Koeljo mi s enesto nije dopao, ne posle Hessea a zato ako ima ko da mi pozajmi Demian Od Hessea bila bih zahvalna :) nema ga u knjizari... inace citam Predeo slikan cajem i Vise od puta kojim se redje ide.. Javicu utiske :)
Printable View
Koeljo mi s enesto nije dopao, ne posle Hessea a zato ako ima ko da mi pozajmi Demian Od Hessea bila bih zahvalna :) nema ga u knjizari... inace citam Predeo slikan cajem i Vise od puta kojim se redje ide.. Javicu utiske :)
Chuck Palahniuk - "Stranger Than Fiction"
"Perhaps the only thing more disturbing than a novel by Chuck Palahniuk is a nonfiction work by Chuck Palahniuk. So prepare to be disturbed." - CNN.com
:)
Paulo Koeljo - " Pobjednik je sam"
Baš kad sam mislila da me više neće moći iznenaditi sa tematikom knjige, ponovo je to uspio. :)
Den Braun - Digitalna tvrdjava
Zatocenik nebesa - sjajni Karlos Luis Safon
Skoro sam procitao knjigu hrvatskog pisca Ante Tomica "Ne dao Bog veceg zla" i malo je reci da sam odusevljen knjigom.Preporucio bih je svima,toliko smijeha i dobrog humora odavno nisam sreo u jednoj knjizi...Ima i film snimljen po njoj, ali je knjiga puuuuno bolja...
P.S Znam da je tema o knjigama koje se trenutno citaju, ali sam ovu morao da preporucim jer sam odusevljen...Sorry...;)
Majstor i Margarita, Bulgakov
Hanif Kureishi- Buda iz predgradja
Istanbulsko kopile - Elif Šafak
Lutajuci Bokelj - Nikola Malovic
prokletu avliju :/
dobih za rođendan roman Nefertiti, pisala Mišel Moran- valjda njen prvi roman a već bestseler
'The Primal Scream' Dr Arthur Janov
SFRJ za ponavljače - Dejan Novačić
Znakovi pored puta-Andric
Džejms Balard - Sudar.
http://www.images-chapitre.com/ima2/...46_5414971.jpg
feat. detektiv Nestor Burma
Kako raste pamet
jao, kakvi odgovori i zapažanja klinaca..svaku noć pred spavanje čitam i smijem se..iznova...
Kakvi genijalci! :).
Mark Levi - Sve što smo prećutali
Nesto da ti kazem - Hanif Kurejsi
Chuck Palahniuk - "Invisible Monsters Remix"
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6...2poo1_1280.jpg
Vladan Desnica-"Proljeće Ivana Galeba"
Talmud.
Ja ću nAćas da meračim uz 'Pisma Titu' koja je narod pisao ...:)
Jedva čekam :)....
Ako ti se citaju knjige o Titu, imam ja da ti dam da procitas 20 knjiga. ;)
sa zadovoljstvom! :)...
Dogovaramo se... ;)
Trenutno citam knjigu o Fidelu Kastru. Mogu reci da je sve savresno opisano, zivot, muke, njegov rad i doprinos Kubi kao drzavi. Moja preporuka!
Citam Dostojevski-"Zlocin i kazna"
Avanture nevaljale devojcice - Mario Vargas Ljosa
Reci ces mi kakva je kad je procitas...htjela sam nedje ranije da je uzmem, ali nisam znala...
Vladimir Iljič Lenjin - Imperijalizam kao najvisi stadijum Kapitalizma
Sidni Seldon -Savrseni planovi
Sent from my Fiat Bravo using LPG
Džoš Mekdauel - Novi dokazi o kojima treba doneti sud
Kanon Leke Dukadjinija
nista :D
Ante Tomić - Čudo u Poskokovoj Dragi