Strategija Benkrofta - R. Ladlam
Printable View
Strategija Benkrofta - R. Ladlam
Nikolo Amaniti "Dolazim po tebe i vodim te sa sobom"
Stef Peni - Nežnost vukova
Tolstoj-Ana Karenjina-otvaranje glave
Susan Sontag - "Eseji o Fotografiji"
"Cetiri ljubavna pisma" - Najl Vilijams.
Алф Рос-Право и правда
Mario Puzo - Omerta
Ja nisam josh polovinu prebachio :p
I ozdravi li Kastrop? :p
Zaje6avash li se?? :))
Jeste po malo dosadno jer se vrijeme mjeri danima u sanatorijumu koji su monotoni i isti pa ne znaš ni koji je dan.
Od njega mi se više sviđaju Budenbrokovi, a neobične fabule su i njegovi romani Smrt u Veneciji i Tonio Kreger. Možda malo bolesno (ima naznaka pedofilije), ali neobično:)
Ponovo čitam Bogorodičina crkva u Parizu, ali neko prošireno izdanje od 700 strana, zeznuh se, ali dobro.
Meni je "Izgubljeni simbol" bezveze. Da nisam čitala "Davinčijev kod" i "Anđeli i demoni", bila bi mi o.k, ali treća knjiga na istu foru (sa istim glavnim likom koji sasvim slučajno upadne u neku zamršenu situaciju i riješava neke misterije) mi više nije zanimljiva. I bespotrebno je opširna, sve je moglo da stane i na duplo manje stranica.
Pulo Coelho - ''Pobjednik je sam''
Nije loša. Drugačija je od ostalih...
Dešavanja su vezana za Holivud i filmski festival u Kanu.
Kradljivica knjiga
Markus Zusak
simpatično...
Mislila sam ako si ateista ili gnostik, onda po automatizmu odbacuješ mogućnost da Isus hoda po vodi i ostale stvari.
Pa, ta ideja jeste osnovna ideja religije, Bog je dobar i sve vas voli, ne sumnjajte u njegove postupke, sve se dešava sa razlogom, ako vam neko umre, to je tako moralo biti, nije to njegova greška, on ne kažnjava itd. Pretpostavljam da ti se svidjela ideja o bezuslovnoj ljubavi koju ima trojstvo, da nije u okviru te religijske priče mogla bi da prođe.
Hahah :))) Veoma dobro znam o čemu si pisao... Listala sam malo temu da se inspirišem i ovo me oduševilo.
OnTopic - knjižice neke da se ponešto oblikuje:
Danko Ješić - Film i strip
Christopher Horrocs - Marshall McLuhan i virtualnost
Christopher Horrocs - Baudrillard i milenij
proces - kafka