https://www.facebook.com/profile.php...ref=ts&fref=ts
Printable View
Jeste potrosni dio, ali valjda zbog kradja, neko tako moze ukrasti nedje auto, rastaviti ga prodati za djelove. Valjda zbog toga sva ova muka. A znaju da se to prije kupovalo po otpadima i ugradjivali i svakoga je bolio K za to, a sad trt jbg, idemo u evropu pa ko je zamijenio tako prije, nema veze, kupi drugo, ima se...
Drug je mijenjao motor i evo dvije godine ga lagano registruje.... Niko nista ne trazi, niti se upisuje u polisu br motora....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne upisuje u polisu, nego ima papir o tehnickoj ispravnosti, tamo se ispisuje i predaje to mupu valjda... nemam pojma. Ja ga registrujem 7 godina tako.
Dje da trazim po PG celicne felne? Prodavnice, servisi...?
autodiler imas felne
@Shone
Potvrda na mašinski, kad je moglo sa benzinca na dizela, moze i za isti motor.
Treba mi pomoc od vas...
Vrijedi li ovo gledati i upustati se u kupovinu jer mi treba auto za lokal...
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...ml?origin=PARK
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...ml?origin=PARK
Samo dizel sam cuo da im valja
A ja se bas za benzince zakacio 😀 ...ima li jos neko nesto da napise?
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
Smart ti je nasjigurnije auto, samo 2 moze da pogine.
e tesko ta dva da mogu i da se ogrebu u smarta
A sto cemo, gine se vise sa skupim i luksuznim masinama...necu sa njim na autoput nego gradu laganica...zanima me za ova dva sto postavih link vrijede li sto ili su za izbjegavanje?bas nikakvo znanje o smartu nemam.
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
meni ga drug ima doduse ovog novijeg i kaze da ga ne bi mjenjao za bilo koje auto.dizel je.kaze rezervar za 15-16e,sad na ove cijene nafte i jeftinije sigurno.valjda na 100000km treba servis da se radi,vidi to da li je radjeno.
ne znam ali najbolje pitat u neki ovlasceni servis za njega.
Kako ne traži papire / najvažnije..
Bgm će ti biti problema bez ako ne nadjes nekog da ti prekuca to sto rece kolega gore. :)
Vidji barem kod nekog da ti progleda kroz prste / ako kod istih reg. kola duze godina.
moze kujac po novom zakonu regularno ;)
Koja je po vama najbolja samousluzna perionica u pg? Nesto mi je u zadnje vrijeme ona kod lakovica ka' u centar na one cesme da ga perem
Osmanagic.
Kuci.
Ja sam jednom prao kola u calispero i glibava su ustala posle mlaza njiova...
Osmanagic mi je OK i ona kod krivog mosta, mada Osmanagic ima toplu vodu i onu cetku za patosnice pa mi je miliji
ja volim bolex jer oni momak je super onamo , mozete mu i platiti za iste pare da vi opere i super radi
Ima li tamo koja slobodna sobica, a?
Renault Scenic 1.5dci, 78kw, 2006.
U leru radi mnogo bučno i trese (u toku vožnje se ne osjeća ništa).
A kada mu uključim klimu (ovo dok je u leru), istog momenta motor radi "kao sat", znači tiho i mirno, baš kao što treba.
Znači baš kad se klima ukljuci, ako radi samo ventilacija opet radi bučno i trese, ali kako se uključi AC tako se motor smiri i počne tiho da radi.
Ima li neko ideju što ovo može da bude, kako je ovo povezano?
Sent from my D6503 using Tapatalk
Ako ti melje u ler i trese na gasenje onda je zamajac
Možda i neki držač motora
Poslato sa Huawei P8 lite
Dize li obrtaje kada upalis kompredor?
Onda znaci da ti u leru bez klime radi na malo obrtaja.
52kw 1451cm3 2005godiste uredno bez udesa istice za par dana,registracija za gotovinu najpovoljnije u pg?
Nekako sam navikao u Bolex ....