E kakve su reklame politickoj sceni u Kotoru, pa to je komedijA. Kao da je kotoranima IQ 83. :D
E kakve su reklame politickoj sceni u Kotoru, pa to je komedijA. Kao da je kotoranima IQ 83. :D
A kakav je ovaj Vuk Kadić? Iskoči mi na Insta
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sin Ranka Kadića, nekadašnjeg visokog funkcionera SNS-a. Mislim na domaći sns, prije nego što je promijenio ime u nsd. Sjećam ga se kad je imao petnaestak godina, bijaše tada prilično nametljiv. Pojma nemam kakav je sad. Vele ljudi da im na štandovima aktivisti tokom ove kampanje maksimalno kulturni i vaspitani, on nije vodio neku negativnu kampanju. Računam da su baš daleko od cenzusa.
Iako je on lično novo ime, ekipa oko njega sve bivši snpovci. Računam da je ideološki neđe đe mu je i otac pokojni bio, ali se nije ideologijom bavio u kampanji za lokalne izbore. Što bi trebalo da je normalno i logično.
То је лајт снп фракција, препристојни за неки бољи резултат, Вуксановић и Ковач се ту одвајају као ок ликови, иако је други одликован од стране Вучића.
Тих проценат или два су могли доста значити ПЕС-ДЦГ коалицији а још више УРА-ПЗПГ-ПЗП, ко зна зашто се нису удружили.
СНП је прошле изборе изашао самостално, са Вуксановићем на челу, добили 2.9% ако Кадић добије 2% то ће бити успјех.
Sin dr Ranka Kadica. Posao je ocevim stopama i bavi se medicinom i politikom.
Otac mu je bio jedan od konstituenata Narodne stranke sa Novakom Kilibardom. Kasnijenje sa Borislavom Bojovicem osnovao cini mi se Srpsku Narodnu Stranku (Seseljeva podruznica u CG) u kojoj je bio Andrija Mandic. Doslo je do razilazenja i kasnije je to postala Demokratska Srpska Stranka a Mandic je posao svojim putem. I nikad sa njim nije htio išta da ima kasnije sto je za respekt.
Imao sam priliku spletom okolnosti da upoznam Vuka kao ljekara. Fin i kulturan, korektan i empatican prema pacijentima.
Na zalost posao je kao i otac u politiku sto je za moj pojam lose jer smatram da je greota da ljudi koji su zavrsili medicinu potrace silne godine skolovanja u talog CG politike kojoj god frakciji pripadali.
Otac mu je bio poznato ime u oblasti nuklearne medicine. Bas dobar strucnjak, zanemarimo politicko djelovanje, veoma cijenjen u svojoj bransi sa puno naucnih radova.
E ako znam, ovo su ti teske optuzbe... Nekako ga opravdavam time da je u neprirodnoj ulozi stavljen, i da mora da glumi ono sto ne moze. A mozda gospodja ministarka iza gura, pa dolazimo do istog....
Vrlo moguce da grijesim.
Edit ahajaha ladno si sifre dijagnoza stavio
Shto je ovo ***** ti...uhhhhh nama je pola populacije shto znachi svako drugi po k poshao,daleko bilo!
Djevojke, vama se ne obraćam, jer ste vi normalne i civilizovane, nije radi rodne neravnopravnosti.
Momci, pošto se bliži izbora ćutnja, kao i sami dan izbora, samo da iskoristim priliku da vas pozovem na normalnu i fer diskusiju još ovo malo dog prođe ova muka.
Znam da ste svi na izmogu snage, naročito vi koji ste plaćeni da pišete, ali molim vas da održimo diskusiju civilizovanom.
Neki od vas imaju dovoljno bodova da jedan kiks izaziva ban, a dosta vas je na dvocifreni broj kazni.
Ako su nam političari talog, ne moramo mi na forumu biti takvi. Forum i generalno nije takva društvena mreža. Za te stvari imate FB i twitter tj X pa izražavajte se bez nekih pravila, a ovdje molim vas poštujte pravila a naročito sagovornike neistomišljenike.
Zahvaljujem.
Uhapšen Rade Dabetić, koordinator glavnog urbanističkog inspektora za Južnu regiju (vijesti.me)
Što kažu pravi predstavnici srpskog naroda u CG, pakuju mu jer je Srbin? Operisan je? Znam znam, kažu da nije smetalo kad je DPS _________________.Quote:
Dabetićevo ime nalazi se na 28. mjestu odborničke liste "Za budućnost Podgorice - Grad svih nas" na lokalnim izborima u Podgorici.
Ne znam šta oni kažu. Ali se sa sigurnošću može reći da dok je DPS bio na vlasti ovoga nije bilo.
Okle pare ovim partijama, nije vise glas jeftin kao sto je bio. Sad 3x vise dijele... Pes-Dcg, Bosnjacka i dps, tako cuo u kafanu ;) A vjerovatno isto dijele i DF i Ura, samo nisam cuo dok sam prisluskivao razgovor ;)
Mentalitet naroda se ne moze promijenit, niti moze biti bolje, samo je pitanje ocemo li glasat za nase ili njihove. Srbi ce glasat za svoje (pes-dcg, zbcg, jakov) tu nema dileme, samo mi ostali smo kriticni jer se prevarimo pa glasamo navodno gradjanske partije i sad imamo cettnike na vlasti [emoji2]
Evo ja cu glasat Preokret, cisto da bih vidio s kim ce poc u koaliciju jer ce mi tako olaksat odluku za parlamentarne izbore. Ako odu sa Pes zbcg, onda glasat dps i to je to
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Нијесмо му ми ништа зборили но он сам рекао. [emoji23]
Дако буде утицало на некога. Чуш градоначелник Беча.
Gradonačelnik Beča podržao Nermina Abdića
https://www.cdm.me/politika/mihael-l...ra-u-nedjelju/
Griješi sinak, silno griješiš. Bilo bilo.
Pavle Radulović podnio ostavku (vijesti.me)
E sad, neka analogija dalja bi bila da pitamo hoće li Slaven Radunović podnijet ostavku i zašto neće?
I to mu čak nije bilo potrebno ni da ima račun u banku no sve radi preko gotovine. Paf paf 50 iljada kući.
I ja vazda držim malo gotovine kući. Za svaki slučaj.
P.S. Slaven Radunović je gnjida. Dfova verzija Petra Ivanovića ili Belog Orla Boškovića.
Inspektora je umjesto MUPa snimio čovjek kojem je ovaj trazio mito pa se to nije moglo ignorisati.
Kamerom koju je morao sam da kupi montira i da snima dokumentovao je razgovore sa gradjevinskim inspektorom Boskovicem pa smo svi mogli da vidimo kako go funkcionise.
Ovo danas je nesto na sto nismo naviknuti-da inspektori policije hvataju kriminalce.
Obradujem se iskreno svakom hapsenju,danas mi je dan uljepsan.
Zasto se krije da je Radulovicu ovo palo kao budali samar, covjek je postavljen da legaluzije nelegalno izgradjene objekte "biznismenima" i da legalizuje jos par lokacija po PG dje se nije smjelo graditi (cus mene Celebic), a ovo sa inspektorima mu je dobro doslo da sav kajimak koji je namako ponese sa sobom i izadje "cista obraza" (i ako je bez), i sad ladinja tukija sa milionima koje je uzeo jer je odradio prljav posao, ali ajde da vidimo oce li Slaven podnijet ostavku...
Kako hapsi saranovic pred izbore.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@hercules evo već dijelom odgovoriše. Ja ću dodati kako ovaj inspektor nije bio na listi DPS-a. I kako je ovo jedan od riiijeeetkih slučajeva u dugoj vladavini DPS-a. I jesi li stvarno ozbiljan kad kažeš da je Pavle Radulović zbog ovoga dao ostavku? [emoji846]
Kolika je po tebi vjerovatnoća da Slaven podnese ostavku?
Rekao bih 10%. A pošto znaš da neće, sad ni kad je Radulović podnio, to nije zbog one korupcije.
A dobro je to… razumijemo se. Važi…
Ispade DPS pošteniji od Koljenice i Lažojka[emoji23]
Pa viđi koga braniš[emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk