Koliko je gold standard u PG, ako ga uopste ima ?
Printable View
Koliko je gold standard u PG, ako ga uopste ima ?
Nikola mozda i uzmem neki jeftiniji jer prije nikad nisam koristio protein a treniram tek mjesec i nekoliko dana...
Oktagon ima ga u sportsart teretanu cini mi se oko 70 eur da je od 2.27 kg
Aha, grazie
Ja sam nedavno dosao sa strane, pa nisam bio upucen u cijene, to je stvarno skupo.
Kolko kosta animal cuts i super cuts
zna li ko?
valja li u isti dan odradit trening u teretanu,i izivit' se na dzak..cuo sam da ne valja.sto mislite?
valja...prvo dzak pa navali na tegove...nema tu pravila :D ...jos bolje da se ne ukrutis ka' k***c od tegova :)
pa ima veze sa kondicijom sve ono navedeno, sto sparco rece, itekako je najpravilniji udisaj na nos ,i samim tim kad se naviknes , bolje i duze izdrzis, jer svaki udisaj na usta susi grlo, unosi hladniji vazduh nego sto treba da udje u pluca i postoji sansa da ti pravi problem, al tu vec pricamo o ljudima poput silve koji dodju do krajnjih granic napora, koje mi svi smrtnici odje mozemo da sanjamo, pa nama to ne znaci nista
Zavisi sta ti je cilj, ako se definises valja. Ja sam to radio kad sam skidao masu, nekad dzak, nekad eliptika, oko sat vremena.
Podledajte ovaj klip od 00:50 http://www.youtube.com/watch?v=5mxjefR-vdI
ako predugo udara dzak prije treninga s tegovima, nece imati snage za tegove. ako je samo zagrijavanje, ok.
pm. strasni levroneov klip: http://www.youtube.com/watch?v=lWIOkbKhaRY
mnogo je bolja varijanta tegovi pa dzak ;) da se istreses posle treninga i razbijes misice oznojis se dodatno i lakse se istegnes, ako prvo njega izubijas umorices se i rad sa tegovima ce ti biti smanjenog inteziteta
ljudi htio sam da uzmem onaj super cuts 3 da se izdefinisem i da smrsam malo, e sad velite da s njim treba i neku dijetu drzat i radit kardio, nije mi to problem nego ne znam koju dijetu da koristim... trazio sam na internet tu keto dijetu sto ste pominjali ali tamo sve sto pise je treba da unosite ovoga onoga a ja nemam pojma koliko i jedno jelo ima tih kalorija i ostalih zajebancija, pa ako imate neki dobar link dje pise sto jes' ili znate ispisite odje ako vam nije muka... inace trenutno ne koristim nikakvu dijetu samo sam smanjio porciju i skinuo sam skoro 3 kg...
a kolko puta na dan ijes ? i koji je period za kolko si makao 3 kila ?
3 put na dan, cini mi se malo manje od mjesec dana, i ne jedem leba vise po 2-3 parceta no po pola jednoga, cisto ono reda radi :D imam kuci ovu spravicu pa vozim svaki dan po 15-20 minuta, imam i biciklo ali ovo je bolje.... mislio sam da uzmem onaj super cuts 3 pa bi poceo malo i u dzak da udaram vidim ti velis da je to dobro posle treninga sa tegovima? i nasa bi neki program za trbusne, ka onaj ab ripper...
Dovoljno ti je brate da si na keto i da trosis vise nego sto unosis
Je li mi kasno sad da pocnem u teretanu da se malo uljudim do ljeta ? :D
nikad nije kasno, bolje ista nego nista.
moram popravit ruke jer su ga 2 grane, ovo ostalo je kolko tolko pristojno
Kako da uklopim trchanje u cilju skidanja par kg sala(nishta strashno,mozda 3-4 kg moram u minus) sa treningom,pripremnim za neki ozbiljniji rad u teretani(vratilo,razboj,sklekovi,chuchnjevi itd)? Za ovo prvo mi treba deficit kalorija,za drugo obrnuto...ima li trika da oboje radim istovremeno,mishljenja?
ako sam dobro razumio ciljas na topljenje masti i nabacivanju ciste misicne mase?
mislim da je to veoma tesko izvodljivo, ako ne i neizvodljivo.
@oliver
e pa to je problem brate sto ja ne znam sto da jedem tokom te dijete? i koliko ima kalorija ako pojedem ovo ili ono... kad vozim na onu spravu pise mi tacno koliko kalorija potrosim (e sad kolko je to tacno) ali to ti je ono, vozis 15 minuta to je do 90 kalorija, koliko je to, jel malo ili dosta nemam pojma...
Imas po netu za tvoju tezinu, godine i visinu da vidis koliko ti kalorija treba za "zivot", i koliko kalorija gubis npr laganog trcanja 10 min, isto tako i za voznju bicikla itd. Kod keto je meni najteze palo sto ne smijes hleb da jedes, jer ni jedan obrok nisam mogao bez njega, ali se ubaci povrce i lakse ti pane, ti mozes da jedes i salame i virsle, sve vrste mesa, ribu, povrce... sve moze to da se iskombinuje i da napravis fin obrok koji ces bez muke pojesti, samo sto si u pocetku mrtav samo tako, nemas snage ni nista, dok se ne pokrene ketoza pa se posle naviknes na to
E ovako :)
Visok sam 191cm, tezak 87kg. Zadnjih godina redovno se bavim sportom (taekwondo,plivanje,teretana). Nikad nisam vodio racuna o ishrani, jedem sto stignem ( fast food izbjegavam svakako).
Nedavno sam napravio napredak u teretani, mogu da dignem 100kg 6-8 ponavljanja.
E sad me zanima:
- da li je moja kilaza dobra u odnosu na visinu?
- da li treba da radim treninge za definiciju ili masu?
- Kakva treba ishrana da mi bude ( ako moze neki program - ali normalan program, ne da potrosim 300 eura na hranu mjesecno >< )
- Da li imam potrebu za suplementima? ( whey ili slicno)
- Neki savjet ili slicno :)
Hvala na odgovorima.
buraz na tu visinu, cepaj stari masu i samo masu, preko 100 kila ima da nosis na sebe da ne osjetis i budes masa mocan, fiskaj odma neshto na injekciju, naki boldenon i cepaj sve cega se na sto dofatis
Brao. Moze li sad neko ozbiljniji ili stariji od 15 godina da odgovori :)
sacekaj sad ce sparcu 15. rodjendan pa procitaj ponovo :)
sjutra punim, pa procitaj sjutra ;)
Sto je ovo svi kao neki experti za ovo ono , a kad vam trazim da mi napravite neki program i kako "zdravo" da se hranim nidje nikoga ( ne racunam ovog malog sparco ;p ) . Ni da bog da sam vam trazio s cim da se bodem, tu bi savjeta bilo za jos 88 stranica. :)
pojasni to" zdravo"?
Eto ti :;)
kolko kostaju ove omega 3 ?
zavisi pak od 200 tableta oko 15 20 eura, po apotekama mnogo manji pakovi za iste pare;)
za sta uopste sluzi taj omega 3? Googlao sam i jedino sto mogu da nadjem:
-poboljšava rad cirkulatornog sistema I redukuje rizik od koronarnih oboljenja
-snižava rizik od pojave kancera
-ima blago antidepresivno dejstvo
-poboljšava kognitivne funkcije
Malo li je?