Majstor da zamjeni ili popravi bravu/kvake na blind vratima od stana?
Ispadaju kvake, a kljuc steka...
Printable View
Majstor da zamjeni ili popravi bravu/kvake na blind vratima od stana?
Ispadaju kvake, a kljuc steka...
Evo pitaj kolege. Te gluposti znaju 300% i ako nije pvc,al i cuda.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d2e3a2cbb9.jpg
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ajde ovdje da pitam. Kojeg proizvođača materijala bi preporučili za demit fasadu? Imam dobru ponudu za Jub, ali se taj proizvodi u Srbiji i nije dobrog kvaliteta koliko sam mogao da saznam. Maxima takođe ima pristojnu cijenu. Ne znam kakav je kvalitet. Baumit je dosta skuplji, a vidim da je bilo žalbi i na kvalitet njihovih proizvoda. Danas ću dobiti ponudu i od Ceresita.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Bato 068 432 945 slikaj mu bravu,posalji na vajber i neka to rece cijenu za zamjenu
Neki vodoinstalater ili firma,koja ima neku opremu da moze vidjet kuda curi voda bez rusenja svega,ako to moze uopste
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja da znam nema. Cak ne znam postoji li uopste tako nesto. Ako znas kuda ti cijev prolazi, brusilicom izrezes zid, za debljinu cijevi i promijenis cijev. Tako sam ja uradio kad sam ima problem sa curenjem(curelo na spoj dvije cijevi)
Naravno da postoji oprema, tzv. korelatori koji mogu na osnovu vise super osjetljivih mikrofona, da detektuju tacnu lokaciju curenja vode. Da li iko u CG to ima, to je druga stvar.
Primjer uredjaja: https://www.sebakmt.com/files/downlo..._rs_150410.pdf
Preporuka za molera?
provlacio se vise puta po forumu odlican Bane 067 610 000
Baumit izgleda samo Volvox uvozi, 13e po kvadratu, sa tim da se mora čekati do 10 dana i daju garanciju samo ako postavlja fasader koji ima licencu. A ja nemam baš vremena za sve to. Bih da je završim dok ima još ovo malo lijepog vremena.
Dobih solidnu ponudu iz Kipsa za Veber sa Austrotherm stiroporom. Malo veća cijena u odnosu na Jub, a skoro ista cijena u odnosu na Maximu. Imaju i Bekament ali mi predložiše Veber kao bolji. Imaju i Siku.
Pitanje ... Imam kuci manju gusanu pec i evo posle 4 zime grijanja na nju unutra se onaj samot (ili sta li je vec ) izvitoperio i ostetio isto se i ona resetka u loziste izvitoperila . Jel se to mijenja , radi li to neko ili mogu li sam to reparirati . Rekao bih da ovu staru oblogu mogu sam izvaditi lako , al sta kad je izvadim. i ima li neko da pravi one resetke u loziste i ona je dobila neki nepravilan oblik. Ne znam kako i zasto se ovo desilo jer su se samo drva bukova u nju lozila i nejasno mi je da je to napravljeno tako osjetljivo a nije bas jeftino placena
nije bas ova pec al nesto slicno
http://www.triomax.ba/wp-content/upl...-3-300x300.png
U Okov i Kips je bilo da se kupi samotnih opeka, a u Okov je bilo i samota, pa ko umije, da sam odradi. Pogledaj u tender oglase ili kakve male oglase, bilo je ljudi koji nude usluge samotiranja peci. A sto se tice te resetke za loziste, nadji nekog varioca, to njima nije problem. Nadju oni i materijal.
Otac je moj više puta to sam popravljao i kako sam vidio nije neka filozofija. Uzmeš šamotne opeke i imaš set sa popravku(šamot i staklena voda mislim da su). Ovaj set umiješaš, opeke mažeš sa njim i slažeš, kad ih složiš kako treba, premažeš tom smjesom tj kao da izmalterišeš ih i ostaviš da se tako suši nekolika dana. Posle prvo naložiš laganu neku vatru i onda po starom.
To što se pitaš jel moguće da je tako loše, jeste. Svaki šporet kao da je pravljen da u njega zapališ papir ponekad a ne da ložiš suva drva. Suva bukovina dobru temperaturu razvije. Uglavnom, ovako popravljeno trajaće jedno dvije sezone, pa opet ponovi postupak.
Moj tata je davno rastavio jednu TA pec i slozio u garazu samot. Sad je iskoristio za pec od drva, sam je to zamijenio.
Moze li ti neko napraviti tu resetku ili da se ta zagrije i ispravi?
Preporuka za nekog ko postavlja kamenu izloaciju na zidove. Hvala
Sto se tice šamota i zamjene, prosle godine sam sam mijenjao. Pec Alfa, Lara, vjerovatno sam originalnu slomio ubacujuci teska drva. Kupio u Kips jedan komad, 25 * 30 cm cini mi se, samot i staklenu vodu. Ova je bila kratka, pa sam odsjekao od ove slomljene brusilicom i zaglavio na mjeru uz stavljanje ove smjese na spoj i u ugao. nisam premazivao posebno.
Vidim lijepo stoji i ove godine.
Meni se veber lijepak za plocice pokazao vrhunski bas, i keramicar koji je postavljao se odusevio, a bio je skeptican kad sam mu rekao da sam taj uzeo. Ne znam za ostale njihove materijale kako stoje, a vidim da su cjenovno dosta dobri za sve sto imaju u ponudi.
Ja ću se najvjerovatnije odlučiti na kraju za Veber. Ne mogu da nađem ko prodaje Ceresit u Podgorici.
Mislim da Volvox ima, moguće i Drvomont
Drvomont nije isto što i Cerovo? U Volvoxu ga nema. Odnosno nisu mi nudili. Stvarno nisam pitao konkretno za njega. Dali su mi ponudu za Jub Mark i Baumit.
Likaprom i Cerovo ga nemaju... Tražiću ponude od ostalih. Nego kad se dohvatismo proizvođača. Imate li neka iskustva? Cijene su dosta slične kad su u pitanju Veber, Maxima, Jub Mark, Bekament, Isomat... Baumit je dosta skuplji. Pretpostavljam da je i Ceresit skuplji mada ne koliko i Baumit.
Gipsane ploce,za garazu mi trebaju. Najpovoljnije,ili ako ima neko
da su ostale....
Hvala.
Nekog majstora da radi foliju na bravariju?
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Jel' ima neko iskustva sa firmom Aurora Mobili iz Ulcinja? Rade namjestaj po mjeri i ono malo sto sam vidio izgleda solidno i kvalitetno.
Ako ima koga javite utiske/cijene. :)
Aurora Mobili: https://www.facebook.com/Fabrika-Aur...6496045943884/
Preporuka za majstora da mi izvari-napravi vratilo za balkon, koje bi montirao na plafonsku gredu na balkanu ?
https://www.facebook.com/Street-work...3578834379178/
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Da li neko zna izdaje li ko gradjevinske alate ? Il ako ima neko nekog fizickog radnika koji bi otvorio jedno 30-50 rupa fi 35-40 u zemlji za postavljanje nekih metalnih stubova
Meni treba preporuka za dobrog, vrijednog i sposobnog fizičkog radnika za seoske radove. Obezbijeđen prevoz, tri obroka i poštena dnevnica. I za jesen i za proljeće.
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Zdravo, ako je jos uvijek aktuelno, posalji fotografiju vratila koje bi zelio... Na ovom linku mozes vidjeti neke od sprava za trening koje imam u ponudi, ako te interesuje :)
https://www.facebook.com/spraveza.trening.1/
Planiram da krečim zidove koji već dugo nisu krečeni.
E sad, da li treba neka priprema, tj.neko čišćenje zidova ili samo da premažem Jupolom.
Mislio sam da koristim Jupol ili ima neka bolja alternativa?