ja cu ih uvijek zvati Dobre Vode tako da samo lagano:)
Printable View
ja cu ih uvijek zvati Dobre Vode tako da samo lagano:)
došljaku
Dobrovođani će vam reći da je Dobra Voda i da je uvijek bila Dobra Voda i da niko nikad od starih Barana i Dobrovođana nije zvao Dobre Vode.
Dobre Vode je pogrešno kao što je i Utjeha pogrešno. Naziv UTJEHA su počeli da zovu po kafani koja se tamo nalazila inače mjesto se zove Uvala Maslina ili Bušat a Utjeha je totalno pogrešno.
ima li kruzni tok u dobrim vodama?
I moze li iz spoljne pravo?
U blizini Dobrih Voda.. [emoji16]Attachment 159344Attachment 159345
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Nije isto mjesto
Sjecam se neke emisije sa onim Kalamperovicem ministrom zapamtio sam da je rekao Dobra Voda da se zove mjesto.
Koja ptica pliva pod vodom?
http://barinfo.me/images/slike/dobra_voda_zvanicno.jpg
Covjek je prosao bez povreda,sto je najbitnijehttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c6311da203.jpg
Sent from my SM-G531F using Tapatalk
Ja ne znam sto su izdimili ljudi,2 u 2 dana na krov se prevrnulo
Nedaj boze da kakva kisica pa'ne..
Fidele dobro nam dosao [emoji38]
jel ovaj nema zadnjih guma....ili samo tako izgleda?
zamisli auto sa zadnjim mostom ciji je otvor okrenut put dolje
na ulaz u stocnu pjacu jutros neko udario pasatom sivim ciganina i njegovu zenu kako su prevozili robu da prodaju, zena je bila trudna i umrla je na licu mjesta valjda, a ovaj covjek ima slomljen kuk. Ne razumijem zasto to nema na portale.
cime su prevozili robu?
Motor i prikolica.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
drzava je kriva sto dozvoljava takav prevoz i sto dozvoljava pjacu tu...
nedeljom se ne moze proc
O cemu pricas ti druze, prvo ti ljudi su jedva skupili pare i za taj motor. Druga stvar ta pjaca se napravila zbog toga sto ljudi nemaju od cega da zive u ovu drzavu pa prodaju polovnu robu. Ti bi im i hljeb iz usta uzeo da se pitas.
Eo ga brat opet troluje :D
Ko troluje?
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
zivo me zanima kako bi reagovao kad bi ti taj sa tom prikolicom bez ikakvog osiguranja ocesao komplet stranu auta od 40-50000 eura
takodje me zanima tvoja faca kada bi morao da ides put spuza na par godina jer si udario istog koji je vozio po mraku bez ikakve signalizacije