pa i ne mozes gajit ljubav prema renolu jel
Printable View
pa i ne mozes gajit ljubav prema renolu jel
Kakav crni Reno, meni auto sluzi ne ja njemu. Ja ne mogu da gajim ljubav prema autu, pogotovo ako u njega ne mogu biti suv. Manje se skavis kada ides pjeske sa kisobranom nego kada vozis Mazdu.
Sjecate se vica zasto Yugo ima grijace na zadnju sajbu....
Iman ovi:
Zasto svaki kupac Mazde dobije kisobran?
Jer kada pada kise ne smije da ga izvede iz garaz, pa ide pjeske (manje se skvasi).
Što veliš to prijatelju :)
Ja ne znam o kakvom kvašenju pričate u mazdi ali mene moja sasvim dobro služi. Evo peta godina još malo, auto staro 13 godina. Veliki I mali servisi, zamijenjeni semerinzi gumeni na cijevima koji idu do dizni prije par mjeseci, zamijenjen regulator pritiska goriva I podloške dizni...to je sve od ulaganja za 5 godina uz naravno par xenona I sijalica. Da li auto ima mane, zašto ne bi imalo mane I koje auto nema mane?
ma pusti ga...sad je u pitanju ono klasicno trolovanje, da vidi do koje granice cemo da se prepiremo sa njim :D
Maaa nijeeee, mislio sam da nemate kad od susenja guzica :stupid:
Directore, sala na stranu
https://forum.cdm.me/showthread.php?...99#post4810399
https://forum.cdm.me/showthread.php?...34#post4810534
Mozda je to problem samo kod novijih, mozda je fetish mokrih guzica u Japanu postao popularan tek kasnije. :)
Ne znam što bih rekao na ovo. Dokle god je meni fino I zadovoljan sam zabolje me što ima video sadržaja sa problemima bilo koje vrste... kad postoje auta koja su daleko skuplja sa svakakvim jadima, polovno koje mene ok služi je za mene sasvim super priča.
Tako je slazem se!
Znači 3 valja a 6 ne?
Nisam previše iznenadjen, tesla model 3 je bolje uradjen od model S...
...ali je fora što je model 3 došao nakon model S.
Trojke su bile proglašavane autima godine u njemačkoj I bili najpouzdanija auta u zemlji VW, audija, bmw-a I ostalih...
Za 3 mjeseca ispitah potrošnju mazde 6 (2.0 - 107kw) - otvoreno 6.5 litara (do beograda i nazad), kroz grad radnim danima 13 litara, kroz grad vikendom 11 litara, budva-novi oko 7.5 litara, auto put 130km/h po bordu je bilo oko 8.5 litara.
Koje godište?
jes...2013-to.
Dosta kroz grad trosi onda
To je Skyactiv? Automatik?
na otvoreno ja ne vjerujem da bih sa dizelom uspio pola litra bolje od toga...a mozda ni toliko.....
meni je zadnjih 1500km a od toga je samo jednom relacija bila od pg do zabljka i nazad 10.4L...
nije mazda...reno je :)
Kotor, Grahovo, Nikšić, Podgorica, Budva, Kotor - potrošnja 5,2l. Motor 2.0 benz, 120hp, 210 Nm, 2015 god. Ako baš ideš za tim onda se može smanjiti na 4,9l ali to onda nije vožnja...
momku kome sam prodao pezo 308 1.6 dizel 66kw trosi 8 litara kroz grad (u ovu guzvu).
ja bih volio da manje trosi ali tako je kako je - prva, druga. Jeste skyactiv.
Redovno sam počeo da gasim iStop jer me počeo nervirati. Ovo ljeto kroz Kotor kad ti treba 30min za 500m došao sam do potrosnje od 7,4l. Sve u svemu, dobro je.
Ja imam 2.2 dizel i trosi mi 6.5 otvorenog, kroz grad i kad je zima skoci to na 9 sigurno
Kroz pg i ovakve guzve nema auta koje ne trosi bar 2-3 litra vise no sto bi trebalo. Stani-kreni, prva-druga.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk