Trenutno idu ali pitanje je do kad ce.
http://www.totaltv.tv/Ponuda/311/Ras...ml/nav_start=0
Skracena je lista masu, pi. Ali mi nije jasno zasto na njoj nema nema RTS-a kad imaju licencu za njega
Printable View
Trenutno idu ali pitanje je do kad ce.
http://www.totaltv.tv/Ponuda/311/Ras...ml/nav_start=0
Skracena je lista masu, pi. Ali mi nije jasno zasto na njoj nema nema RTS-a kad imaju licencu za njega
Dako ubace barem ove nase crnogorske kanale
Nikad ti kanali nisu bili na sajtu Totala,jer nisu zvanicno u ponudi ;)
sada imaju dozvolu za RTS1i 2 a ne znam zasto bi gasili obn i prvu i jos neke kanale meni je to glupo.
Obn je FTA,njega sigurno nece ugasiti,a vidjecemo sta ce biti sa ostalima,sigurno da mogu da srede pravo emitovanja i za njih ;)
Dobili su dozvole za RTS 1i2 mislim da treba jos za prvu ako se ne varam
nije mi jasno sto total ne zavrsi da imamo hrt u cg kad su vec svi ostali operateri dobili dozvolu i imaju ih na listi.velika steta za prvu:(((( nisam jos primijetio sta jos fali na listi?
koji su FTA kanali na Totalu
Koliko kosta da mi naprave da imam ove kanale sa satelita ovog hotbird i astra? Treba li da se zovnu ovi iz totala da mi to ugrade valjda lnb :)?
Prva,Obn,FTV,TV3,Happy,bilo je lijepo dok je trajalo :D
Najzalije mi je TV3a...
Cudno sto je sklonjen Happy...
jeli moguce da su to sve pogasili? nece se vracati?
sto jos skidaju?
Sklonjeni sa liste jednostavno,pa ja se nadam da ce SBB srediti sa tim kanalima da se gledaju u CG,kad su mogli sa RTS-om,onda mogu i sa ovima sigurno...
zvao sam total tv i rekli su da je privremeno sklonjeni. Ovi kanali bice sredjeni sem Prve jer ovi imaju na druge operatore
Ako pocnu da se postuju tv prava ne znam na koju foru mogu RTS, HRT, PRVA, Avala prikazivati u CG filmove i serije koje su otkupili za svoja trzista...a ako pocnu da zamracuju i njih onda ne vidim svrhu zasto su uopste u ponudi???
Ja imam srpsku karticu, i sve su ove kanale pogasili.
Ne znam kako , ali evo sve pogasili.
Otkazaću total.:mad:
Ako imas srp karticu nemoguce da su ti te kanale izgasili,jedino ako imas staru karticu,pa ti je RTS na 1. mjestu...
Ja i dalje imam Prvu TV, Happy, FTV, OBN sinoc ih nije bilo, ali sad imam!
Svi koji nijesu restartovali resiver i dalje imaju sve kanale;), a imam i nacin kako da i dalje gledam te kanale;)
Nemaju,ja ga nisam restartovao pa su naprosto nestali sa liste :D
E ako ces vjerovati ja ih imam
A vjerujem ti ja,nema razloga da ti ne vjerujem ;)
Samo ti kazem kako je kod mene stanje :)