Klizaliste ima, a koliko je umjetnicko...to ti ne bih znao reci :) Kod SC Moraca se nalazi
Printable View
Klizaliste ima, a koliko je umjetnicko...to ti ne bih znao reci :) Kod SC Moraca se nalazi
Kutaram se oko drva čitav život, razmišlja sam o peći na pelet, dakle ne centralno, već samo peć u dnevnu?
Imate li iskustva sa tim, koji su plusevi i minusi?
Pozdrav forumaši :)
Vidio sam neke stare postove na ovu temu ali rekoh da napravim novu, možda se što promijenilo, jelte?
Ove godine sam završio srednju i upisao FIST na UDG-u. Volio bih da čujem iskustva onih što su upisali IT na UDG-u, najviše me zanima rade li đe i jesu li što naučili u tom polju, je li teško, kakvi su profesori itd..omeglecps testometv
Molim svakog ko odgovori na post da bude politički nepristrasan i da mi da objektivan odgovor :P
Svak ko je upisao UDG (a zavrsio ga je) radi 1/1. Tako sto se posla tice ne brini, tamo ce se profesori postarati da te preporuce nekoj firmi ali se moras malo isticati.
Послато са Коња помоћу Тапатока
Ima li neko da vozi robu iz Turske za Crnu Goru?
Ako koga poznajete proslijedite mu broj za poslovnu saradnju 069956753
Hvala unaprijed
Послато са Коња помоћу Тапатока
Ima li dje kod nas da se nabave one "trake" da vrata/prozori bolje dihtuju?
Ja sam ovako nesto koristio prije ali sam to narucivao sa Ali-ja a sad nemam vremena za to jer mi treba za ove hladne dane kod starije osobe kojoj upada ova studa...
https://shopino.in/wp-content/upload...ps-600x600.jpg
Ne bih nikakva tehnolosko-napredna ili sofisticirana rjesenja koja zahtjevaju 'ekipu na terenu' i kofere opreme.
Treba mi nesto kao ovo sto sam ja imao, samoljepljiva guma/sunjder koja se lagano stavlja i lagano skida i traje bar mjesec/dva, nista vise.
@Fidel Castro potraži u Okovu. Tamo sam gledao.
Ne mjesec nego godinama. Na nova kineska vrata iz kipsa sam morao staviti. Top stvar
Sent from my Poco X3 Pro using Tapatalk
Kod mojih su na stanu ta kineska vrata i više ljudi mi je reklo da ne može da se nabavi odgovarajuća traka a da ova sa slike iz okova ne valja za njih. Ako je to tačno, ima li neka traka da odgovara i šta da tražim da kupim? Isto bih neko rješenje koje ne podrazumijeva dolazak majstora.
Uzeh je, 2.10e za 6m a moze i na metar da se uzme, 0.7e po metru.
Istu sam ovu koristio davno, sa Ali-ja..
Probacu ovih dana pa da ako uspijem jer je 'luft' kod vrata bas velik i ne znam ni oce li ovo rijesit' situaciju.
Ovo jesu ona najjeftinija. Ne čuje se ništa, ali pola originalne trake je odvojeno od vrata i visi sa strane pa sam htio da je zamijenim.
Ima razlicitih velicina.
Svakako je tanja od ovoga sa slike, ali ću da odnesem uzorak kad budem kupovao.
Cao ljudi, moze pomoc?
Ako ima planinara medju forumasima, koje planinarske klubove preporucujete?
Trazim za sina (2011 godiste) fudbalski klub u PG. Jes da je moj ali je odlican igrac :cool: tako da bih da nadjemo neki ozbiljan klub. Inace veli da ce izabrat da igra za Crnu Goru umjesto za USA. Evo ovdje ste prvo culi. :joy:
A realno isprobaj svaki pa vidji sta ti odgovara...
Phototrekking ti je bas laganica. Ostali imaju jace ture ako te zanima tako nesto - PSK, Komovi, Gorica itd.
Samo sad zbog zime idu na lakse ture zbog snijega i zalaska sunca.
Ako te jos vise zanima, imas montagna travel za via ferratu, organizuju ponekad i kayaking i eventualno neke via ferrate u okruzenju.
A imas i Nature Lovers Montenegro, on ti oeganizuje hikove sa krpljama na snijeg, a uglavnom i neke kamping tripove po dva-tri dana kad ugrije.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ne znam je li baš nestabilan, ali specifičan jes. Umije da bude negativan, pa sam davno batalio da idem s njima. A i ogromne su mu grupe bile. Preko 50 ljudi konstantno. Bezveze je to.
Nature lovers izgledaju kao interesantna grupica, ali još ne pođoh s njima.
Bio sam sa njima nekoliko puta i nakon poslednjeg (par godina unazad) sam rekao nikad vise.
Dosta ljudi ide i dosta poziva dobijam da se pridruzim ali ne bih za spas sa njima vise, ni do trafike.
Окинуло ми се оно уже за подизање ролетне и комплет ролетна је пала доље а оно уже/кабал (како год га звали) је побјегло унутра.
Зна ли ко каквог мајстора то да направи јер сам чуо да није једноставно вратити то
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
moraces da mijenjas https://images.kupujemprodajem.com//...331_113026.jpg
pa dok ne nadjes majstora, mozes kupiti
Ljetos mi je čovjek mijenjao tu traku. 069/187-290. Ne znam da li je broj i dalje aktivan. On je donio traku sa sobom.
Одличне информације, хвала свима
Dodatna informacija za hausmajstora: minimalna intervencija im je 20 eura. Kao minimalna vožnja u taksi. Nema veze da li je intervencija za 5 eura ili za 10, naplatiće je 20. Mada sam ovu zamjenu trake svakako platio 15-20 eura, ne mogu se sjetit tačno.
Поквари ми се и клима [emoji1787] . Прекјуче ауто. Баш нас је фино окренуло.
Имате ли неког повољног мајстора за климу?
Za klimu:+382 67 013 153 Giga Vukčević.Profesionalno montirao klimu a bio jeftiniji 10€ nego mnogi drugi.
Za frižider,TV,telefon,kompjuter...ti imam jednu komšinicu ali njen broj samo u PM.Rekoše mi da zna bačit olovo i pasulj...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
meni je jukic dosao odma kad mi je crkla klima, pa novu sutra po vjetru nenormalnom postavljali, blam me ubio
069422157