UFC iznova pokazuje da pazi svoje cash cows, u ovom slucaju Jones i Conor, zasto da se bore u 2023 ako mogu da se narokaju svega i u 2024 da nagaze, zato mi ova prica o Jones-ovoj pobjedi ne pije vodu.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Printable View
UFC iznova pokazuje da pazi svoje cash cows, u ovom slucaju Jones i Conor, zasto da se bore u 2023 ako mogu da se narokaju svega i u 2024 da nagaze, zato mi ova prica o Jones-ovoj pobjedi ne pije vodu.
Dopingovana starleta pobjegla dok USADA ne ode pa da moze onda na mir kvalitetno da se dopinguje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne glupirajte se sa ovim bullshitovima od prica. "Starleta" koja ima 13 title odbrana. Prebio sve sto je dovatio u oktagonu. I to sto je pao na doping "picogram" to je dozvoljeno sad po USADI. Mozda da pocnes da gledas prethodnih recimo 15 borbi, pa to starleta onda dokumentuj :)
Mislio je mozda na Conora
GSP je tata za Jonesa narkomana.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Kad je ovaj box i prenosi li ko?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
[emoji1787]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7310fa5a68.jpg
Jon Jones, GSP, Khabib, Spider Silva, Mighty mouse, Fedor. To su sve GOAT po meni. Izdvaja se Khabib koji je smashovao cijelu diviziju, nikad stetu nije pretrpio, nikad rundu izgubio. Jones, sta reci o tipu koji ima 13 tittle odbrana ? To je to
Izmedju Kabiba i Islama, Islam ima bolji legacy po meni, iako ima taj 1 poraz.
Prenosi li ko box nocas?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ko boksuje?
Ps Stipe uzrujan zbog povrede Jonesa, moguce da ce u penziju kao sto sam napisao negdje. Isto kaze i Chael
Ima li link?
Koja TV prenosi ili cekamo link?
Prenosi li Arena Fight?
https://www.youtube.com/live/N85VFFm...IfDTfCQpRRiInf
Edit: prekidoše mada sumnjivo mi svakako bi, kumara reče da je stream u krv nešto bio da se plati...