Kakav je ovo jad od voditelja...
Bravo Rafa
Printable View
Kakav je ovo jad od voditelja...
Bravo Rafa
Bravo Rafa 19 and counting...
Cinilo se ka da se malo prepao da pridje na korak od Feda, al nekako je zakljucao i 19 GS po redu.
Potpuno zasluzeno, jedan od najvecih boraca u svijetu tenisa i sporta uopste, posle toliko povreda i odustajanja, doci na korak od istorije, to mogu samo najveci.
Nadam se da ce iduce godine prestici Feda, da se podjele on i Novak ovako bratski ka i ove po 2 GS :-D
Sta reci za Meda, ako nastavi da trenira kako treba, nece mu biti ravni ni Zverevi, ni Tim, ni Cicipas, momak igra hladne glave bez ikakvih kompleksa, a ima moodah do poda.
dupla španska kasa danas
mjau?
Kasiran si ti bgm odavno na svim sportskim temama i ove jeftine fore su jedino što ti je ostalo.
Послато са E6653 помоћу Тапатока
Zaspao sam na 2-0 za Nadala i propuštio spektakl. Čestitke obojici.
Nadal ima nevjerovatnu šansu da prestigne RF-a.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nadal je lik koji zaslužuje svaku titulu koju osvoji. Voljni momentum nevjerovatan, znanje i sposobnost da se vrati posle povreda i teških poraza isto takvo.
A za Medvedeva radi vrijeme. Pokazao je u ova dva mjeseca konstantnost kakvu nije nijedan mlađi igrač odavno.
Послато са E6653 помоћу Тапатока
A sudija sinoc samo neka je zdravo...
Kakav smecar, oduzima Rafi prvi servis zbog prekoracenja i to oba puta u bas kriticnom momentu...kakav idiot.
Rafa oba puta gospodski iskulira, a mislim da bi 90% igraca eksplodiralo ondje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Medvedev ako ovako nastavi, teško će dosadašnja najbolja trojka dolaziti do titula. Nadal je imao veoma lak žrijeb i nije se puno trošio do finala , inače sudeći po rezultatu, igri i komentarima amerikanaca, Medvedev ništa manje nije zaslužio titulu ali je imao teži put do finala. Takođe, Nadal na duže staze neće moći parirati na betonu zbog problema sa koljenima.
19 titula, a mnogi su ga davno otpisali.
Bravo!!!
Žao mi je samo što sam zaspala i nijesam odgledala do kraja, ali pogledaj jutros kraj.
Još jedna titula i eto ga.
Medvedev iam odličnu budućnost, bolju nego Zverev i Cicipas.
Milo mi je radi tebe a naravno i radi Rafe,:)
Medvedev je ovu US turneju odradio da ni sam nije svjestan kako je sve ovo postigao,napredovao je puno,posebno na mentalnom planu,ochigledan veliki rad i na fizchkom planu,momak je pokazao extremnu spremnost i izdrzljivost,svaka mu chast,imao je mjesec iz snova!
Poceo sam da gledam na 0:2 i 4:3 za Medvedeva i ocekivao sam 3:2 ali na kraju Medvedev kiksa dje ne bi ja.
5 seti
1:0 i ima 40:15 pa kad nije to iskoristio imao je i prednost (3 brejk lopte nije uzeo u taj gejm za 2:0 i da servira)
Posle toga ga nije bilo 2:5 i servira rafa za 2:6 vrace se Medvedev 4:5 i brejk lopta za 5:5 ali je nije iskoristio jos na drugi servis.
A kako to ti ne odigra umjesto njega da ne kiksa dje ti ne bi :D
Sto se tice sudije, svaka mu cast na objektivnosti sto je Rafi 2x oduzeo prvi servis, koliko god mi Rafa bio mio momak, cesto zloupotrebljava i prekoracuje dozvoljeno vrijeme za servis, cak mu je i 2x progledano kroz prste, dok je Medu bukvalno trebalo po 7-8 sek za servis, Rafa je izreda znao i po pola minita da uzme.
O koljenima se prica evo 10 godina punih, a on je posle 30-te godine uzeo 5GS, najvise od svih cini mi se u open eri.
Na duze staze nece moci parirati radi godina, nista drugo.
Evo se i o dmjeni generacija govori zadnje 3-4 god iprestanku dominacije velike trojke, a oni su zadnje 3 god pokupili svih 12 GS.
https://mobile.twitter.com/DjokerNol...v_id%3D1588963
Poslato sa mog sam-sung S9+ telefona...
Bečiči. :D
Bas je dobra stvar na turniru u Tokiju kod celendza pokazu i super usporeni snimak gdje tacno udari loptica.
Bravo za Japance.
Brejknu ga Nole ali drzi se Soeda dobro.
https://m.youtube.com/watch?v=2qjKp16pMW4
.....2.20
Ali Đoković ne jede ćevape
Japanac:izvini
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Poslato sa mog sam-sung S9+ telefona...
Prvi set Nole odlican.
Drugi jos bolji. :D Vidjecemo sto i kako protiv gofana ako dobije canga.
Dobar Novak, prilicno lagano do prvog seta.
Odradio gofana sa 30%
6:3 6:4
Sa Milmanom za titulu. Zna Milman biti zaheban ali nadam se nastavku ove dobre igre Novaka.
Dobar je on > je li igrao Djokovic ovaj turnir prosle godine? koliko mi se ucinje da je rekao komentator da prosle godine nije igrao..
Nije igrao Tokio prosle godine. Po Novakovim rjecima dosao je da igra u Tokio jer se dogodine u tom gradu igraju olimpijske igre a napad na zlato ce biti najvazniji cilj za 2020-tu.
rutinski osvojen turnir, u pravu je, iduce god treba dat prioritet OI da se i to upiise, mjesto bronze zlato da sija.
Prošetao se i u finale.
Da kucnem trebalo bi da su povrede proslost da je sve sanirano kako treba.
Teska ce biti trka da se godina zavrsi na prvom mjestu,Nadal je u ovoj godini oko 1500 poena vise osvojio.
Ima 3 mastersa do kraja pa da se nadamo
Kraj godine je Novakov period a narocito Azija pa makar ovaj Sangaj nadam se da nece biti problem.
Sangaj lijepo otvoren, Novak lako dobi Sapalova.
Sa Iznerom ce biti teze.
Sledeca sa Iznerom > znaci i na ovaj turnir Djokovic brani poEne?
Koji su turniri do kraja?
Uze mu Djokovic servis s nulom.. 7:5
Lagano mu vrace servise kao da su po 100km + svoje uzima jos lakse.
Kad je pogrijesio neki laki poEn razdrao se Djokovic Kina je odzvanjala. :D Znaci oce da pokori sve. :)
E kako izner pljaska ovaj servis to je strasno.
Oduva ga lagano u drugi set 2:0 protivnik mu je pobjednik izmedju beretiniA ili bautiste..
Ne znam sto ce Djokovicu da igra dubl..