Ovdje se u zadnje vrijeme vise prica o pravima prikazivanja programa nego o extra tv-u:confused:, dajte te nove kanale zeljno ih ocekujemo!!!!!!
Vidjecemo koliko ce proci vremena od Saletove najave!?
Printable View
Ovdje se u zadnje vrijeme vise prica o pravima prikazivanja programa nego o extra tv-u:confused:, dajte te nove kanale zeljno ih ocekujemo!!!!!!
Vidjecemo koliko ce proci vremena od Saletove najave!?
Bice dva kanala nova jako brzo, provjerena informacija iz T-shopa ;)
Sve znate :)
Resetovao mi se stb i sad mi je nemacki interfejs kroz meni i to me jako nervira. Inace sve radi ok ali ja ne znam njemacki i naravno tu ima opcija koje kod nas nema te mi to smeta. U tehnickoj ne znaju kako to da da se vrati. Ne vidim onda ko ce znat osim da mi mijenjaju stb. Da napomenem da mi se speedtouch pokvario to sam prijavio i doci ce za to ali ovo mi je iskrslo u medjuvremenu. Sta mislite...
Meni / Podesavanja / Pa izaberes prvu opciju Opsta podesavanja / Onda cetvrtu opciju Jezik menija. Tu bi trebalo da imas Crnogorski.
Probaj pa javi.
vidi emile druze stari, problem mi je jer mi je trenutno njemacki i to nije se samo jezik promijenio vec citav interfejs i izgled (ko da je novi softver). i naravno kad se udje u meni pise t-home i jos neke opcije sto ima samo u njemackoj. ja se nekako snalazim nasumice ali mi to smeta.
Sinoc se moglo prvo poluvrijeme gledat dje oces a onda se neki shpijun iz Tcoma sjetio da prebachi program pa su potulili bez onoga "telopa" da je lokalna stanica otkupila prava bla bla truc truc...
Ne ne ne, STB ti je (bio?) ukljucen u pogresan port HGW-a, ukljuci ga u port 1 ili 2 (umjesto 3 ili 4) i odradi factory reset: Iskljucis STB i olovkom drzis taster FACTORY RESET (sa zadnje strane STB-a), onda ukljucis STB i olovku izvuces kada se na TV-u pojavi zupcanik. Poslije 15tak minuta ce sve biti ok :)
Ben Dover sta to odje ima komplikovano????
Sale je lijepo objasnio. Drzis reset dugme i onda upalis uredjaj, ne pustajuci reset dugme dok vidis zupcanik.
Meni ne zvuci toliko komplikovano, a ako nekom zvuci... onda... hmmm... kako bi rijesio tezu zagonetku...
:D
Nema veze, jer je software i hardware isti (tj. u 301 je veci HDD). Pritisni dugme OPT, pa onda strelica lijevo i tu izaberi full. Hvala Poseydonu sto me je prosvijetlio za ovaj feature ;)
Sale, evo napravih ko sto si mi rekao i sad je sve u redu. Hvala na savjetu i jedan veliki plus za tebe, ne za t-com svakako. Evo sad posto si mi rekao sta treba da uradim sjetio sam se da sam prilikom kvara speedtoucha koji mi je danas zamijenjen jedan kolega iz podrske predlozio da prikacim stari ruter d-link 684T i da kasnije nazovem pa ce mi to objasnit kako da odradim, kad sam kasnije nazvao neko od njih me ubjedjuje da to moze ali da niko ne zna kako to da se odradi, i ja sam tako ostavio d-link zbog interneta. I kad sam to prikacio desio se mali prekid elektricne energije i stb se resetovao i zato sam pomislio da je zbog toga a ne zbog prikacivanja na drugi ruter. Nego vidi znas sta meni nije jasno kako to da ovo tvoje kolege nijesu znale u tehnickoj podrsci ne jedan vec trojica. Ali problem je rijesen zahvaljujuci tebi i dobro bi bilo da podrska cesto ovako pomogne konkretno
Pozdrav ;)
OK. Cuh bice novih kanala ubrzo. Da li ce biti medju njima i koji HD kanal???????? Kad se moze to ocekivati. Vrijeme je vise.
:D
Čuo sam da će biti novi TV kanal - "Parlament" koji će ujedno biti u HD? :confused:
Hahaha, parlament :), to ce valjda da budu prenosi skupstine, a i ne vidim razlog da uvode HD za to hahaha ;). Sala.
Nikako Parlamentarni u HD formatu! Poslanici bi morali da se sminkaju prije zasijedanja, jer bi im lice bez sminke izgledalo kao petarda :)
Jeste li vidjeli reklamu za Extra TV u toku prenosa utakmice u donjem lijevom uglu na in televiziji?? Da ovo nije i razlog zasto T-Com iskljucuje HRT i RTS, in vas reklamira, a vi tulite kanale u KORIST pomenute televizije?!?
Mislis? :lolblue: Ali ipak u pitanju su TV prava...
Ma to nam Sale isključuje, hoće da nas nervira. Njemu to sigurno radi kako treba. :mrgreen:
Evo jedan cu Vam rec. Nova TV.
Drugi je cini mi se Pro TV nijesam siguran da li je to pravi naziv.
Je li ko imao problema sa tonom u par navrata tokom vecerasnje utakmice? Posebno me interesuju oni koji su TV i STB povezali HDMI kablom ?
I kad bi trebali da budu ti novi kanali?
mnoooogo vise od 70% :lol:
U Crnoj Gori u poslednje 3 godine je prodato oko 50000 LCD HD ready televizora, tako da 20-25% domacinstava sugurno ima HD ready tv.Od 20-tak mojih prijatelja poznanika 2ili 3 imaju stare CRT televizore.Crnogorci su mnogo vise HD ready no sto mislis.Kad se tome doda da je cijena LCD vec sada niza nego CRT prije 10-tak godina(sto je prosjecna starost tv koji su u upotrebi i zreli su za promjenu) za 1-2 godine ce penetracija HD ready tv biti minimum 50%
@ Poseydon: TACNO!!
Imam ja :P I ocu HD!!! Pustite vise taj freakin HD, i samo pazite da bude pravih 16:9 :)
Sve cestitke za Novu TV, ali samo jos da se pojavi, za Pro tv pojma nemam kakva je to televizija i koji je njen sadrzaj, slazem se da su 2 kanala malo za prosirenje da su bar jos 3 pa da se kaze da je prosirenje.
Inace sam zadovoljan sa Extra tv jos uvijek, nadam se da ce tako i ostati!
Pozdrav!;)
Edukativnih...pa sportskih...
Ovih prvih nama nedostaje najvise !!!
Hoće li biti ovo skoro kod nas: http://www.foxnews.com/story/0,2933,369568,00.html ?
naravno! :lol:
Da, Sale mislim jer u toku prenosa utakmice se ne reklamiraju ostali kablovski operateri, nego upravo reklamiraju Extra TV! Sto se tice ,,prava,, znaci li to da ste prekrsili prava kad se prenosio Roland Garos ISTOVREMENO na RTCG, RTS i Eurosportu! Znaci dvostruki standardi na djelu! Evo recimo na IN ce od 23-eg biti prenosa WIBLEDONA, hoce li se gasiti RTS i Eurosport?? Novih kanala SVAKAKO treba dodavati, a ponajvise sportskih, dokumentarnih ali i kanale sa Balkanskog govornog podrucja!
Evo sada dodjoh kuci i rekose mi da dnevno slika blokira po 1-2 min, zasto?!