U zadnje vrijeme slika nestaje i bez resivera/kartice i pojavljuju se kockice na digitalnim kanalima.
Printable View
U zadnje vrijeme slika nestaje i bez resivera/kartice i pojavljuju se kockice na digitalnim kanalima.
Kod mene je to bio slučaj odmah nakon što sam uzeo isti taj risiver... Na manje od sekunde slika kao trepne, ponekad je to bilo manje a ponekad više primjetno, i istom prilikom nestane i ton na sekund, dva, tri. To mi je trajalo tako neke dvije nedjelje svakodnevno po nekoliko puta, dok se nisam sjetio da promijenim HDMI port na tv-u (sva sreća pa imam dva porta). Od tada se to više ne dešava. Možeš pokušati ako nemaš više portova da zamijeniš strane HDMI porta (dakle onu stranu što ti je sada priključena na risiver, da priključiš na tv, možda i to pomogne).
Inače je ovaj risiver dosta slabašan, već sam o tome pisao, da ne ponavljam. Mislim da ni kontakti u njemu nisu najsrećnije riješeni.... to se vidi i po tome što mi se nerijetko dešava da kada izvadim flešku iz risivera, se istog trenutka automatski upali na njemu teletekst ili se ponekad restaruje risiver.
Sta je sa kanalom N1 tj da li se planira?
TT
N1 mislim da nece doci, to je na total. Mi cekamo da uključe tv1 bosna, rtl 2, makedonske.
Secam se
prije dvije godine
kad su svi pricali da je Mkabl ******
sad
jedan od najboljih i najbrzih interneta u cg--trenutno skida 1mb/s
plus digitalna televizija
odlicno
za samo 25e
Ne lupaj obraza ti.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sto fali mkablu MontSat? Vrlo dobar net, odlicna kablovska.
da ne zna ko kad ce u bar dobit kartice.. uvalise mi ovaj resiver.. bakcem se sa ovim daljinskimm..
inace ostalo za pohvalu.. i net i slika na nivou..
Ja i dan danas imam problema sa ovim, samo sto se te kockice pogorsavaju tokom vremena i postane negledljivo do tacke kad moram da iskljucim resiver i gledam ko ranije.Televizor je relativno star ali osim toga nemam pojma sto moze biti, dolazili su i ovi da cackaju nesta oko stubova ali nista nije pomoglo.Na ove HD kanale isto se desi da ponekad slika laguje ko na stream kad gledas.
samo neka jos ubace ove sportklubove i eurosport u hd i dosta za ovu godinu :)
Pitanje: kako da odradim brzu pretragu?
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...a043d73644.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...95affd1ca5.jpg
Sta treba da podesim?
Nemam receiver ovo su mi podesavanja na tv... Smart neki Samsungov...
Do kad ce trajat ovo sto su ubacili sve kanale besplatno?
Valjda do kraja januara. Ali nisam 100 % siguran.
Do kraja januara ali jos nisu ubacili sve kanale, nadamo se produzetku :)
Kako sve kanale besplatno? Zakljuane arene itd
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk 2
I arene i filmbox i hbo i cinemax i erotski, svi.
Meni radi filmbox, hbo i cinema drugi ne, od erotskih samo ova 2 nova
Za sada nista, trebali su da budu, evo vidjecemo.
Kako su oni losi, nevjerovatno...
Moje uplate su isle liku sa istim imenom i prezimenom. vrhhh prelose
Dolazim ja u predstavnistvo i kazem uplatio sam 50e koje sam bio duzan jer nisam bio u drzavi i zato nisam uspio da platim racun. I ona curka me pita vase ime i prezime i ja kazem i adresu mi trazi i kaze a ne mogu vas ukljuciti vi imate dug 1800€... Reko sta pricas ti placeno sve i zavrseno trebalo bi da je leglo sve... Kaze gospodine molim vas ne pravite me budalom... Reko uz duzno postovanje vi veze nemate... A ona ce meni a vi imate jako veliki dug... Reko imam imam VELIKI ali ne kod vas... I posle 15min ubjedjivanja curka mi kaze a oprostite ovo je drugi covjek... i tu pocela da se izvinjava i cuda cini... Reko neka vam je bog u pomoc! Eto moje iskustvo sa ovim idiotima...
svakakvih ima :)
Meni danas u ulazu komplet mijenjali sve kablove.
Moze li m kabl da se ugradi u kucu?
Moze
Kako moze da se ugradi u kucu kad mora da se busi a njima se to ne isplati za jednu kuću
Vazdusno (tako meni rekose)
Hahah pa ljudi dok nije bilo na ovim prostorima mkabla sjecam kad sam bio kod prijatelja imali su ga svi po kucama u Bijelo Poljem.. zasto ne bi moglo kroz Pg haha :)
Ubaceno 12 novih kanala
Dom kino
muzika pervogo
vremya
korousel
telecafe
tnt comedy
tv 1
Kanal 5
Alsat macedonia
rtl +
Rtl 2
Rtl kocka
Jesu ovi RTL "domaci"?
Da ne pretrazujem ponovo, posto mi osim njih ovo ostalo nije zanimljivo uopste.
Zakljucan i cmc, ocigledno necemo jos dugo imati besplatno ove kanale, hrt 3 i hrt 4 aktivni, valjalo bi kad bi rtl ostavili.
Posrase mi se na merak, dje cu sad rukomet da gledam...
I ja kazem za rukomet, mogli su ostaviti barem do kraja svjetskog.
Ja sa uspio odledati na rtl hrvatska uzivo online prvu utamicu.nijednom nije secnulo i dobra slika bjese. Sad vec sjecka katastrofa,ne moze se gledat.
Kako cesto puca na eurosport srpski komentator pa nam ukljuce engleskog.
Meni nestadose svi kanali, omiljena lista i poremeti mi se vrijeme. Ocigledno da je nekako od strane njih izvrsen fabricki reset. Plus nema mi slike na tv Vijesti, samo ton. Sad moram da se nanovo mucim da kreiram listu... strasno.
Kod mene nema nikakvih problema.