Zna li se kada počinje prikazivanje filmova "Predators" i "Expandables"?
Printable View
Zna li se kada počinje prikazivanje filmova "Predators" i "Expandables"?
Predators - 12. 08.
Expandables - 26. 08.
Samo da primijetim razliku u kubikazi blata koje su Brodi i Svarci koristili da bi prekrili svoja tela.
Expendables... Expandables znači "rastegljivi" ili "proširivi".
Gledao sam drugi put Inception... 10x bolji doživljaj. Briljantan film.
Sjutra samo pravi muškarci u ster.
http://www.youtube.com/expendables (sačekati do kraja:) )
kad vidim glumachku ekipu, uopshte nemam zhelju da pogledam taj film
101% ce bit smecje
Mogu li ja ako ce mi neko platit kartu?
Imaš li pišu?
Gledah "Plaćenike" vratio sam se u zlatno vrijeme akcionih filmova i baš mi je bilo dobro, eksplozija, pucnjave, lomnjave svega i svačega ludiloo i skup majstora svog zanata defintivno preporuka za pogledati.E jedino mi je čudno što je u sali bila čisto muška publika niđe ženskog čeljadeta zašto da mi je znati ima romantike u filmu:-D
odgledah ga...
dobro je to
odgledah "Expendables". Kakav sastav sunce ti *****. Ima i referenci ka starim filmovima u sceni sa Svarcijem i Vilisom.
Cista akcija kakva je i nekad bila. Koji je sivonja ovaj Lundgen oganj ga izgorio.
Nema sto, nova akcija sa starom gardom.
Gledala St.Cloud - moze se odgledati.
Cekam komediju sa Ben Stillerom.
P.S. Cena karte moze da bude niza, plus sto su sale vise nego poluprazne a i izbor filmova nije sad neki. I skupo ti dodje odlazak u bioskop 10 e za dve osobe minimum...
kad stize Scott Pilgrim vs. the World, zna li ko? :)
Konacno,jedva cekam da ga odgledam http://stermontenegro.com/index.php?...=detail&id=160 :clap: :clap:
aaaaaaa je li moguce! :D
Film nije ništa posebno, ali je dosta realan!
Nije slučajno da je premijera bila baš sad, par dana pred ovaj predstojeći dogadjaj u Srbiji...
Sisanje....... premijera u pravo vrijeme..... ok film
Ja odgledah komediju Ljubav na daljinu (čini mi se) sa D. Barimor. Nije loša komedija, o muškarcima koji ne postoje :) Eto, da vam prođe sat i kusur, ako nemate što da radite...
Nevezano za temu , film ka' film je smece ...
Evo odgledah i ja ovo Shishanje...Nishta posebno, aktuelnost teme prikriva prosjecnost filma...Pogotovo su me razocarali Kojo i Ejdus, Kojo svaku ulogu isto glumi, a Ejdus totalno neuvjerljiv, glumi kao da su Tri Musketara u pitanju, a ne XXI vijek...
Gledao sam ga i ja veceras.... Dobar je,dobar.. :D
Je li ko gledao ovaj film "Rezervni igrači" i kakav je??
^ Meni odlican...