E to sam mislio, hvala :)
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Printable View
Jutros sam postavljao neke slike na fb grupu, na kompu, odjednom nestade slika. Vratim se na svoj profil i vidim da slika vise uopste nema, ne samo ovih nego SVIH slika na fb. Na androidu sve ok, ima slika. Poslao sam report, valjda ce ih vratiti. Je li se desavalo nekome?
Drugi browser?
Sve u redu, javio fb suportu i popodne vratili kako je bilo.
Postoji li razlika u kvalitetu izmedju lobod i tesla smart televizora? Cijene su im gotovo identicne
može li mi neko reći, ko zna, kako se:
računaju kvadrati kosog potkrovlja?
kako se vodi prenamjena nestambenog prostora u stambeni?
ako mjerim metrom od zida do zida, dobijem li tačnu kvadraturu ili je potreban geodet?
hvala
Treba mi info, hocu da napravim video bim od 4 TV-a, ono da se povezu u jedinstvenu sliku, ko to radi, kontakt neki nesto:?:
Potreban mi je broj dobrog web dizajnera tj. Osobe koja ce da napravi sajt ne u jomli ili wordpresu nego da ga kodira za jedan internacionalni projekat.
Molim vas samo ozbiljne ljude preporucite koji ce rok da ispostuju i sa nekim portfoliom.
Da ne dajemo hrvatima ili srbima pare
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Alan Redzepagic, ima FB, nedje sam samodavio broj. Momak je iz PG, odavno radi.
Ta njegova firmica mi nikad nije ulivala povjerenje. Znam da je jedan upgrade sajta u Jomli radio, jedno 3 i po hiljade je naplatio. Mada je sajt bio za jednu banku ili tako nešto, i to je jedan njegov dobar drug radio u toj banci tako da je moguće da ih je i odradio i "odradio".
Ja ga znam kao Ok momka, mada, sad sto znam, ljudi se mijenjaju. Znam da je nedje i vani radio i za neke strance...bem li ga.... on mi pade na paemt.
Moguće, ovo je samo jedan slučaj za koji znam, ne poznajem mu radnu istoriju.
Gando, imas PM. Poslah ti jedna kontakt, naknadno se sjetih. Trenutno radi za Jack Wolfskin.
Lažu li me prodavci, kažu da su ove za hladno vrijeme najbolje blabla... a smiješno su jeftine i udobne .. 75e :D
Da ne dajem 200e za salamon koje cu nositi 6 dana :Dhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...206fc3cfab.jpg
Hvala mexiku i wulfiju !!!
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Fine su izgledom, a po netu su iskustva na duže staze loša a na kraća su zadovoljni :D
Meni za 7 dana i cao, idu u cipelar do sledece prilike :D
https://www.adidas.com/us/terrex-win...es/S80812.html
Ima li neki youtube downloader da mogu downloadovati 4k klipove?
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Imate li nekoga da preporučite u PG da mi izradi sto za kompjuter po mjeri?