Muta Nikolic bi nam cini mi se najbolje lega. A ne bi treba ni da je skup.
Printable View
Muta Nikolic bi nam cini mi se najbolje lega. A ne bi treba ni da je skup.
Vidim ja da ako ne bude dzikic ovo je sve vise nego sprdnja
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Meni se on nimalo ne svidja, ne uliva povjerenje uopste i jednostavno je odbojan tip, makar meni.On je jedan od onih tipova koji ulete ovako nedje na pola sezone, odrade to dokad su potpisani i ne okrecu se nazad.U prevodu one-and-done trener kojeg nikad nije interesovalo da izgura neku sportsku pricu, da se zainteresuje za neki dalji rad, vec odmah na prve znake nekog pritiska i kad zagusti on ide.Mislim sjecam ga se sa CZ koja je u tom trenutku imala Bjelicu,Keselja,Bakica,Tadiju i nekog amera bio nedje po sredini-dnu tabele sa 11-15 skorom.
Evo sad se navodno i Dusko Ivanovic pominje kao jedan od kandidata za trenera.
Quote:
Ђорђе Матић @DjordjeMatic 16m16 minutes ago
Dusko Ivanovic is close to come back in Buducnost after almost 3 decades, but as a head coach?
Nikako Trifunovic, meni je on kao trenerska verzija Tadije, ako znate na sta mislim...nikad ga ne bi uzeo...
Dusko Ivanović preuzima Budućnost
http://www.vijesti.me/sport/dusko-iv...ducnost-862606
Izgleda da je zavrseno sa Ivanovicem...konacno u crnogorskom sportu da neko dovede pravog covjeka na pravo mjesto...
Bravo za Bokana. Još se ne da "prekaljenim košarkaškim pregaocima" .
Послато са SM-G355H
Ništa to dok se ne potvrdi iz kluba :)
Drago mi je da ce dovesti Duska Ivanovica,ali nesto ne znam kako ce to funkcionisati,bojim se da ce biti gore nego kod Igora Jovovica...
http://www.vijesti.me/sport/dusko-iv...ducnost-862606
Ako bude tačno, premiju smo uboli.
Sad bi bio red da se napuni Morača u neđelju
Samo neka se potvrdi...
Sigurno ce biti zeznuto malo na pocetku, jer ce biti promjena kosarke za 360 stepeni, ali zato cemo spremno docekati plej off :)
Možda su i iz uprave prepoznali da ko udje u EL ove prve sezone, ne izlazi tako lako :) kekekeek
Znači ,u nedelju gledamo duel dva najgotivnija trenera u ligi... :-)
Samo da se ovo potvrdi.
U neđelju da se napuni sportski da se pozdravi legenda!!!
Kad mu zaleprša kosa pod svjetlima Morače:)
Evo na portal Analitiku javljaju daje Duško odbio angažman.Kakvo nam je kafansko novinarstvo pih.
http://portalanalitika.me/clanak/210...ik-dusko-odbio
Zamislite sad da se potvrdi Pavicevic AHAHAHHAH, to bi bilo klasicno "da Bog da ima' pa nema' " :lolblue:
http://www.cdm.me/sport/kosarka/dusk...-ipak-rekao-ne
Evo i cdm objavio da je odbio. A u pm.
Mislim da su tu najveci problem igraci, da je trazio coek cistku. Opekao se kad je preuzeo Bosnu i zavrsio na predposlednjem mjestu (otkazali su bili kljucni igraci) pa vjerovatno ne zeli opet da se opece jer i sam zna kakvi su planovi sa njim.
Ako dogovor nije postignut zbog forsiranja Miškovih igrača onda lijepo prepustit klub Mišku, kad ga toliko vole
Kakvo gašenje. Sad će Pavićević biti predstavljen :D
Znao sam da je previse dobro da bi bilo istinito.....
Lijepo je kad se cima narod čisto da bi posjećenost portala bila veća .. U***** se na portale današnje.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Vijesti jos ne edituju, mozda se ipak upravo sada jos uvjek nesto kuva? :)
edit; da editujem samog sebe, kuva se nama Pavicevic, led ga ubio...
Vijestima je svaki posao u vezi novinarstva ovakav, informacije koje objavljuju su im pouzdane koliko i razgovori u gradskoj kafani
Ako dodje Luka Pavicevic neka zatvore klub.
http://www.vijesti.me/sport/dusko-iv...ucnosti-862631
"Čelnici Budućnosti nastavljaju potragu za novim trenerom. U Podgorici je Luka Pavićević, bivši crnogorski selektor i Ivanovićev saigrač iz slavnih dana Jugoplastike, koji djeluje kao naredna adresa kojoj će se obratiti uprava kluba iz Njegoševog parka..."
Katanac, bez zezanja zao mi je malog jovovica. Bas radi nikoga je otisao.
Da se razumijemo nisam apsolutno kod njega vidio nista trenersko
Hahahahaha... A bilo je lijepo dok je trajalo. :-)
Ne,brate, nek dovedu ovu panjinu,pa da zatvaramo radnju lijepo. Trebalo bi i Brnu kontaktirat, da vidimo je li voljan..
gledajte pozitivnu stranu Bjelica je prvi pik.
Ima li ikakve šanse da ne bude Luka.
A ne slobodno no nam ga evo milion posto.
Još evo rekoše da će noćas reć ko je novi trener.
A onda ide konferencija za štampu, koja će trajat sat i petnaest sa Lukinim visokoumnim rečenicama.
Zao mi je sto se radi pavicevica milko bjelica pominje u svakoj negativnoj prici. Momak citav zivot igra evroligu I odlican je igrac.
Brnovic prati razvoj situacije vise no svi mi i navija da Lucano preuzme nocas plave, kako bi nakrivio kapu, zapalio Sobrani i uz casicu razgovora i viskija, sa kumarom zadovoljno iskulira noc. Pade Luka Pavicevic u prvi plan a Brnovic nenadano uze jos jedan mandat na tišu :lolblue:
Evo sam dobio pouzdan izvor iz prve ruke da ce novi selektor biti:
Milenko Topic
Sudeci po nekim insajderima, Dusko je navodno trazio promjene u igrackom kadru (citaj, da poceraju Rikica,Tragiju i Marica i da se dovedu ozb igraci pod kosem da se ne sutira 40 trojki po utakmici) i to bila glavna prepreka.I na kraju kad su valjda ovi popustili i htjeli da mu izadju u susret donekle, on se povukao jer nije htio da preuzima ekipu sa takvim ambicijama u sred sezone koju on nije selektirao.
Zar mislite da bi jedan ozbiljan trener poput Ivanovića pristao da vodi klub a da mu iznad glave više neki ljudi koji o košarci imaju veze koliko ja o nuklearnoj fizici i da mu određuju koga će da dovodi i ko će da mu igra? Čovjek je vodio Barselonu, Kahu Laboral ipak ima neko trenersko ime i normalno je da hoće garancije neke.
Na kraju će klub vjerovatno angažovati Pavićevića koji em neće dobiti veliku platu em će raditi kako mu se kaže. Još jedan razlog zašto nikad ne bih mogao da navijam za klub poput Budućnosti. Klub koji je uništio toliko talenata da bi im igrali razni tatini i mamini sinovi.