ali veli Luka Rakčević najbolje poznaje grad [emoji1782] za vrijeme mandata njegovoga grad deponija postao, stadion ka u Zambiju a on ćuti na sve to
Sent from my iPhone using Tapatalk
ali veli Luka Rakčević najbolje poznaje grad [emoji1782] za vrijeme mandata njegovoga grad deponija postao, stadion ka u Zambiju a on ćuti na sve to
Garantujem da svaki Rom sa Konika bolje poznaje Podgoricu od svih kandidata i svih odbornika svih partija. Svaku ulicu, svaku zgradu, svaki kontejner. Dobro, poneki od njih i poneki zaključani ulaz i stan, ali to nije dobro za predizbornu kampanju. Za sami mandat nije ni bitno jer nikad ne mogu da pokradu koliko ovi iz gradske uprave, niti mogu da naprave toliku štetu.
Eto se svako malo pale gume i smrad guma siri po gradu, mozda ne mogu da pokradu koliko politicari ali mogu da nas otruju vise no sto politika radi. Problem koji godinama stoji, za koji institucije i politicare boli kita
Luka Bar likes this, cijela Srbija će tek da like iskopine litijuma.
Rusko „ничего“ i špansko „nada“
U danima koji su uslijedili mogli smo čuti muziku koju slušamo svakodnevno, već godinama: „Nećemo s DPS-om“. Očekivana naracija partija od kojih bi, ukoliko biste im odstranili beskonačna ponavljanja da ne žele s DPS-om, ostao samo vazduh. I to prilično kontaminiran. Uprkos svim državnim i gradskim resursima, koje su bjesomučno rabili u svrhu lične promocije i izbornog procesa, na koncu su ipak izgubili. Vrijeme je da DPS konačno izvrši drugačiju podjelu uloga u ovome dramskom tekstu.
Oni moraju biti ti koji će odbaciti bilo kakvu moguću ponudu aktuelne vlasti. Zapravo, onih partija koje mogu uticati na formiranje nove podgoričke vlasti. Naravno, uz izuzetak političkih subjekata koji nijesu pod kontrolom zvaničnog Beograda....
....„Mi nećemo s vama takvima.“
To je rečenica koju DPS mora izgovoriti. Ukoliko ne želi ponoviti vlastitu grešku, a u vezi s podrškom vladi Dritana Abazovića. U kojoj je SDP imao dvojicu ministara. Ukoliko ne želi ponoviti grešku SDP-a, koji je na Cetinju napravio pakt s rušiteljima Crne Gore. Ukoliko ne želi razočaranje, buku i bijes javnosti, zapravo, onih koji su i osvojili 19 mandata. I, ukoliko ne želi isti tretman kakav je imao SDP kad je učinio ono što nije smio učiniti. Ukoliko ne žele slijediti put Bošnjačke stranke, koja je zarad ličnih interesa ušla u kolo s negatorima srebreničkog genocida. DPS je posljednjim izborima dobio mnogo, a bilo kakvim savezom s eksponentima politike Aleksandra Vučića – izgubiće. Mnogo.
Rusko „ничего“ i špansko „nada“ (portalanalitika.me)
Је ли то то што се тиче идеје о ДПС-ПЗПГ-УРА коалицији?
sve su to stvari od kojih se jaca imunitet
I šta sad u Kotoru?
Komedija.
https://www.vijesti.me/v/730354?utm_..._share_counter
Kakav deza vu, privatni sudovi privatna drzava
Sent from my phone
Imamo troje poštenih sudija koji su glasali po struci i savjesti za Jokićevu inicijativu i troje nepoštenih koji su glasali protiv po političkom diktatu OKG DPS.
U troje poštenih koji su glasali samo po struci koji su kao stijena čvrsti na bilo kakav politički uticaj nalazi se i bratanična Peđe Bulatovića koja je i predsjednik Ustavnog suda.
Ona je na to mjesto došla, jer, iako mlada, niko bolje od nje u Crnoj Gori ne poznaje ustavno pravo. A to što je bratanična Peđe Bulatovića samo joj je bio minus prilikom izbora za to mjesto.
Dobar si momak. Ali ako nije ironija ono što pišeš, ajde malo ipak porazmisli.
Do kad im je pravni limit da se mora vlast sastavit ili cemo cekat jos po godine? Znam da se nece nista promijenit al eto cisto da znamo
Aj ne mlati.
Kao prvo, te sudije su glasale suprotno sopstvenoj dosadasnjoj visegodisnjoj praksi, u potpuno istim stvarima. Ako deset puta glasas da je 2+2=4, a sad odjednom da je 2+2=5, onda stvarno treba razmisliti malo o tim ljudima.
Kao drugo, drugih troje sudija nisu glasali da se usvoji Jokicev prigovor nego da ga ispitaju i odluce o njemu kako se uvjel radilo, a da se ne odbaci bez odlucivanja.
Sent from my phone
Posto je CG zemlja precedentnog prava pa to imamo ukorijenjeno. Hav jes no.
Godinama unazad isti pravni problem dijametralno suprotne presude. Tipa u Podgoricu zena treba da da saglasnost muzu za hipoteku a u Pljevlja ne treba.
Nezavisna bratanična Peđe Bulatovića.
Jel stvarno misliš ozbiljno. I vjeruješ u bajke Jokića.
Dva kupona više no listića. I piše u propisima da se zbog toga poništava.
A sad žulja Jokića, može da ga izduva ako kiksa to jedno mjesto.
Svakako blokirano, tamo će da bude Šavnik.
Svaki sudija koji glasa kako mi se ne dopada politički pritisak. Svako ko glasa kako mi odgovara pošten.
Rekao bih da Jokić iz pozicija vlasti svoje partije pravi pritisak na Ustavni sud, no aj sad.
Usput, brzo Šaranović skide uniformu u koju se slika. Čim je prigustilo, u odijelo dolazi u BP.
Batalimo ovaj nacionalizam!
Samo ekonomske teme! iI ES2! Bez poskupljenja!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7c1868b2ae.jpg
Jel Aremnko bratanična Pedji Bulatović ili ne?
Misliš da će ona odlučivati bez uticaja politike koja je tamo postavila?
Mislio sam, bez ikakve ironije i peckanja, da možeš izaći iz cipela Demokrata i sagledati stvari drugačije od njihovih izjava, ali se bojim da griješim.
Šteta, nisi bez potencijala.
Alo drugar, neka je i Jokiceva sestra, glasala je kako je dosadasnja praksa. Mozes obrcat pricu do prekosutra, visegodisnja izborna praksa je takva.
Drugo mislis da bi ih Jokic javno prozivao izmisljenom pricom? Sto ga ne demantuju ako laze? Imas i javno objavljene te odluke ako te interesuje, ali znamo da te ne interesuje[emoji6]
Sent from my phone
Ustavni sud je politicki sud prije svega, sudije bira ko bira i tu je sve jasno. Zato je Ustavni sud sui generis sud i za njega vazi posebni zakon a ne Zakon o sudovima.
Jeste, i DIK je politicko tijelo pa se opet generalno drze prakse, a kad se ne drze treba ih prozivati.
Sent from my phone
Da, samo sto DIK nije sud i tamo ne sjede sudije. Mada sudije u Ustavnom se samo zovu sudijama, ne mora se ni imati pravosudni ispit niti se mora uci u sudnicu. Ali dovoljno za ovaj njihov domen odlucivanja, lise ukidanja sudskih odluka, to im treba uzeti iz nadleznosti. Sta je Ustavji odlucio, sigurno je drzavnom establismentu po volji
Povukao je tuzbe, ide se na ponovljene izbore na dva mjesta u kotor.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...biracka-mjesta
znači DIK donese jednu odluku da se izbori ponove. al to u ovoj nesrećnoj državi ništa ne znači jer imamo OIK koji tu odluku ne poštuje. izgleda da ipak neko drugi ne da vlast po svaku cijenu
D ili Dezavna je vakjda vece od O opstinska ili kod nas to ide kontra...
Sad će se DPS žalit i tako u nedogled...
https://www.portalanalitika.me/clana...ti-u-podgoriciQuote:
„Mi ne smatramo da Milatović treba da ide sa DPS-om, ne smatramo ni da ga treba neutralisati i izolovati, a praviti koalicije sa takozvanim satelitima DPS-a, koji nam možda žele i gore nego sama Demokratska partija socijalista“, naglasio je Knežević.
Na koga to misli Knežević?
Inače, nedavno je Duško Marković kritikovao DPS: https://rtcg.me/vijesti/politika/616...ckom-polu.html
Jel ovo pošteni Jokić kupio glas u OIK pa ga ne žulja Ustavni sud.
Kako kupi troje iz DPS-a.
Ide mu trgovina.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...isije-u-kotoru
Nesto si rekao?[emoji23]
Sent from my phone
I šta se sad čeka do proglašenja konačnih rezultata?
Poßto ih znaš. Oće li sad snimat kakav klip o poštenoj DIK kad je sačuva Jokić fotelju?
Vidim ne smeta ti kad jedni isti o istoj stvari u OIK glasaju dva puta različito u par sedmica.
Okle im dođe to prosvjetljenje da prelome u mozak?
Da je protiv ljaljaša do neba bi plakali na političku korupciju. Ali ne bi oni to. Oni su pošteni.
Isto su glasali opet u OIK, samo se ovaj put pojavio lik iz Df i donio vecinu. Ali bitno je da si se po obicaju nasr*o napamet.
Vjerovatno je Jokic kriv sto ste nezadovoljni rezultatom izbora, pa je opet nekoj nesrecnici naredjeno da ukrade par kupona, ali jbg nije vam proslo, placite sad.
Sent from my phone