Dugme gore/dolje/lijevo/desno, a onda se sa gore/dolje ili numeričkim dugmićima bira željeni kanal koji će se pojaviti u "slici u slici".
Printable View
Dugme gore/dolje/lijevo/desno, a onda se sa gore/dolje ili numeričkim dugmićima bira željeni kanal koji će se pojaviti u "slici u slici".
evo pitanje za znalce,zasto se cisco risiver sam od sebe kod paljenja resetuje,naime kad ga upalim sa displeja nestane sve i sat i iptv natpis,posle par minuta sam se ugasi a na displeju stoji sat 12:00,kad ga ponovo upalim on se sam od sebe resetuje, ovo je do sada 6-ti 7-mi risiver da menjam kod svih predhodnih dolazilo je do mrznjenja slike jedino to kod ovog nije bio slucaj
ostalo mi je 24 daljinskih za extra tv. po 5e.
Azurnije stanje nego u retail ;)
Sta ima da podesavas? Strelica gore/dolje ili dugme guide na daljinskom. PIP nema na svim kanalima.
kakva strelica ljudi? ne desava se nista. zar PIP zavisi od kanala koje gledamo?!
Kad pritisnes strelicu gore/dolje pojavi ti se "trenutno na programu" za odredjeni kanal i SLIKA za odabrani kanal. To je taj PIP. :)
Tasteri za navigaciju - na daljinskom oko dugmeta OK
ahaahahahaa
Sram vas bilo telekomovci što nam niste omogucili da gledamo tenis.
Zovem ih u kaze mi tip sportklub je otkupio prava za prenos zato je zamracen b92...ja mu velim kakav sk coece okle nam sportklub...
Dosta sam se ja trpio ove blavore,prebacam se na neku dr kablovsku cim mi ugovor istekne
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Stavio sam podsjetnik na extra tv aplikaciju da me podsjeti na neku emisiju i sad nema toga ko ce mac' onaj broj 1 sto se zakaci za ikonicu iako je prosla emisija....
Btw rtcg2 i dalje ne radi...
evo pitanje za znalce,zasto se cisco risiver sam od sebe kod paljenja resetuje,naime kad ga upalim sa displeja nestane sve i sat i iptv natpis,posle par minuta sam se ugasi a na displeju stoji sat 12:00,kad ga ponovo upalim on se sam od sebe resetuje, ovo je do sada 6-ti 7-mi risiver da menjam kod svih predhodnih dolazilo je do mrznjenja slike jedino to kod ovog nije bio slucaj
znali ko o ovome ili da zovem za drugi risiver?
Manu - snimanja > podsjetnici. Prijavi.
Spar - prijavi.
Nista, i dalje je tu....
Ne mogu zakazati snimanje preko www.extratv.me . Probao sam sa mozillom, internet explorerom 9 i 10 i Operom.
Logujem se sa brojem fiksnog telefona i lozinkom. Podjem na "tv vodic" i onda mi se jednostavno cijela stranica "rasiri" u nekom cudnom smislu. Evo ovako izgleda to otprilike. Tako da ne mogu naci televiziju, emisiju, vrijeme emitovanja...tj nista.
Ima li ko slicnih problema?
http://oi48.tinypic.com/vcqi47.jpg
Probaj na http://extratv.me/mobile ili kroz iOS/androd app
ne ide ni kroz ovaj link. Imam Nokiu :P
Ovo radi i na 3310 :)
Svi T-Mobile korisnici mogu zakazati snimanje slanjem SMS poruke na broj 14771, sa sljedećim sadržajem: BROJ FIKSNOG TELEFONA razmak LOZINKA razmak VRIJEME EMISIJE razmak KANAL*.
*Primjer: Ukoliko je vaš fiksni broj 020 500 550, vaša lozinka 12345, a emisija koju želite da snimite počinje u 21.30 na televiziji Vijesti vaš SMS za snimanje ovog sadržaja izgledaće ovako: 020500550 12345 21:30 VIJESTI
ovo je vec post-modernisticki stil :)
proslo. ali ono sto je najlakse, preko web-a ne prolazi. vidji s tim deckima sto rade sat da preprave to :)
Vidji ti sa 1500 ;) nisam u toku...
ma ja imam m kabl i mnogo je bolji od od ekstra tv ima mogucnost da ti prkopca 3 televizora u pv su najaci