Danas je bilo mnogo manje onih smijesnih situacija na sredini i pozadi.
A sad na Sovence i prvi gol iz igre :)
Printable View
Danas je bilo mnogo manje onih smijesnih situacija na sredini i pozadi.
A sad na Sovence i prvi gol iz igre :)
22.avgust u Podgorici
bice 3:0 za SLOVENIJU
Jutros nisu bili loši, solidan je bio Jeknić pozadi, opet Vlado Božović je par puta odigrao dobro, njegov prezimenjak na golu u nastavku takođe siguran...
Burzu je očigledno nedostajao Vukčević na sredini terena jer je on čovjek sa kojim bi se bolje dopunjavao, Radonjić odsječen,nije ni dobio nijednu upotrebljivu loptu, Raičević standardno ratnički nastrojen:)
E sad mene zanima otkud Rade Petrović u reprezentaciji, je li to onaj isti što je igrao za Kom? Ako jeste taj momak je bukvalno zalutao u reprezentaciju.
pa jesmo li imali ijedan opasan sut na njihov gol.... ili neku 100% sansu??
Moze bit i 6:0 za Janeze ko zna, lopta je okrugla :D
Slovenci su daleko od renomea koji su imali dok ih je vodio Katanec, trenutno su svojoj skupini imaju 4 boda i pri samom su dnu tabele...
Od ex-yu drzava se jedino za CRO i SER moze reci da imaju "jace" ekipe od MNE, Hrvatska je jednom nogom vec na EP, dok je Srbija u igri za jedno od prva dva mjesta..
Makedonija je zaredala porazima, nemaju los sastav ni loseg trenera ali je izgleda rusvaj oko saveza poljuljao moral u ekipi, BIH je s druge strane unatoc rasulu u sastavu i odbijanju cak 13 igraca da nastupa, u zadnja dva meca uspjela pobjedit Tursku i Norvesku, sta i njima daje neke teoretske sanse za EP, al ne vjerujem da se cuda mogu dogadjati svaki put, mislim da ce njihova realnost biti 4-5 mjesto u skupini
Ne,prijatelju -nista!
Samo malo vise ,,vazduha,, nego sa Japancima ali ne zahvaljujuci nama nego zbog nacina igre protivnika!
Ponavljam, iskljucivo brinem o nemogucnosti da u bilo kojem minutu igre nametnemo svoj stil i da prisilimo protivnika da se brani!
Ekipe iz bivse Jugoslavije -Srbija,Hrvatska,Bosna,Slovenija vise nijesu samo tvrd orah za sve protivnika vec i same diktiraju igru i traze rezultat.
Bez obzira sto smo igrali bez 4 kljucna igraca,ne smijemo dozvoliti da nas tretiraju kao ,,simpaticnu,,ekipu!
Na zalost u Japanu smo bili svima ,,simpaticni,,a dobro znate da su to reprezentacije koje se bogom dane za poboljsanje gol razlike!
Mentalitet mora biti pobjednicki bez obzira na rezultat!
Vidim ,neki i ovaj poraz tretiraju kao pozitivan!
Kazu,prve utakmice,uigravamo se,aklimatizacija itd!
Reporter RTCG na sve nacibne je htio da opravda poraz nase reprezentacije-suvise dobar teren,previse podsisana trava,Purovic zbog aklimatizacije nije spavao 3 dana,nemamo iskustva...
Tako ce ,ubjedjen sam opravdavati i sve buduce poraze!!!
LJUDI U DVIJE UTAKMICE NIJEDAN JEDINI ,ISTINSKI , SUT NA GOL!!
O sansama da i ne govorimo a o 100% sansama samo da sanjamo!
Za mene to nije uspjeh!
pa ja nisam ocekivao bolje, ali se nadam. . . :)
kad RTCG daje reprizu utakmice pa da vidimo kako je to sve izgledalo
rezultat je nebitan? Pa dobro... onda tebi brale nije mjesto na stadion,vec na neki miting ili pak na festival folklora iz svih krajeva crne gore...
Dobili smo drzavu,zastavu,grb(...) formirali smo reprezentaciju,treca utakmica je proshla,i brale,nije vishe NAJBITNIJA zastava i himna,vec borbenost,igra,rezultati!
Dakle,treba josh da se uigraju,posebno kad se vrate u tim ostali!
cheers!
Ovo je samo ugrijavanje, neka se selektor igra i uigrava, 23. 11. pocinje prava stvar, tada se izvlace kvalifikacijske skupine za SP 2010, Crna Gora ce kao nova drzava garant biti u najdonjem djelu zdrijeba sa raznim Andorama i Maltama, tako da je nerealno ocekivat neku "bogomdanu laku" skupinu (mozda bi sa navijackog aspekta bogomdana skupina bila recimo ona sa Engleskom i Njemackom, bio bi to spektakl za gledanje)Quote:
Preliminary Draw for the 2010 FIFA World Cup South Africa
The footballing world is already buzzing with excitement in the run-up to 23 November 2007, the day on which Durban will host the draw for the 2010 FIFA World Cup South Africa™ qualifying ties and groups.
South Africa’s second-biggest city on the shores of the Indian Ocean provides a majestic setting for the ceremony, an event which is attracting interest from all over the globe. Qualifying for the 2010 FIFA World Cup South Africa™ has attracted a record total of 205 nations, all aiming to seal a berth at the showcase tournament from 11 June to 11 July 2010 in nine South African cities.
FIFA.com will provide its usual comprehensive and LIVE coverage of this historic event in Durban.
Eh sram te bilo!!
Pa ako ti kazes da ce biti za Sloveniju 3-0 onda ce biti...
A da ti ja sa produzim na tvoju pricu i da kazem, da ce mo im na kraju u zadnje 7 minuta dati flashback prosle dramaticne utakmice SRJ SP 1998 kad smo im u zadnje 7 minuta dali 3 gola!! :lolblue: Lol kako je Zlatko Zahovic gledao posran kad su u 7 minuta 3 gola dobili ahahahaa uzivao sam!!
A sta se tice ove utakmice... bit ce bolje samo naprijed.
A hoce li to ova ekipa igrati protiv Slovenije? U PG? Ili mladja?
Ma dobri su momci bili danas, ali ne moze se sa jednim spicem, Radonjic je stalno bio zatvoren. Odbrana solidna vezni red je danas bio dosta dobar, tako da je ovo vec licilo na nesto. Risto Lakic je odigro odlicno samo bih ja njega posle svakog treninga ostavljao sat vremena da vjezba centar-sut.
momak nije nikako zalutao, momak je bio kapiten svih mladjih selekcija scg ( ostalo kako smo se zvali) nije imo srece, tj nisu imali sluha tadasnja urpava buducnosti da mu da shansu, pa je igrao svudje nedje, imao je i povredu, posle toga je u kom igrao, a sad igra u borcu iz cacka
Juče je BiH odigrala fantastičnu utakmicu, dobila Tursku 3-2.
ne mogu da ulazim zasto nije zvao ovog ili onog, po meni bi pozadi krljali i radulovic i carapic, al ja nisam selektor, niti ja stojim iza pojedinih igraca, jer ima i igraca koji nikako ne zasluzuju da se nadju na spisku pa su tamo, a luka pejovic je zasluzio svojim igrama u crnogorskom prvenstvu poziv
ako se sjecas half iz koma isto petrovic koji je bio pozvan u repku, al slomi nogu prije utkamice sa madjarima, e on ti je mladji brat ovog petrovica
Potpuno si u pravu kad kažeš za Radulovića i Čarapića. Sjećam se sezone kad je Reber bio trener Partizana kad je posle utakmice pod Goricom htio da uzme Čarapića. Nismo selektori, ali imamo pravo da makar ođe napišemo što mislimo.
Po meni su suvišni Luka Pejović(ne kažem da nije imao dobru sezonu, ali mislim da je tanak za reprezentaciju), Milan Jovanović koji se konstantno gubi na svojoj poziciji i tu duva velika promaja a on i Pejović igraju na istoj poziciji pa nam je to najveći problem pozadi.
A i čini mi se da bi Lakić trebao da ima prednost u odnosu na Pavićevića, mnogo je bolje taktički potkovan. Ćiro Raičević previše ispada, igra mnogo ratnički, čini mi se da tripuje po malo da je Gatuzo...