeem, prosjecni mma borac.
Vidjecemo, vidjecemo...
glupo je mijesati K1 sa MMA,zato to necu ni da komentarisem.
redosled dogadjaja koji bih ja volio da bude je sledeci:
oveerem dobija lesnara klasicnim nokautom u prvoj rundi,razvaljivanje koljenima
ide na dos santosa i gubi (kako god)
dos santos - velasquez
po meni je velasquez jedini pravi sampion,i ako ne dobije taj mech,i dugo dugo drzao pojas kod sebe,ja vise nikad pomenut ovaj sport necu nidje...
^ Jbg, nije sve u rvanju, iako je to velika prednost u mma-a.Velasquezu nije prosao jedan takedown, htio je malo da boksuje sa Dos Santosom i obilo mu se o glavu.
Overreem nije neki mma borac . Opet moram reci ono "Nije se ni sa kim borio" u teskoj kategoriji, bez sa Werdumom i Rogersom do tih malo zvucnijih imena. U LHW nije blistao.
JDS je do 27. godine pobjedio Werduma,Gonzagu,Nelsona(smijesan, ali neugodan), Carwina i Velasqueza.Smijesno je uporedjivati Strikeforce i Dream sa UFC-om.
Mozda on i dobije Lesnara, ali sta ga poslije ceka, toga nije svijestan. Mislim da ce ga zgazit voz sa natpisima "Dos Santos" ili "Velasquez"...
EDIT: Mozda cak i Fran Mirr-dezurni ortoped.
badr hari oprostajni mec 28.januara i ide u usa da boksuje? wtf?
http://www.youtube.com/watch?v=GtqNOL_JeVk
ne znam...overeem ima 46 mma borbi od kojih je 35 pobijedeio,lesnar 7,od kojih je 5 pobijedio.
Jeste li videli OVU SRAMOTU!!!!?? OVU SRAMOTU!?!!
inace Tesla je bas imao veze sa fightingom..
a nista cudno kad je Dzakic u pitanju
JDS je fenomenalan borac, trenutono na vrhu, ali Lesnar ce biti neugodniji za Overeema nego sto ce biti JDS ako se sretnu slucajno ili ozbiljno mislis da u stand up-u JDS je nadmocniji imalo od K1 sampiona,overrem je badr harija dobio (posle mu badrrrrr dao popare),i sad ispade da je jds bolji od badr harija u stand up-u,molim vas ljudi ne precerujmo stvarno, ,a ne zaboravi ovo,pola pobjeda je alistair u mma imao na submission,sto mu slabo ko pripisuje jer ga smatraju stand up borcem cistim , vise problema ce imati on opet ponavljam sa lesnarom nego sto ce sa JDS-om,
Kad je ova borba Lesnar - Overem po nasem vremenu u petak, i imate li neki stream da znate da nece kocit e bih da to odgledam na mir :)
kod nas je 31og decembra moze li bit u 4 ujutro!?
ako je vec tako,molio bih sve da ne otkrivaju komentarima pobjednika taj dan
nista mi crnje nema no kad tako iscekujem mech,i udjem ovdje s nadom da odgledam snimak,pa vidim iz komentara ko je dobio,uhhh
Ao...Ovo mi je najjace. Svi cemo cekat da ti prvo odgledas mec pa cemo onda komentarisat borbu, ne sprdaj se.
a ne no ces se ti svima usrat s tvojim komentarima u mec koji cekamo pola godine
Total TV, fightchannel 85, live 8-)
A ja mec pogledam ujutro ili live, a ti vazda kasnis sa 5 dana.Nijeste mi nimalo aktivni na ovom podforumu.
nije tacno prijatelju,odgledam mech Live ako sam u mogucnosti,a ako nisam prvo mi je sto se probudim da udjem ovdje i vidim je li ko izbacio snimak,ali ne komentarisem dok ne vidim da je vec neko komentarisao,iz istog razloga koji sam gore naveo
ti si guster na ovom Forumu,pa ne bi trebalo tako da pricas,mada ima istine da smo malo zapostavili ovaj podforum
Eto, cim se uputi neka sugestija ili kritika, feedback je odma vrijedjanje isl.. Nego nema veze, nije moje da prevaspitavam.