ako mi NSX da minus rep za ovo (a Stetnome plus), javno obecavam da cu da se trajno samobanujem ;) A nesto i za Sparca sumnjam. Aj sad, trk izracunaj koliko promila je razlika u potrosnji izmedju plina sa Eko i plina na Vuk, pa nam javi :mrgreen:
Printable View
Izgleda ide lijepo vrijeme u februaru, pa malo na vazduh.
A naviknete se brzo bez kola, meni je u početku čudno bilo :D. A kišobran kad pada kiša i kapa kad vjetar duva je skoz ok :P. Taxi je najkakše Veskov dobit, do grada košta maltene koliko i benzinac sa uračunatim parkingom. Još malo i cigare bataljujem, tako da od mene kao poreskog obveznika mogu da dobiju samo kuurac. Živio Milo i živjela Vlada :/.
sad tovarih, 10 eura. pumpe su pune na svakom cosku.
Ljepota, a ja prije mjesec usuo 10l i još mi nije ni do rezerve stiglo :barbershop_quartet_
sa srecom da trosimo....
sad prodjoh pored pumpe kod zeljeznicke guzva do na ulicu.....
A sve se nema ne moze se :D.. A to mi je stvarno smijesno, za taj euro, dva ce da ceka pola sata u red. A sjutra ce popit kafu nedje u cenntaar i potrosit to sto je ustedio. Lokali puni svaku noc a zali se narod da nema para. MA vazi.
Zadnja vijest ubili su postara u Iran pa ce gorivo opet sledece nedelje(kad se sahrani starpo) da se popne 10 centi....A mi cemo morat dublje da zavucemo ruku u dzep :D
poskuplja se gorivo, i odmah svadja medju narodom...
e vala bruka da se ne skupimo mi forumasi sjutra i da blokiramo drzavni Petrol, i izlijepimo neke transparente po autima u znak protesta?????
inace, na 50L rezervoara, sa starom cijenom bi platili 64.5e a sa novom 69e.
Razlika na pun rezervoar, pa eto da zaokruzimo, 5e
Toliko skuplje se plati...
Sta mozes za 5e ucinjet:
-kupit vaucer
-pojest pizzu u restoran
-pojest 5 hamburgera u krunu, ili 3 u kalimero, ili 3 pileca bijela opet u krunu, ili 2 u kalimero
-dosut jos 5e goriva
-platit 5 puta postaru za posiljke
-kupit kokakolu, smoki, cips, stapice, i otic kuci da odgledas film, ili, otici u bioskop i samo sa kokicama gledat film
...
Ovako, sta ce se desiti sa tvojih 5e koje si dao preko:
-vlada crne gore ce kupiti jos jedno sluzbeno vozilo jer portir nema cime da dolazi na posao, a jedan V8 bi odradio posao
-medo ce izbaciti novi status na fb
-nova poskupljenja ce se najaviti
-napravit ce se jos jedna reklama "uzmi racun, to je i tvoj novac"
...
eto tako. Sad svi na smirivanje zivaca na: https://forum.cdm.me/showthread.php?95533-Ekstra-lijepe-%9Eene
samo ne znam sta uraditi za MSM populaciju na forumu :mrgreen:
Cijene benzina rekordne, Lukšić poručuje: Navikavajte se hahahhaha koja fukara žuta Barksa gadna!!
http://www.vijesti.me/vijesti/cijene...e-clanak-56430
Kakav je ovo udar na dzep gradjana!!!
I sto je najgore, nemamo nikakvog dobitka od ovoga, cak ni guzve nisu manje.
uh moram brisat 50 postova....
Pa nikakve. Biće taman kao što Gorastos kaže. Pare će poći na gluposti tipa službena nepotrebna putovanja, obezbjeđenje Lukšića, plaćanje goriva i amortizacije službenih kola, račune za mobilne telefone funkcionera...
pogle sto se nacinje :D
da nije gorivo poskupljivalo ? :D
Nije nije. Pricamo sto bi bilo kad bi...
Kad kazes ovo "mi nemamo nikakvog dobitka" djelujes mi vrlo naivno iako mi se cini da si momak od 30 godina pametan vidim dosta se oko kola razumijes... cudno mi da mislis da ce ovi nesto za nas uradit a ne za njihove guzice... Sinoc na svaku pupmu trka ka da svi sipaju svaki dan 100 litara pa da ustede...