u 20 do 6, coek je vise nego vjerovatno umoran i pospan pa da je iz Novoga krenuo
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Printable View
u 20 do 6, coek je vise nego vjerovatno umoran i pospan pa da je iz Novoga krenuo
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Felme na bijelog su selo.
Oba Audija imaju iste felme. Mada, to nije ni bitno u svemu ovome. Ono sto je za nekoga selo, nekome je lijepo i obrnuto. O ukusima se ne raspravlja ;)
Bitno je da si ti odmah izvjestacila uzrok nesrece, ugao udara i sve to sredila (;
kod squash centra je neko chudo...
Tamo pise da nijesu mogli biti umorni? OK (;
zali boze,auta
Ne mogu da vjerujem koliko je danas bilo nekakvih udesa, cim prva kisa odma neka cukanja. Kod Krivog mosta je bio jedan bas jaci udar, mislim da niko nije povrijedjen, a auta u kakvim su pozicijama zavrsila.. Ja ne znam kako ovaj narod vozi.
dvoje je povrijedjeno, ima na vijesti clanak
ada nije ni čudo! evo po starom sve ulice glibave, masne + kiša!
A đe, kad ova prva kiša pane posle mjesec dana žege, najbolje je ne vozit neko vrijeme, ili dok osuši asfalt, ili dok ga dobro ne ispere.
Voda i svi ostali bakrači koji se natalože po putu daju zajebanu kombinaciju.
Brate, kapiram ja to sve, sunce, zega, ulje, kisa i to, ali nam je svima isto. Kako se udare tih 10 ljudi pored ostalih 10000000 mi nikad nije jasno, nije to do kise i ostalih cuda nego do naroda. Ja danas taman sa semafora krecem, zeleno mi se pali, golf 2 ide put mene, djevojka jedva staje, prosla je kroz crveno.. Ja se smijem ne mogu da vjerujem i stadoh pored nje i govorim joj da prodje rikverc, i ona mi ladno odgovara 'ne umijem' i mase rukama. Stvarno stravicno kad neko moze da vozi, a ne zna dje je rikverc.
Kad svako dobije vozacku.. To je najveci problem, sto ne poostre mjeru za to.. Nego ima prevozenih 10km i odmah mu tutne vozacku i prijatno.
Jednostavno rigoroznije poligon i gradska voznja.
Ili barem gradska+vangradska da bude, i to minimum 45 minuta.
Kakvih kretena ima kroz ovu Podgoricu majko sveta..da ce vise naucit kako uc' iz izac' iz kruznog toka ..stoka.......'ebatmaternekom...
http://www.dodaj.rs/f/1A/RB/KrahrOA/20130810121744.jpg
Slaba je slika...Kamion se istovario prije vremena...
Rigorozno je polaganje vec dovoljno, nego se kao svudje hvataju veze i vezice, to je problem...
Jedino sto bi na taj poligon trebalo dodati je taj kruzni i voznja rikvercom kroz kruzni.
sinoc vidjoh passat 2 na pv table probio ogradu hemomonta i u drvo se zaustavio...
bilo ih je juce nesreca na putu od kotora do podgorice kolko oces...
davno sam nedje napisao da mashina mozga nema a kod nas ni vozachi
ovaj iz pasata je bio pijan, i letio je. Razbio je megana, ali je na kraju megan tj vozac megana kriv je njemu bilo STOP.
vozacu pasata samo vozacka i kazna. a vozacu megana slupan megan :)
mislis da ce mu osiguranje isplatit odštetu iako je bio pjan i oduzeta mu je vozačka?
Ovaj kazete nije stao na stop? Ja mislim da je veca djoba ako vozis brzo i pijan nego ako ne stanes na stop.
P.S. bio sam da usisam auto na Zabjelo, neki klinac luduje sa e39 520 PG DA 005. Takvo manevrisanje nisam vidio odavno, nista profi da se razumijemo, no kocenje, pa prvom ful gas...ocekujem ga u novine.
kod etf-a.. isao od tolosa ka gradu.. pocistio stub koji je inace bio 30m iza auta i drvo jedno ogromno pokosio.. presao kao sto vidite u drugu traku.. Sve bez tragova kocenja kapi.. Kazu samo vozac, ali hitna nije dolazila, vec ga je neki coek poveo u hitnu.. sa druge slike se vidi krv na volanu i na spicban ispred suvozaca, tako da je neka logika da je dvoje bilo.. Auto u traku suprotnu preslo.. auto od po tone da napravi ovo..
http://www.zaslike.com/files/7g830r6iuh7j9jw7wzww.jpg
http://www.zaslike.com/files/45i7z2dcy2f6kjiocnr.jpg
Speeeeeeeeeeeeeed, speeeed kills.
ostade mu ručica mjenjača u ruku
Ovo se desilo vjerovatno pri downshiftu.
Vidjeh ovo auto jutros kad sam na posao dolazio,ovo je katastrofa.