Tvrd mec Cicipasa i Medvedeva, tacno se osjeti tenzija vidi se da nisu u prijateljskim odnosima.
Printable View
Tvrd mec Cicipasa i Medvedeva, tacno se osjeti tenzija vidi se da nisu u prijateljskim odnosima.
Pa Grk je frustriran jer jos nije osjetio slast pobjede protiv Medvedeva a i vidi se razlika izmedju tipicnog juznjaka i tipicnog sjevernjaka :)
Nadam se da ce ga prosuti Danil vozd junacki :)
Rafa uzasno los. Ostaje mu jednina nada da Novaka neko od ovih omladinaca izbaci u polufinalu. Nije nemoguce, preopasni su i Medo i Cici i Zverko u ovim uslovima.
Znaci Djokovic - dobije sve do kraja i No1?
A ako u grupu izgubi jedan mec i na kraju osvoji? Opet ce biti No1?
Onda bi uzeo 1300 poena i ukoliko Nadal ne prodje u finale da bio bi prvi.
Pa rekoh,ako izgubi Novak jedan mec u grupi a prodje dalje i osvoji turnir skupice ukupno 1.300 bodova i to bi mu bilo dovoljno za prvo mjesto pod uslovom da Nadal ne prodje u finale.
Distribucija bodova na ovom turniru je za svaku pobjedu u grupi 200 za pobjedu u polufinalu 400 i za osvajanje turnira 500 bodova.
Nadal ima 640 bodova vise trenutno vise od Djokovica.
Pobjedom u prvom kolu i porazom Nadala ta je razlika sad smanjena i iznosi 440 bodova.
Kako ce se dalje odvijati situacija vidjecemo :)
Bilo kako bilo, čak i da Nadal odustane, Djoko mora u finale da bi bio prvi. Tako da je najveća paznja na polufinalni meč.. Vidjecemo ko ce to bit, ja se nadam Cici...
Tacno,jedina promjena je sto sad Nadal moze da stigne do finala i opet da ostane bez prvog mjesta a da je recimo dobio sve meceve u grupi i prosao u finale ostao bi broj 1 sve i da ga Novak osvoji sa 5 pobjeda.
Ako Rafa nastavi sa ovakvom igrom, ja ne znam kako ce ikoga dobiti. Mora nesto drasticno da mijenja.. A nije povreda u pitanju, bar tako on posteno izjavi nakon meca. Nece odustajati i nema nikakve bolove. Ali bas nije licio na sebe, sve je zivo promasivao.
Pa vidim po kladionicama manje sanse se daju da osvoji turnir samo ovom Italijanu, on je od 8 ucesnika trenutno na sedmom mjestu po sansama i kvota na njega je 17 sto se bas odavno nije desilo.
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Nadal posteno, nijesam imao zdravstvenih problema, lose sam igrao. A mogao je da kuka i place :)
Kako ga je novinar iznervirao haha. Evo sa cdm.
Jedan od najpoznatijih teniskih novinara Ubaldo Skanagata isprovocirao je Rafaela Nadala na konferenciji za novinare poslije meča u kojem je Španac izgubio od Saše Zvereva.
“Da li na vašu koncentraciju u tenisu utiče to što ste se nedavno oženili?”, upitao je novinar.
“Stvarno me to pitaš? Je li ovo ozbiljno pitanje ili šala? Jesi li ozbiljan?”, zapitao se Nadal.
“Ozbiljno pitam, nije nešto što…”, ponovio je novinar.
“Iznenađen sam što me to pitate. Ja sam 15 godina sa istom djevojkom, imam veoma stabilan i normalan život. Nije važno što sam imam prsten na ruci. Iz mog ugla, ja sam veoma normalan tip. Možda za vas, koliko ste godina sa vašim partnerom?”, uzvratio je Nadal novinaru.
“Oženjen sam, 30 godina”, dobio je i Španac odgovor.
“A prije toga? Možda prije toga niste bili sigurni. Zbog toga je ovo. U redu, u redu. Idemo na pitanja na španskom, jer je ovo sra*e. Hvala vam mnogo”, zaključio je Nadal raspravu.
Kako navijaju svi za tima..
Ajmo No1e!
Dobar tenis. Tim je strahovito podigao nivo svoje igre. Ako ovako nastavi, nadam se da će nakon Novaka, dogurati do br.1 jer zasluzuje najvise od svih mlađih.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Uh kakav set, bukvalno jedan udarac odluci kome ide prvi set.
Tvrd u pm,bas je zilav ovaj Tim.
Ne da se .
Nije žilav nego se ovo zove znanje i izuzetna forma. Impresioniran sam kako igra Dominik. Prvo je lagano pocistio Rodžera a sada sa Novakom igra potpuno izjednačeno. U drugom setu bolji Tim. Nadam se da će Novak ovo dobiti.
Sam sebe izbači..
3:0 i ima 2 servisa on gubi 4:6
Zaslužio je Tim ovo noćas da dobije i od srca mu čestitam. Novak noćas drastično lošiji od prvog meča na završnom turniru. Ovakvog Dominika teško ko može dobiti.
Prvi meč je bio protiv neuporedivo neiskusnijeg i lošijeg igrača, pa to nije pravi reper za poređenje.
Previše je noćas bio pasivan Novak. Tim se skoro cijelo vrijeme pitao u poenima i zaslužio pobjedu. Na ovako brzim terenima ofanzivna igra daje rezultate. To je najbolje pokazao Zverev prošle godine, a i ove je tako počeo.
Sad klasik za prolaz. Novak je favorit, ali ko zna, biće Rodžer naoštren da mu vrati za WB. Sjutra i Nadal igra meč biti ili ne biti.
Послато са E6653 помоћу Тапатока
Imao je sansi Novak u izobilju ali nije ih koristio a Tim je pogadjao kad treba i ok,vracamo se na pocetak.
Obojica kandidata za prvo mjesto imaju po jedan poraz vec a sjutra cemo vidjeti Nadala protiv Medvedeva.
Neuporedivo neiskusniji i losiji 8 igrač na svijetu od petog? Tačno da je Novak bio pasivan ali to je rezultat lošeg servisa, slabijeg riterna, slabijeg kretanja i to se vidjelo na terenu veoma jasno jer je 90% bitnih poena uzeo Tim.
Da, neuporedivo neiskusniji i dosta lošiji i nekompletniji igrač. Nemam vremena da obrazlažem ako ti odmah nije jasno, ali mi tvoj odgovor govori da je u pitanju to što samo povremeno, pa možda čak i površno, pratiš tenis.
Tim>>>Beretini
Uh...da, povremeno. Treba ti mićko još mlijeka da piješ da moj staž praćenja tenisa stigneš. Tim je bljesnuo na ovom završnom turniru, a ovo mu je jedini.veliki uspjeh što je nasložio redom dva igrača iz velike trojke... Inače je Novak uredno meo podove sa njim
Reagovao si na najnebitniji dio mog odgovora, a to mi potvrđuje upravo ovo što sam rekao, da površno pratiš tenis, jer da nije tako jasno bi ti bilo koja je razlika između Tima i Beretinija. Period u kojem pratiš tenis i površno praćenje su dvije potpuno različite stvari, a sve i da si gledao Bobu Živojinovića to ne dokazuje da si stručnjak, složićeš se. Tako da je argument pogrešan. Volio bih da mi činjenicama dokažeš da nisam u pravu, a ne floskulom da trenutno 8. igrač svijeta ne može biti neuporedivo neiskusniji i lošiji igrač od trenutno petog.
Meni su zanimljivi najviše samoproklamovani znalci i stručnjaci koji očigledno misle da je osmi teniser svijeta neko ko je zalutao na završnom turniru najboljih na svijetu. Razumio bi da si upotrijebio bolje poređenje ali reći da je peti igrač svijeta daleko bolji od osmog, ono nemojmo. Tim je bljesnuo na završnom turniru, inače je Novak ali bukvalno čistio sa njim terene, ništa nije bio toliko bolji od pomenutog Beretinija. U ovom trenutku jeste bolji ali tako ne bi pisao da je Novak sinoć pomeo pod sa njim kao što je radio mnogo puta. Koji argument može biti od same pozicije igrača na ATP listi? Jel ti on govori da je Beretini u 98 ili 8 igrač na ATP listi?
Umjesto da odgovoriš na pitanje, ti biraš potcjenjivanje sagovornika. Pa, ili treba da pijem još mlijeka, ili sam samoproklamovani znalac i stručnjak ili mi imputiraš da sam rekao nešto što nisam rekao. "Ono, nemojmo."
Neuporedivo neiskusniji. I sveukupno lošiji igrač. Nemaš argumente da mi dokažeš da nije tako pa se hvataš ovih nepotrebnih i neprimjerenih kvalifikacija.
I kakve veze ima Novak, kojeg si već dva puta pomenuo, sa svim ovim? "Ono, nemojmo."
I ja sam lud što bilo što pojašnjavam. Sportski pozdrav :)
Čekaj, jesi li ti napisao da ja pratim površno tenis samo zato što sam citirao tvoju nebulozu da je osmi igrač svijeta, koji se našao na završnom Mastersu, koji je potvrda klase nekog tenisera i njegove igre u sezoni, neuporedivo lošiji od petog igrača svijeta? To je samo dokaz koliko ko prati tenis. Pomenuta dvojica tenisera su tu đe jesu jer su svojim igrama to i zaslužili. Meni je Tim simpatičan kao sportista, ima skromnost i baš sportsko ponašanje za raliku od većine mlađih kompleksaša poput Cicipasa, Zvereva i ostalih, a na kraju sezone je pokazao izuzetnu zrelost u igri. Da li je on kao igrač porediv sa Beretinijem, to ćemo vidjeti, jer momak nije tek tako pao s Marsa na osmu poziciju svijeta. Imalo bi smisla to što si rekao da je recimo Beretini 50 igrač svijeta pa da se priča kako se ne mogu porediti. Dakle , da je kojim slučajem Beretini eksplodirao na turniru a Tim bio počišćen vjerovatno bi obrnuo uloge u priči. Reci mi koliko je Tim u svojoj karijeri imao ovakvih momenata kada je bljesnuo?
Puštio ga je Djoković.
Izvini što te uvrijedih jer preuranjeno pomislih na očigledno, koje si ti svojim dopunskim pisanjem samo potvrdio. Sa svakim novih postom se samo dublje zakopavaš.
Niti sam rekao da je Beretini zalutao na završni masters, niti sam rekao da je neuporedivo lošiji igrač od Tima. Tako da, ili ne znaš da čitaš što je napisano ili namjerno izvrćeš moje riječi. Razumijem da voliš da si u pravu, to je bolest od koje boluje većina u CG, ali daj malo realnosti i kulture dijaloga. Fali nam to.
A glede ove "diskusije", guglaj malo Timove rezultate, guglaj i Beretinijeve, guglaj koliko su na Turu, kakvo imaju iskustvo i rezultate, kakav skor sa najboljima, pa onda dođi ovdje i ubijedi me da sam pogriješio. Ali nećeš ti to, znam.
Tim je imao 100% iskoriscene brejk lopte sto se bas ne vidja cesto od 4 iskoristio je svaku a Novak od 9 je realizovao 3 .
Jbg namjestilo se za Tima igrao je odlicno a i iskoristio maksimalno svaku sansu,idemo dalje jer turnir jos traje za obojicu.
Ok, još samo ovo i obećavam da neću više nijednu.... Vidjevši da ne čitaš napisano kako treba, ne bijah lijen i pojasnih ti dodatno, kako bih eliminisao mogućnost zabune (hint: "Neuporedivo neiskusniji. I sveukupno lošiji igrač."), ali zaludu. Kako je, prema ovome što pišeš i na šta stavljaš akcenat cijelo vrijeme, jasno da s tobom nema diskusije, završavam ovu zaludnu rabotu. Sportski pozdrav.
Nista Rafa ne moze Medvedevu.
Ide polako smjena, velika (najveca) trojka posustaje?
Ako nadal izgubi - Djokovicu ostaje da ih potamani sve do kraja. :)
Sto cini Medvedev,sam sebe unisti.
Kakav smiješan meč. Medo treba da se zamisli nad svojim stavom, prije svega. Nadal je samo uzeo poklon.
0:4 i brejk lopta za 0:5 i izgubi meč.