na moju je bio protokomjer , urio od fabie 1.2 i sve radi, ako oces dam ti da probas imam cio agregat u djelove nov za taj auto , tj onu posle al to je isto skoro sve
Printable View
I ja bih rekao da je protokomjer
to im je boljka na te 1.4 generalno
Meni je benzinac.
za koliko je gotova ona internacionalna vozacka?
Za 10 minuta
mozda i za pet ako doticna dama brz rukopis ima:redface:
Zna li neko koliko je litara ova prva bijela linija? Na opel astru F 1997 1.6benz
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...4da63df7a7.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
12,5 litara
Bogami nijesam znao da benzinci imaju protokomjer.Dje mu stoji to cudo?
E pa prije 78km je bila malo preko 25l ......
vidjecu da ti uslikam taj dio docnije, da vidis o cem se radi to sto ja mislim da te zeza , kod mene dodje ka na ovu sliku desno sa strane motora
https://s5.postimg.cc/kk21eu2zb/cover3.jpg ta cunta iznad trojke desno, a klasicni protokomjer ovo po srpski sto ga zovemo tako je to na dzek iza kutije od filtera vazduha
Avensisu trebaju nove gume, rega ističe u aprilu, sicevi su ok samo dubinsko da se odradi + par sitnica da se našminka... Sa plinom to je oko 1k ulaganja, ak ga spušti na 4ipo mogao bi se trgovat...
Za Gume pogledaj na internetu Stanisic iz Uvca(BiH),nadjes kontakt pa zovnes, znam da tamo idu ljudi iz obliznjih gradova jer su dosta jeftinije a plus imas povrat PDVa...
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
rover 400. 1.4 benzinac, imao sam manjih problema sa paljenjem neko vrijeme, upali se i ugasi, i tako par puta dok ne "uvati" i onda radi normalno, motor skoro necujan, mirno radi, kasnije pali na zub, dok se ne hladi, onda opet isto. to se tako desavalo jedno mjesec dana dok mi se nije ispraznio akumulator(nisam ga palio jedno 10 dana) dopunio akumulator i da zaverglam cujem samo neki cudan zvuk verglanja, kao da nema kompresije.
Majstor je posumnjao na pucanje ili preskakanje kaisa i krive ventile, medjutim kad sam ga odslepao u servis rece da nisu. Kompresija na sva 4 cilindra je nula... javice mi sto ce dalje da cini, ali sam nestrpljiv da znam sto moze bit?...
rover 400 moj omiljeni,odvijes svecice ubacis malo ulja iz spric kantice u cilindre da karike naprave imalo kompresije i vozi misko.... lol lol
znajuci te rovere koji ti je to motor po redu u njega? ;p
he he znaci znas ih u dusu....
bice si ga tek trgova pa ne znas ;p
a i ti su sila bozja ;p ima ako je 2.0
u pravu je fabija moze da bude taj sa manje hubraum.....
1.4 k serija , bachi to i turi nesto drugi
Eh, LS ima kardan i 2xFI9 spulje. Od titnijuma, da se razumijemo.
sinoc u toku voznje upali mi se svijetlo od akumulatora, pa onda malo poslije svijetlo od abs. a cijelo vrijeme u auto svijetlo od kontrolne je bas slabo svijetlilo. i onda mi se u sred voznje ugasi auto. upalih ga na guranje, i cim upalih ventilaciju ugasi se opet. pa ga upalih na kablove, i normalno radi dok ne upalim da ventilaciju. i kad se ugasi nece da vergla, kao da nema snage, nego shtraka. je li moguce da se ispraznio akumulator? relativno je nov.
Koji auto?
Rekao bih da ti alternator ne puni.
Tako je.
Kad upalim auto upali mi se SRS lampica. Svijetli jedno 30-40 sekundi i isključi se.
Što može bit? Prvo mi se u vožnju upalila nakon toga kad se pali kad se upali auto.Do sad se nikad palila nije...
Senzor za pojas izgleda.
zaledio senzor
Senzor mu zaledio a nafta nije.
Daj mu malo dzezve sa toplom vodom.
Ahahha brao brao dzezom :) ahahahaha
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Kako se nekvalitetno iserete ka foke...
Ozbiljno sad pitanje:
Svijetla svijetle normalno. Nekad se smanji svjetlost (i svijetla i tabla slabije svijetli) a nekad se pojača u toku vožnje i ok svijetli. Znači odjednom se smanji svjetlost i na farove i na tablu, a nekad je ok.
Šta pogledat na auto? Što može bit uzrok?