moze li sa jedne antene da se prkljuce 2 resivera
Printable View
moze li sa jedne antene da se prkljuce 2 resivera
Postoji li mogucnost da se na Total TV-u izbrisu ili blokiraju kanali ? Konkretno, ocu da maknem ultra i mini ultra kanale jer djeca pretjeruju u gledanju + sto su crtaci vise nego idiotski i zaglupljujuci. Ljepse je da ih ugasim nego svaki dan branim.
Putem daljinskog nema takvih opcija, pa eto ako neko ima kakav nacin...
Da nece kojim slucajem vratiti Arene na Total
kad ce ovi novi hd risiveri i hoce li ukinuti pretplatu na njih ? rekli su na jesen . ako neko zna nesto vise o tome ?
Prica se za jedan mjesec i da ce biti nova lista kanala za CG. Ako ukinu rentu na HD risivere onda ce imati bas dobru prodju, renta je debilna.
Nego sto se interneta tice
Sajt ToowayaQuote:
Serbia Broadband (SBB) Expands Collaboration With Eutelsat to Launch Satellite Triple-Play Services
SBB Selects the Tooway™-Broadband Service on KA-SAT to Bundle Total TV Platform With Internet access and VOIP
Serbia Broadband (SBB) and Eutelsat Communications (Euronext Paris: ETL) today announced they are expanding their collaboration with the signature of an agreement between Serbia's most progressive media company and Eutelsat's Skylogic affiliate to distribute the Tooway™ satellite broadband service in six Balkan countries. The new agreement will notably enable SBB to bundle its Total TV platform on the EUTELSAT 16A satellite with Tooway™ broadband services via the KA-SAT High Throughput Satellite, raising the bar of their service in the markets they address. SBB is already the leading broadband service provider in Serbia and has built a subscriber base of over one million pay-TV homes with Total TV.
http://www.tooway.com/
Tu nema nas, ali je za Srbiju zaduzena ova firma
http://www.laban.co.rs/satellite-adsl.html
Oni nude
http://www.laban.co.rs/Tooway-ponuda-IVN1.pdf
A vidjecemo sto SBB nudi i po kojim cijenama.
Mozda ima i nas tu:
http://www.tooway.com/Where-to-buy
http://www.sbsnetmontenegro.com/sbsnet.php
jes da su informacije stare dvije godine, mozda posluzi nekome.
Uskoro jos jedan Fox-ov kanal
Vitov intervju sa direktorom Totala Srdjanom Radicem
http://www.novisf.com/wbb/board141-d...ml#post1108139
Hayat Tv (zemaljski), Hayat satelit, Hayat Folk na W2 11262,H,30000,3/4 bice slobodni 15 dana
Jesu li Hayati startovali?
nekad sam koristio total tv, razmisljam da se vratim pa me interesuje jesu li se risiveri promijenili odnosno mogu li se kanali presloziti po zelji ( sem onih 20 omiljenih)
Novi korisnici dobijaju nove resivere (drugačije i kvalitetnije od onih predhodnih),
a rentanje HD resivera će biti trajno ukinuto svim korisnicima tokom narednog mjeseca,
tako stoji u njihovom obavještenju.
Što se tiče preslaganja kanala po želji, mislim da ozbiljnom interesentu za usluge
total tv-a, to nije nimalo presudno, (kažem "presudno")
Total tv je trajno otključao nekoliko pinkovih kanala (ako gledaš, ako ne, onda nikom ništa) :)
Kvalitet usluga , sve bolji, u smislu podrške, kvaliteta slike...najavili su još nekih novotarija,
ali dosta zavisi od broja korisnika HD kortisnika, i korisnika sa resiverima sa hard diskom
za snimanje tv programa.
@Milans
Novi korisnici dobijaju nove resivere (drugačije i kvalitetnije od onih predhodnih),
a rentanje HD resivera će biti trajno ukinuto svim korisnicima tokom narednog mjeseca,
tako stoji u njihovom obavještenju.
Što se tiče preslaganja kanala po želji, mislim da ozbiljnom interesentu za usluge
Total tv je trajno otključao nekoliko pinkovih kanala (ako gledaš, ako ne, onda nikom ništa) :)
Kvalitet usluga , sve bolji, u smislu podrške, kvaliteta slike...najavili su još nekih novotarija,
ali dosta zavisi od broja korisnika HD kortisnika, i korisnika sa resiverima sa hard diskom
za snimanje tv programa.
U toku su pregovori da se ubaci Prva Tv, nece bas brzo, ali cekajmo:adoration:
[QUOTE=podgoričanin;2949912]@Milans
Vjeruj da je mene to natjeralo da razduzim opremu, izludjivalo me je kad recimo gledam odredjeni kanal pa moram 15 kanala koji nisu po mom ukusu (kopernikus, palma...) da pregledam da bi dosao do kanala koji me interesuje, ovako kod konkurencije naslozio 30-ak koje gledam, moze li dodatna informacija za nove risivere i nesto o ovim HD risiverima.
Čuo sam da će u skorije vrijeme kanale složiti tematski, tako da će biti preglednije za listanje i odabir... Meni lično ne smeta mnogo ni ovaj raspored sada. Znam na kom broju su kanali koje najčesće gledam, tako da tzv. šaltanje kanala nije problem.
oce li se ukinut renta i na hd risiver koji ima opciju snimanja ? hvala
To ne znam, moguće da će je smanjiti?!
Da li ce ikad postojati mogucnost da postavim totaltv opremu, hd receiver i placam samo pretplatu za osnovni paket, bez dodatnog troska placanja iznajmljenog hd receivera?
Znaci da mi mjesecni troskovi oko totala sa hd receiverom ne budu veci od 10EUR.
bilo je neke priče da bi trebalo da se ukine renta za hd risiver a paketi sa hd kanalima se kod svakog operatera koji ih imaju dodatno plaćaju, s tim što ttv i nema neku ponudu hd kanala, cabling iz budve je najbolji po ponudi tih kanala ali oni nažalost su dostupni samo u budvi,petrovcu i od skora u podgorici.
kolika je renta za hd risiver i jel' obavezan hd paket
Od ponedjeljka 17.09 nova lista kanala, slozena tematski...
Posto stize novi raspored da nece biti koji novi kanal
Bice nesto od Fox-ova, a dako uskoro uleti i Prva...
Ja bih se vratio na Total, najvise zbog Sport Kluba, nego mi se ne daje 100 eura u pm... Da ne zna ko oce li biti kakvih akcija u skorije vrijeme tipa da postanes korisnik a opremu da dobijes free? :) Znam da je to bilo nedje ranije.
Novi raspored kanala startuje od sjutra, ako sam dobro shvatio???
ako imas tanjir,zasto ih ne zovnes da iznajmis total tv kazes samo da ti treba resiver ?das 30 onda i to je to(kad budes odlucio da vise ne koristis total samo ih zovnes i neko ce doci za resiver),ako ides samo na osnovni paket placas 10+1 eura mjesecno,ako nemas tanjir mislim da je onda ukupno 65 eura resiver+tanjir
edit ja sam ovo uzeo prosli mjesec i iznenadio sam se kad mi je montazer donio drugaciji resiver od prethodnog
Moze li ako si opremu iznajmio(potpisao ugovor o koriscenju 24mj) , i racune redovno izmirujem , da zatrazim da mi se zamjeni stari sd resiver za novi sd resiver ?
Stigao novi raspored, previse rupa
Meni je raspored ok, samo me ove rupe nerviraju.
Znam ja zasto je ostavljeno ali evo samo za nase kanale npr. je ostavljeno 5 praznih mjesta, a nema sanse da dodje 5 nasih kanala. Mogu jos samo Prvu i RTCG 2 da ubace, ne vidim nista vise sto bi moglo da uleti