Reka mu je Brnovic aj ulazi Bozovicu aj ulazi poseri se u nas pa da idemo..
Printable View
Najvise mi je zao Mila, Miomira, Gvozdenovica i druzinu. Lomise se do Praga i sad se vracaju razocarani...
Bas bas katastrofalan potez trenera...Pa zar nije logicno da se ubaci vezni igrac(svjez igrac-Zverota),da markira Rosickog,jer se ocigledno igra Ceske svodi na njegove dubinske pasove i prodore..Ja ne znam ljudi sto jos da napisem,ali neki ljudi iz strucnog staba prosto kao da nikad lopte nisu igrali..Ne shvatam prosto,ne shvatam..Ne volim da komentarisem izmjene..i trenerove odluke tokom tekme..ali ovo je katastrofa.
Montenegrino, ne mozhe se sa ovakvim likovima koji ih vode. Dzaba igraci, dzaba sve. Motiva ne fali, zalaganja ne fali (chak ni Vucinicu), umijeca ne fali, a ipak su kao razbijena vojska.Zashto? Zbog trenera naravno. Tacno ih vidim kad izvedu formaciju sa chetiri shpica i prime josh 2 u Podgorici. Tachno ih vidim. Pih.
Ma ne moze se nista kad DPS ode na gostovanje. Prokleti ljudi, jednostavno.
Da mi je samo znati chiji je sin/brat/kum/rodjak ovaj Vladimir Bozovic. Ili je mozhda platio nekom lokalnom mafijasu da ga izreklamira. NE znam shto je, ali neshto jeste.
Stara narodna izreka kaze... NA SOKOLU MESA NEMA!
Neka si i ti jedva docekao da ispljujes Brnovica i Deja. A namjerno sam ostavio samo ovaj dio tvog posta. Kako da ne kritikujem igrace, Mirka kojeg nema nidje, Stevana takodje. Imali smo jedan jedini sut na gol (da nece Brnovic da udje i sutira) i to je Ceh skinuo. Samo bih pohvalio Savica on je odigrao odlicno, i Pekovic je odigrao dosta dobro. Ostali su podbacili.
Tako mi ovih poznavalaca fudbala. Mirka nema nigdje jer mu treba pas, a ko da mu doda loptu-Vladimir Bozovic a? Jesi vidio momenat kad je bio jedan nula kad je Mirko pokusao da odigra dupli sa Bozovicem a ovaj ostao jedno 5 metara pozadi gledajuci u svemir. Mirko i Joveta su svjetska klasa igraca i njima treba neko ko ce da RAZUMIJE shta oni rade. A trener je taj koji treba da ih nauci da razumiju. To ti je to famozno uklapanje ekipe, nema tu niakkve filozofije. Chesi su bili kompaktni na sredini, Rosicki je playmaker i to je to. A ko nashima igra playmakera? Vukcevic, koji je skroz desno? Drincic, koji grijesi svaki pas? PEkovic zadnji vezni. Pa takva formacija na pes ne bi proshla, 4 bi primili. Gleda li taj Brnovic utakmice, prati li on fudbal? Je li ikad vidio da neko ovako postavi sredinu? Je li ikad vidio da se igra sa dva beka na jednoj strani(Jovanovic i Bozovic)? Svaki prosjecni forumash bi bolje taktiku postavio od Brnovica i Deja. I sad treba igrace da pljujem? Kako da ne.
Cheshka je ekipa slicna Shvajcarskoj. KAd je tu bio TRENER, takve smo dobijali bez primljenog gola. KAd je tu ZHUTOKLJUNAC, gubi se po 2:0. E to ti je to. I ne znam shto je to da muva na Deja ne smije da padne.Njegovo je proslo prije 10 godina, neka brate otvori kafanu i ostavi nas na mir malo.
Necu cak ni Bozovica da pljujem, nije on kriv shto ga trener ubaca.
Nema igre tu bez Beciraja,srce bi ostavio na terenu,no neka Brnovic &co opet odluche kako ne treba,nevjerovatno !
Brnovic je usrao sve s onom taktikom na pocetku...Kako je provalio da Zverotic ne treba da igra, to mi nije jasno...Kad je vec htjeo da igra u onoj formaciji nije mi jasno sto nije bilo Beciraja umjesto Damjanovica...
Ali najveci biser je izmjena Damjanovic - Bozovic, odmah sam imao osjecaj da ce nam stvari krenuti naopako...od tog trenutka nismo imali jedan napad da valja...
Ali bez obzira na sve, u utorak treba napraviti nenormalno dobru atmosferu, treba da krenemo od prvog sekunda u divljacki presing i vjerujem da mozemo u prvih pola sata da damo dva komada jer ono je raspad od ekipe...AJMOOOOOOOOOOOO
Chim sam vidio formaciju znao sam da ce biti muka. Nego sve sjedim i cutim da ne ispadnem ja pesimista i mracnjak. A ovo je svakom ko i malo poznaje fudbal bilo jasno da ce se desiti, cim je vidio kako nam izgleda sredina.
Ali bitno je da se Basha sachuvao od kartona, valjace za kvalifikacije 2038 godine, igrace prvu utakmicu tada.
GRUNA'STAR 11-11-11 121 Days 11-03-12, ~22:00
I na kraju Brnovic ima obraza da kaze nesto o sudiji. A on nas unistio.
E da, to mi je tek nejasno-citavu su hajku digli shto covjek ne igra i sad ga ne ubacaju, nego igra Bozovic. Mislim nisam nikakvi ljubitelj tog Beciraja ali valja da igra, pogotovo kad se rezultat juri. Bozovic i Drincic, aloooooo...Pa bolje da su Mila Djukanovica ubacili da igra.
Rekordare tebe cemo za selektora pa cemo svaku utakmicu dobit.
Meni samo jedna jedina stvar nije jasna, pored svega nocas.
Zasto UVIJEK SVAKA ekipa mora da nas nadtrci? ZASTO? Oni se fizicki ne spremaju 3 dana za te utakmice, to su fudbaleri koji igraju jake lige. I zasto ti fudbaleri posle sat vremena igre lipsavaju?
2:0 protiv ove Ceske moze da se stigne. Siguran sam, jer ova ekipa kuci igra i sto umije i sto ne umije.
Ja ne vjerujem da pojedinci pricaju o nama kao nekoj dobroj reprezentaciji.
To je ekipa sa mnogo rupa. Trenutno je najociglednija ona na sredini, prije toga osbrana.
Tri igraca u napadu izgledaju smijesnu kad imaju onakvu sredinu.
Ovaj fantastican uspjeh je zasluga Zlatka Kranjcara i Mladena Bozovica kao i cinjenice da sno kvalifikacije poceli kao totalni ''undedog''.
Dobismo 3 utakmice sa tri gola. Napunismo se samopouzdanja pa odigrasmo odlicno protiv Engleza ali bogami i Bugara-ali tu nijesmo imali srece.
I onda ta cuvena svadja Cico-Dejo i balkanska megalomanija.
Protiv Engleza, momci su svi posli u napad. Kapelo je taktizirao, i omogucio nam izjednacenje.
Naravno da jos uvije imamo sanse, ali imam osjecaj da ova ekipa zna da igra samo kada gubi. Isti sistem kao kod Filipovica.
Krnjcar ih je naucio da igraju i kada imaju 0:0 i to kljuc uspjeha
Ali bitno je da se Basha sachuvao od kartona, valjace za kvalifikacije 2038 godine, igrace prvu utakmicu tada.[/QUOTE] Hahaha..Pa ja nisam vjerovao ovo kad sam vidio da ga cuva....Hahahh ne mogu ali..od muke se smijem.
samo da kažem - apsolutno si u pravu.. svaka riječ u postu..
ja odavno pričam, nema mjesta za drinčića i božovića u 11.. sve mi se čini i vukčević je višak - nama ne treba vezni koji gradi loptu i vraća je nazad.. nema više put, centaršut, a to ako nema vezni ofanzivni - doviđenja..
noćas smo izveli ekipu bez sredine, to smo prepustili česima i tačka..
penal i crveni nam je oprošten..
nije ništa izgubljeno, dva gola se mogu u MORAJU nadoknadit..
po meni odbrana je bila relativno dobra sem onog kksa u 90. kod prvog gola nema se sta reci, udarac u raslje i to je to. rosicki predobar igrac, oci i na ledja ima i to nama fali da nase razigrava. ne kapiram da kad imamo rezultat i relatino igru ok on izvodi napadaca i daje njima krila da jace napadaju jer imaju manje straha od kontri. pocenta taktika mu je dobra a posebno ocetak drugog, kad tu nismo dali gol znao sam da ga davat necemo. nema saa pljuvanja nego idemo da se pogine u pg. sto se sudjena tice, realno mnogo im je davao faulova posebno oko 16 m morao je jedan uci. a nama ocigledne faulove nije svirao. samo onaj joveticu sto je faul svirao a bio je faul nad njim. znaci domacinsko sudjenje oca mu engleskog.
mozda kad bi onaj drincic naucio kako da centrira i mirko malo manje da se manekenise mozda bi se i moglo nesto uradit..
Možda dobijemo 3-0 u utorak i sva ova priča bude bez-veze :)
da je usao onaj sut vukcevica
***** ti petra cheha kako je izvadi
sto mu onaj oko ne izvadi a ne mu nos samo slomi
Da baba ima onu rabotu bila bi djed :)
Ne mozemo se na sudiju ljutiti sad kao prvo.Jer nije svirao cisti penal,iako ga mrzim iz dna duse od one utakmice sa Italijom.
Bozovicu batali fudbal,ali bacio sam se sa stolice kad sam procitao da ulazi.Alo Brnovicu jedini koji loce alkohol si ti ovdje,kakva je to izmjena pa nijedan razumni covjek ne bi njega ubacio u tom trenutnku.I posle pricaju da je Cico pjan.
I samo neka mi cijenjeni gospodin Vucinic objasni recenicu da se natopiti znojem dres.Nesto zadnjih par utakmica posebno od njega to nisam vidio,a nocas od nikog