Na topic - stvari koje me nerviraju- ne smijes napisat sto te nervira...
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
Na topic - stvari koje me nerviraju- ne smijes napisat sto te nervira...
Sent from my iPad using Tapatalk
Ne, odma skoce na tebe "kako smije to da te nervira". A sto cu ja kad mi ljudi pricaju, hvale se i onda sve znam. A onda kad sam upucen u situaciju, vidim slike i pritisak mi skoci
Prije neki dan otisao ja da kupim nesto u Okov. Kad evo ga momak iz teretane. Dje si..sto se radi..kako je.. Standardna dosadna prica. Kaze on ''A evo sam odje 4. mjesec. Gore sam u komercijalu, nego posla puno pa sidjoh da im pomognem''. Pomislih ..vidji ovog kompleksasa, muka mu je sto sam ga vidio izmedju rafova dje posteno zaradjuje novac..pa mi obrazlaze to..kao slucajno je tu. Tu noc dodje mi zet koji isto radi tamo. I potvrdi mi moju procjenu o momku..
Nerviraju me takve budale, a ova ih je Podgorica krcata.
Najjaci apsurd je bio kad je juce mi prisao i veli mi.. ''A oce li nas pustit ovo vrijeme da se jos jednom okupamo ove godine'' Misleci naravno na more.. Apsurd je sto se od momka disat ne moze u precniku od 3m kad se skine u majicu bez rukava.
I to sjutra treba da vaspitava djecu i da ima porodicu!?
Lik opterecen samim sobom. Pa kudj ce mu veca kazna u zivot.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Ne bi tripli te price znao nego ima onu frizuru i onda kolege misle on je gay, pa ako mu ispricaju neku socnu pricu dje je nekome neka svirala na koznoj frulici da ce da se zgrozi i slicno.
Ja u te price ko je kome faflao, ko je koga tresao i slicno ne vjerujem. Jer do sad znam xy sto su slagali i preuvelicali.
Ono sto nijesam vidio nije se ni desilo za mene.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Evo opet se kepec javlja jer zna da sam bog za njega u svakom smislu, posebno u fizickom :D
Ne vjeruj ti sto se mene tice, ja gledao poruke dje se dogovaraju da se vide, pa sto ce da mu radi... Ali nije tebi lako jer te prosipam na svakom kutku. Aj nastavi sad sa djecjim forama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Majice sa natpisom carpe that fuckin diem. Svi ih nose.
Aooo, danas sam to pominjao;)
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8719819c26.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...237ece71a9.jpg
Pazite gdje je postavio klimu i kako je rijesio problem sa odvodom vode :-)
Da mu neko zovne komunalnu, odma bi morao ovo da makne
I mene ovo nervira... Šteta što nije 500e..
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nisu.
Forsiranja.
Kažem fino da nisam u volji, i ono ajde ajde, kolači i čuda, raspoložićeš se. Jbg te da to može riješiti kolač sama bih ga uzela... Moram li crtat?
Poslije su krivi ženski hormoni, a ne razumije se prosto proširena rečenica.
Dišite duboko noćaske, ne dajte da vas truje neko s cigarom.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...22ffb8f7a2.jpg
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Deponija
Put od magistrale preko Dobre Vode, Pečurica do Vladimira.
Sramota za državu i lokalnu upravu.
Često idem tim putem prema ALB i jednostavno niko ne ulaže ništa, stoji tako loš, uzak i opasan za sve...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Što, što fali...
Samo obrneš na I'm_feeling_lucky_today mode i po gasu.
slogan ``Sreca sreca radost`` ..... e kuku sto je ovo ko smisli ovaj pakao pa se vrti po drustvenih mreza....
Nije to slogan nego srecna pesma [emoji4]