The NBA has suspended Milwaukee Bucks' Bobby Portis for 25 games for violating the league's anti-drug policy, sources tell ESPN.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
The NBA has suspended Milwaukee Bucks' Bobby Portis for 25 games for violating the league's anti-drug policy, sources tell ESPN.
Wemby ima ugrušak u desnom ramenu. baš zaebana situacija.
https://x.com/ShamsCharania/status/1892631822468551073
Uz zelju da se vrati jaci, trenutno ne trpi SAS njegovim neigranjem, posto mu je uticaj na igru zanemarljiv, ili cak kanali tim.
jes, da sandro mamukelashvili ima njegove minute, bio bi all star, ako ne i kandidat za MVP-ja.
To je drugo sto su pocistili back up bigs, pa sad i moze da im fali :D
Dobar je Sandro.
Vidim Bijombo je tu.
Nocas lagana 1 na SAS.
o zachu collinsu da ne pricamo, ne znam uopste kako je wemby startovao ispred njega ove sezone, a jos manje zasto su ga trejdovali. cudi me da nema protesta navijaca ispred AT&T centra da traze wrightovu glavu na pladnju.
Bosh je imao kroz pluca ugruske ako se ne varam.
Par godina kasnije je mogao igrati, ali je vec bio mator i nemotivisan.
Bice dobro Vembi, necemo razmisljati drugacije.
Bilo je igraca s tim uocenim problemom, valjda i Ingram jednom.
https://www.youtube.com/watch?v=jCke2xdymxc
Tacno moram telefon mac iz ruku kad gledam NBA, posto u svakom mecu makar 2-3 puta mi dodje da ga zafrljacim u TV.
Ide lopta ka Francu Vagneru na poludistanci, ima sut, izbaca na Bankera za 3, koji ima sut, ali pravi pas vise, i sledeci igrac sutira trojku.
Sledeci igrac je Vendel Karter.
To da bilo ko moze da sutira trojku, i jos da mu se uopste baca lopta, to mi je sprdanje s igrom.
Ka ovo sto Ajs Tre pogodio trojku sa loga.
Pa 10 da ce ih pogodit, nema sutiranja sa loga u 5s napada.
Po mom skromnog misljenju Filadelfija je u Grajmsu dobila Derik Vajt tip igraca.
Nece blokirati kao Vajt, ali je ostatak odbrane je tu. Uz mogucnost da postane bolji suter.
Isto ovaj Orlando ne igra neku odbranu, pogotovo bez Sagsa.
Tre Jang im cijepa odbranu kako pozeli, umaraju Franca na njemu, a visoki igraci nisko stoje pa bas dozvoljavaju svaku mogucu slobodu kreacije Atlanti.
A opet kad je unutra gotovo nikad mu ne sprjecavaju floter, iako Okongvu nije neki vertikalac, plus sto valjda drugi veliki treba da pokrije odbranu loba.
Sags im je najbitniji igrac, dusa tima sto bi se reklo.
Kad ce vise postovanje za Bitadzea?
Ne priznaju mu blokade, biju ga u damu,nikom nista...
Da je iz Srbije bio bi MVP kandidat.
Marej nabio bananu Bridzisu dok ga pazio 1 na 1.
Jokic nije imao ni pokusaj odbrane u cijelom mecu.
Dje ih nece dobit ovi Horneci.
I to bez Bola i Vilijamsa.
Najjace bilo kad ostade Jokic 1 na 1 sa Bridzisom i gestikulira rukom da se dodje da mu d
se pomogne.
MVP MVP 🤣
Njujork ce opet veliko nista da napravi, Tauns ima da bude na 42% kad bude trebalo.
Ali ko im je kriv.
Evo Horneci nekog Bauha angazovali iz Vestercer Niksa, skroz legitiman NBA igrac.
Mogli su ga Niksi angazovat da su imali u glavu.
Финикс је за бачит. 3 играча, 150 милки годишње.
Кад оно играш без срца, херца, Харта.
Imas Tibsa na klupi, dje ces vise herca.
Jesu igrali sinoc produzetke, i gube 27 na strani od napadacki najmocnije ekipe, ali imam osjecaj da ce se Tibs boriti do kraja.
Imam osjecaj da kad bi Klivlen batalio par ofanzivnih levata, i igrao 8 igraca, da bi svakom po 140 stavlja.
Tezak indijanac ovaj Tibodo.
Bas tezak.
Cijelu cetvrtinu odigrao Bransona, a gube 33.
Taunsa skoro 11 minuta.
Да им не би дошла слава главе након Олстар експедиције. [emoji23]
LeBron or, finaly, LeThrone tonight?
9 pobjeda je Denver povezao ali koliko vidim nije se sastao sa plejof ekipom u tom nizu tako da me ne bi zacudilo da ih dobiju Lejkersi.
Vidjeh da je Vando na listi povrijedjenih, tako da nisam optimista.
Ble Arrow je upalio svoj PO mode koji im je donio titulu, a s druge strane Luka dise na skrge.
Ali dobro, nije nemoguce.
Bar nema Pussy Dejvisa da svaki put podbaci protiv Denvera, pa eto makar ta prepreka je eliminisana.
Tu smo...
Kakav kompjuterski pas Luke LeBronu i njegov signature tomahavk. Top play.
Luka odličan.