Pisashe meni u Tivat proshle god, crkla po danu nijesam ni primjetio... I shta da radi choek no da plati, kad bi troshak silazhenja na sud bio vishi 5 puta...
sent using tapatalk
Printable View
Pisashe meni u Tivat proshle god, crkla po danu nijesam ni primjetio... I shta da radi choek no da plati, kad bi troshak silazhenja na sud bio vishi 5 puta...
sent using tapatalk
ja da znam, vecina novih automobila signalizira na instrument tabli ako neka sijalica shteka, pa ljudi i dalje nece da mijenjaju. Taxisti posebno, i vlasnici megana "sa dupencetom" :D
To ima moj mercedes star 26 godina, sta dalje da se prica? :p
nema megan to...
p9lite
Jel vam poznato da traze prvu pomoc i gledaju koje stavke imaju i jel istekla prva pomoc?
Eto znajte da odvojite 20e za nju...
moja je stara sigurno 20 godina...
p9lite
izmishljaju raznorazne gluposti jer nemaju para,propalo se...
Pa da cupaj od sirotinje dok traje mandat 4g.....sad navodno ne priznaju Galenika proizvod prve pomoci vec neku drugu lijevu...ovo je sad usmeno receno...
pa zna li se koju priznaju
p9lite
Moju fabricku ce sigurno priznati.
Opustite se ako bude potrebno pozovite se na mene i sve rijeseno nece vas vise nikad zaustavljati. :)
Ja bi radije da mi kupiš prvu pomoć pa da se ne pozivam na nikog...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Meni je fabrička iz VW 2011 god nista vađeno nije iz nje, imam još jednu staru preko 20 godina pa eto neka kombinuju što im treba iz jedne i druge.
Navodno priznaju saniteks prvu pomoc firma iz Vel. Kladuse BiH ....napravili dil pametno mada treba pitati na teh. pregledu...
Ta Saniteks i Galenikina su po zakonu. Ovih Saniteks ima na Eko pumpama po 18 eura. U službenom listu je prije nekoliko mjeseci izašlo šta treba da sadrži komplet prve pomoći.
A dje vam to traze prvu pomoc? kod doktora kad idete? :D
U pravilniku ne piše ništa o 'priznatom' proizvođaču
http://i64.tinypic.com/2qkm3qq.png
Ja se sad kod diona okrecem na sred raskrsnice za 360c kad na semafore poljiciSka astra. :) te me gledaju i prepoznase me posle 10sek. :D
Znaci okrenuo si se i nastavio u istom smjeru?
zamisli kad nikad auto ne prepoznaju...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Upro ga ja malo od cetinjskija semafora prema Zabjelu nidje kola - kod zadnje perionice malo kocim i nesto zablicka (samom sebi) idem 110km + zeleno kad vidim gore kod agro centra nesto svjetlucka (pancir policajcev) zaustavili sva kola koja su isla iz mojeg i suprotnog smjera a astru zavukli da im treba 20min do nje....
(mene ispratise pogledom) ja im svirnuh i rekoh kolege samo tako nastavite.
Bilo ih je u koloni da su mogli u svatove (za dvije odvojene svadbe)
ja se nadam da ce jednog dana po tvojim memoarima uradit film, glavna uloga Statham ili The Rock, samo oni imaju taj mrki pogled i stav kojim presijeces svakog pandura
Moze i mima karadzic